24 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Galip Derviş, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için son bölüm tekrarıyla başlıyor! #galipdervis

Ümit ne performans sergiledi öyle ya çok şaşırıdm valla murat ve hilmi çok kötüydüler.

survivor en süpppper bölümüydü ümit resmen fark attı murat ve hilmiceme 20-10-8 :kiki:ilk oyunda 8 puan aldı ikincisinde zaten yastık vardı uzaya fırlattı murat la hilmicemi :D i 7 puan aldı üçüncüsünde de uçtu ve 20 puan la açık ara fark attı reytinglerde iyi gitmiş rahat zirvede olur

- - - Ekleme - - -

hilmicem resmen hiç yoktu yastık oyununda 0 puan aldı elenecektir bence artık

Yalan Dünya beklenildigi gibi AB'de birinci olmus. TOTAL'de pek fark olmamis gibi..

Beni Böyle Sev her iki grupta biraz artmis oranlari, siralama olarak gayet iyi :)

Survivor iki grupta da düşüş yaşayarak totalde zirvede yer alırken, ab grubunda 2.sırada yer aldı.

Yalan Dünya uzun bir aranın ardından Ab grubunda zirvede yer aldı.

Beni Böyle Sev iki grupta da gayet iyi oranlar aldı. Totalde yeniden 2 reyting üzerine çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster bu hafta oldukça düşüş yaşadı. Bu da gösteriyor ki Karadayı yeni bölüm olmadan bu günde de alacağı oran bu.

- - - Ekleme - - -

Bu arada Adını Feriha Koydum tekrarı o saatte 1 reytinge yaklaşık oran almış neredeyse. :)

yalan dünya yarın 2-3 arası alır

en fazla 3 alır görürüz yarın normalde 15 almıyo zaten 3 alıyo ya da 4 bugün düşer ve 2 alır bence :D
:kiki:

Doğrusu ben bile 4.34 beklemiyordum o kötü reklam düzenine rağmen. Valla 20 dakikadan bir reklam verdi geçen hafta böyle değildi düzen geçen haftaki gibi olsaydı 5 alırdı. :D

Tatardan daha iyi bir sezon finali yapmış. (yaza rağmen!)

Adını Feriha Koydumun bugün kaçıncı bölümü yayınlandı ?

Survıvor totalde 1 ab'de 2'inci olarak günü tamamlamış.
Yalan Dünya totalde 2'inci ab'de 1 'inci olarak güzel gitmiş dizi başarılı bişekilde sezon finali yaparak sezonu tamamlamış.
Kmio eski pazartesilerine göre düşük gitmiş bunda Karadayı'nın sezon finali yapması'nın büyük katkısı var ama ginede aldığı oranalar fena değil yaz aylarına göre.
Beni Böyle Sev Trt'ye göre iyi oranlar alarak başarılı gitmiş.
Galip Derviş'in tekrarı çok iyi oranlar almış.
Karadayı'nın tekrarı totalde fena gitmemiş .
Alacakaranlık çok iyi oranlar almasa bile fena gitmemiş.
Arka sokaklar,Şefkat Tepe ,Doktorlar,Herşey Yolunda Merkez'in tekrarları başarılı gitmiş.

Son düzenleme: