Patladı bile balon çabuk söndüAşkMİ bitmeden patlayamaaaaz
Patladı bile balon çabuk söndüAşkMİ bitmeden patlayamaaaaz
Hadi gör senPatladı bile balon çabuk söndü
Hande Erçel'in bile başrol oynadığı ülkede niye Burçin yan rollerin kadını olacakmış.Burçin yine patladıYan rollerin kadını o
Tutturamıyor çünküHande Erçel'in bile başrol oynadığı ülkede niye Burçin yan rollerin kadını olacakmış.
Dizi tutturmaya göre oyuncuların kalitesi belirlenmiyor.Tutturamıyor çünkü
Kaliteyle alakalı bişi demedim.Bir başrolün üst üste defalarca dizisi tutmazsa yan role geçmeliDizi tutturmaya göre oyuncuların kalitesi belirlenmiyor.
İlla dizi tutturmasına bakacaksan Kadın İsterse, Fırtına, Ezel, Merhamet, Poyraz Karayel gibi yığınla başarılı işi var.Kaliteyle alakalı bişi demedim.Bir başrolün üst üste defalarca dizisi tutmazsa yan role geçmeli
Kadın istersede,Ezelde ve merhamette yan roldü işteİlla dizi tutturmasına bakacaksan Kadın İsterse, Fırtına, Ezel, Merhamet, Poyraz Karayel gibi yığınla başarılı işi var.Son dönemden bir tek Kurşun (ve şimdilik Yalancı) tutmadı o kadarı da tüm oyuncuların başına gelir.
Kanalların yayın politikasına sen mi karar veriyorsun? Gizli güç sen msn?Son Yaz bitmesin ya, izlemediğim dizi gerçi neden dert oluyor bilmiyorum ama, AşkMİ'yi bir haftalığına çok güçlü bir güne alsınlar habersiz, sonra da düşük alınca yatından kaldırsınlar
Gb?GB balonu patladı artık, dönüşü yok bunun
İfademe olumlu açıdan bakmaya çalışın.Dizi tutturmaya göre oyuncuların kalitesi belirlenmiyor.
Kanalda Hazal Kaya varsa ve dizisi sıra bekliyorsa tabi ki öyleyim.Kanalların yayın politikasına sen mi karar veriyorsun? Gizli güç sen msn?
Gb?
İfademe olumlu açıdan bakmaya çalışın.
Hazal da son dizisi hariç tutturamıyordu afkdan beriKanalda Hazal Kaya varsa ve dizisi sıra bekliyorsa tabi ki öyleyim.
Zaten AFK'dan sonra 2 dizi mi ne yaptı. Hem Hazal tutturdu mu da güzel tutturuyor.Hazal da son dizisi hariç tutturamıyordu afkdan beri
Kocasından belli zaten.Zaten AFK'dan sonra 2 dizi mi ne yaptı. Hem Hazal tutturdu mu da güzel tutturuyor.
Allah nazar değdirmesin çiftimize. 🧿Kocasından belli zaten.
3 dizisi üst üste tutmamışZaten AFK'dan sonra 2 dizi mi ne yaptı. Hem Hazal tutturdu mu da güzel tutturuyor.
A.Ş.K3 dizisi üst üste tutmamış
işte son yaz aşk ve maral tutmamıştıA.Ş.K
Son Yaz
AFK
Maral diye biliyorum ben.AFK tuttu, 2'ye 1 oluyor. Maral'ın da ilk sezonu iyi gitmişti.
Maral ilk sezon iyiydi ama.işte son yaz aşk ve maral tutmamıştı
Maaşallah !Maral ilk sezon iyiydi ama.Genco, Aşk-ı Memnu, AFK ve Bizim Hikaye de fazlasıyla tuttu. Zamanının en popüler dizileri Sıla ve Acemi Cadı'ya da konuk olmuştu.
Bana göre Kuzgun dizisi de tutmamıştı ilk sezon iyi olmqsına rağmanMaral ilk sezon iyiydi ama.Genco, Aşk-ı Memnu, AFK ve Bizim Hikaye de fazlasıyla tuttu. Zamanının en popüler dizileri Sıla ve Acemi Cadı'ya da konuk olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?