Çalıkuşunu da seyredemiyorum zaten ders çalışıyorum, 30 dakika ara vereyim dedim.Bu dizi ustura Kemal gibi yapmacık değil ac ızle bence pişman olmasın calıkusu falan zaman kaybı
He tamam o zaman zaman bulduğunda ızle benceÇalıkuşunu da seyredemiyorum zaten ders çalışıyorum, 30 dakika ara vereyim dedim.
ahahaRakip olunca iki dünya arasindaki showu bitmis. Samanyolunda reklamlara kim karar veriyorsa hemen kovmak gerek))) yeni iki dizi baslarken ilk dakikalrda reklam verir mi)))
Bu daha sacma karar olmuş diziyi resmen harciyor kanal. Hic kafalarina göre erken baslatilir mi yahu bu günlük dizi hadi gececek baslatmanda sorun olmaz ama böyle bir uygulamaya ilk defa sahit oluyorum)))))ahahagerçekten bu sefer saçmaladın aga
iki dünya arasında bugün 1 saat erken başladı ve 8 e 10 kala bitti 20.00 den sonraki anlıkların hepsi ekip1 in
iki dünya arasındanın rakiple makiple alakası yok dizi her gün 5-6 anlığı alır vadi varken bile rahat alıyo ne rakibi be aga
Kardo komşuya falan biyere git orda izleabi çalıkuşu ne kadar klişe bişey ya 5 dk baktım mösyo falan aşırı sıkıcı bişeye benziyo zirve falan diyenler vardı Allah ım yaçalıkuşu zirveyi alacak he alır alır
kaçak ı 15 dk izledim süperdi sonrasını izleyemedim evin reisi ekip1 i izlediği için bende mecburen onu izliyorumkaçak ı internetten kesin izlicem
gürkan uygun ne oyuncu ya müthiş yetenekli dizi süper gözüküyo off ya izleyemiyorum
aga sana yakıştıramadım ezbere konuşmayı neyse herkes hata yapar sorun yokBu daha sacma karar olmuş diziyi resmen harciyor kanal. Hic kafalarina göre erken baslatilir mi yahu bu günlük dizi hadi gececek baslatmanda sorun olmaz ama böyle bir uygulamaya ilk defa sahit oluyorum)))))
gerek yok yarın netten izlicem ilk 15 dk izledim süperdi benzincide adamı vurdular ya oraya kadar müthiş bir diziye benziyo tutacağı kesin zaten çalıkuşu falan hikaye öyle diziler izlenmez sıkıcı yav sıkıcı millet niye sıkılsın kaçak gibi bir dizi varkenKardo komşuya falan biyere git orda izleGürkan uyguna bırkez daha hayran oldum
Ezbere konusmadim. Forumda birileri iki dünya reklama girdi dedi. Kacakla calikusunu ayni anda izliyorum samanyolunu acmaya firsatim olmadi dort gozum yok ne yapayim)))aga sana yakıştıramadım ezbere konuşmayı neyse herkes hata yapar sorun yok
ekip1 var o yüzden 1 saat geri aldılar yoksa iki dünya arasında haftanın her günü 5.5-6.5 arası anlığı kesin alır alıyoda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?