24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Sosyal medya çalıkuşunu beğenmiş dizi reklama rağmen anlıkta iyi gitmiş yarını bilmem ama ilerleyen haftalar artış yakalar tabi bence..

Feride makyaj yapan kiza laf attiyor yok neymis yeni mi cikmislar diye laf atiyor. ama yüzünden tonlarca boya var)))

Pek dertliler. :D

ai41.tinypic.com_241a3qx.jpg

Ekli dosyalar

• ai41.tinypic.com_241a3qx.jpg
    ai41.tinypic.com_241a3qx.jpg
    13.4 KB · Hit: 373
Rakip olunca iki dünya arasindaki showu bitmis. Samanyolunda reklamlara kim karar veriyorsa hemen kovmak gerek))) yeni iki dizi baslarken ilk dakikalrda reklam verir mi)))
ahaha :D gerçekten bu sefer saçmaladın aga :kiki:
iki dünya arasında bugün 1 saat erken başladı ve 8 e 10 kala bitti 20.00 den sonraki anlıkların hepsi ekip1 in :kiki:
iki dünya arasındanın rakiple makiple alakası yok dizi her gün 5-6 anlığı alır vadi varken bile rahat alıyo ne rakibi be aga :D

Fahriye nniye böyle yapmacik oynuyor aydan seneri taklit ediyor sanirim. Ama hic yakismiyor. Becerememis ferideyi

abi çalıkuşu ne kadar klişe bişey ya 5 dk baktım mösyo falan aşırı sıkıcı bişeye benziyo zirve falan diyenler vardı Allah ım ya :D çalıkuşu zirveyi alacak he alır alır
kaçak ı 15 dk izledim süperdi sonrasını izleyemedim evin reisi ekip1 i izlediği için bende mecburen onu izliyorum :( kaçak ı internetten kesin izlicem :(

gürkan uygun ne oyuncu ya müthiş yetenekli dizi süper gözüküyo off ya izleyemiyorum :(

ahaha :D gerçekten bu sefer saçmaladın aga :kiki:
iki dünya arasında bugün 1 saat erken başladı ve 8 e 10 kala bitti 20.00 den sonraki anlıkların hepsi ekip1 in :kiki:
iki dünya arasındanın rakiple makiple alakası yok dizi her gün 5-6 anlığı alır vadi varken bile rahat alıyo ne rakibi be aga :D
Bu daha sacma karar olmuş diziyi resmen harciyor kanal. Hic kafalarina göre erken baslatilir mi yahu bu günlük dizi hadi gececek baslatmanda sorun olmaz ama böyle bir uygulamaya ilk defa sahit oluyorum)))))

abi çalıkuşu ne kadar klişe bişey ya 5 dk baktım mösyo falan aşırı sıkıcı bişeye benziyo zirve falan diyenler vardı Allah ım ya :D çalıkuşu zirveyi alacak he alır alır
kaçak ı 15 dk izledim süperdi sonrasını izleyemedim evin reisi ekip1 i izlediği için bende mecburen onu izliyorum :( kaçak ı internetten kesin izlicem :(

gürkan uygun ne oyuncu ya müthiş yetenekli dizi süper gözüküyo off ya izleyemiyorum :(
Kardo komşuya falan biyere git orda izle :D Gürkan uyguna bırkez daha hayran oldum

Bu daha sacma karar olmuş diziyi resmen harciyor kanal. Hic kafalarina göre erken baslatilir mi yahu bu günlük dizi hadi gececek baslatmanda sorun olmaz ama böyle bir uygulamaya ilk defa sahit oluyorum)))))
aga sana yakıştıramadım ezbere konuşmayı neyse herkes hata yapar sorun yok :)
ekip1 var o yüzden 1 saat geri aldılar yoksa iki dünya arasında haftanın her günü 5.5-6.5 arası anlığı kesin alır alıyoda zaten

Kardo komşuya falan biyere git orda izle :D Gürkan uyguna bırkez daha hayran oldum
gerek yok yarın netten izlicem ilk 15 dk izledim süperdi benzincide adamı vurdular ya oraya kadar müthiş bir diziye benziyo tutacağı kesin zaten çalıkuşu falan hikaye öyle diziler izlenmez sıkıcı yav sıkıcı millet niye sıkılsın kaçak gibi bir dizi varken

aga sana yakıştıramadım ezbere konuşmayı neyse herkes hata yapar sorun yok :)
ekip1 var o yüzden 1 saat geri aldılar yoksa iki dünya arasında haftanın her günü 5.5-6.5 arası anlığı kesin alır alıyoda zaten
Ezbere konusmadim. Forumda birileri iki dünya reklama girdi dedi. Kacakla calikusunu ayni anda izliyorum samanyolunu acmaya firsatim olmadi dort gozum yok ne yapayim)))
Iki dünya arasi yeni saatinde tabi yarin degistirmezlerse)) zor alir demis olayim

acun çok akıllı adam en iyileri hiçbiri çıkmadi

sadece 1ine döndüler kaçak bittigi an en iyileri koyacak :D bu arada reklama girmiyor nefes aldırmıyor :D