24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

+1

Aşk konusunda haklısın ama çalıkuşu konusunda haksızsin çalıkuşunda çocukluk bölümlerinden dolayı düşük geldiğine inanıyorum kaçak direk konuya girdi ama çalıkuşu çocukluk yıllarından başladı haftaya kacak düşüp çalıkuşu yükselecek goreceksin

Süreç Film'i küçümse çok güzel dizileri vardır zaten Ay Yapım yokken Süreç vardı.

Kanal D hiç Yalan Dünyanın reklamını yapmıyor.
Hey Allahım.

aga sana şoyle izah edeyim: su ana kadar izledigin en kaliteli diziyi(kvp disinda tabi
) 10la carp. Hah iste kacak o
aga yapmayın ya kafayı yicem şimdi izlemeden yatmam ulaaaaaaa
öyle bi anlattınız ki tatar ramazandan güzel değilse size söyleyeceğimi bilirim

twittera kacak yaz yorumlari oku. Senin ki tamamen onyargi

Çalıkuşunun jeneriğini görmemiştim. Gerçekten muhteşem. Helal çok iyi yapmışlar.

Müziği zaten bildiğimiz efsane müzik ama jenerik gerçekten süper.

atv aslında bu sene kanala yatırım yapmadı,çünkü kanalı satacaklardı
satıcak oldukları kanala yatırım yapmak istemediler herhalde
yoksa atv heryıl 5-10 arası yeni dizi yayınlardı

kanal d'nin durumuda irfan şahin genel yayın yönetmenliğinden doğan grubu ceo'luğa terfi edince kanalın üstünden elini sanki biraz çekti.veya mesaisi arttı kanala fazla da zaman ayıramıyor

bu arada tabi star boş durmadı ay yapımıda yanına alarak birinci kanal olmayıda hak etti
çalışan kazanıyor

valla kim ne derse desin bugünün her iki grupta da lideri. kesinlikle o ses türkiyedir bu akşam inanılmaz ötesi

Akıl yaşta değil baştadır.

Şimdi yapım şirketlerinin de başarısı yıllarında değil performanslarındadır.
En sevdiğim 2 dizi Süreç'in oyüzden benim için yeri ayrı Ay Yapım ise başarılı bir şirket tabii ki ancak şuanlık öyle değil maalesef ki.

Arkadaşlar kaçak mı çalıkuşu mu diye ne kadar tartışmışsınız. bence iki dizide tuttu çünkü sonuşta iki dizide kanalların genel izleyici profilin uyduğu çok belliydi. atv özellikle bu dizi işlerini son iki sezondur bence iyi kapmış görünüyor kendisini izleyen izleyici kitlesini iyi analiz etmiş ve ona uygun yapımlar çıkarıyor; zaten onun dışına biraz çıktığında aldığı hezimetleri görüyoruz örnek ben onu çok sevdim. bence çalıkuşu yeterli temposunu korursa, izlediğimiz de hani bizden bir şeyler hissedersek ve her zaman bu sıcaklığı devam ettirirse ( intikamın en büyük problemi ) , baş rolde ki oyuncularda uyumu yakaladığı için dizinin geleceğinde sorun olmaz diye düşünüyorum.