24 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Düşman Kardeşler (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Dalga Geçme Pazartesi 1. Salı 3. Çarşamba 3. Perşembe 3. Oluyor Buda Ona Yetiyor ki Katkı İstemiyor .
Cumartesi Pazar 4-5 Reyting Alıyor Bence Eziklemen Gerekmiyor Pis Yedili de Bence Gayet İyi Bir Dizi .
Sonuçta bu 4cü olmasıı engellemiyor. Cuma da 5ci oluyor

- - - Ekleme - - -

20:30 - 20:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 6.57 , 2) KANALD: 4.66 , 3) FOX: 2.8 , 4) STAR: 2.45 , 5) ATV: 2.18

pazartesilerden nefret etmeye başladım hiçbir kanalda adam gibi izlenecek bişey yok bu kadarda boş bir gün olmaz..

TNS'de de aynı şekilde olur kanımca...

1. Recep İvedik 2
2. Arka Sokaklar
3. Sultan
4. Yer Gök Aşk
5. Hayatımın Rolü
6. Huzur Sokağı
7. Üç Silahşörler
8. Düşman Kardeşler
9. İffet

recep ivedik hala nasıl izleyici topluyor bir 5 dakika çevirdim tahammül etmek imkansız bu filme gülenlerin kafa yapısına hayranım hayatta bu kdar boş şeylere gülünebiliniyorsa hayat onlara çok kolay ..

recep ivedik hala nasıl izleyici topluyor bir 5 dakika çevirdim tahammül etmek imkansız bu filme gülenlerin kafa yapısına hayranım hayatta bu kdar boş şeylere gülünebiliniyorsa hayat onlara çok kolay ..
birkere izlersin yeter hayır millet yüz kere izlicek!

bu receptende sonra tekra kemal sunal fırtınası esebilir tvlerde :)))) şimdiden geçmiş olsun