24 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Düşman Kardeşler (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
SBT nasıl olsa kimse bizi kale almıyor diyip her anlıklarda TRT`yi listeye sokuyor :D Pazartesi günü ve Trt Çocuk??? Yarın Trt Çocuk çizgi filmeleri ilk 5te olursa şaşırmamak lazım :D

Bence normal tv şuan aşırı boş ben ne izliceğimi şaşırdım hiç sevmediğim recep i izliyom

Ar ye yazık oldu son kez 1.olacaktı recep izin vermiyo :d

Show bu yıl ne kadar iyi gitse de ancak 4cü olabilecek. Pazartesi ancak film yayınlar Fatih gelene kadar. Her film de Recep İvedik kadar izlenmez
Salı Ustura ile idare ediyor 4 reytingle
Çarşamba Pis Yedili ile iyi
Perşembe Suskunlar 4 reyting
Cuma Emirin Yolu 4 reytinge düştü
Cumartesi-Pazar orta karar

Bu arada Şu an Show Tv`nin en çok izlenen dizisi Pis Yedili :d

Show bu yıl ne kadar iyi gitse de ancak 4cü olabilecek. Pazartesi ancak film yayınlar Fatih gelene kadar. Her film de Recep İvedik kadar izlenmez

Kasim'dan itibaren Fatih olacak..

Dalga Geçme Pazartesi 1. Salı 3. Çarşamba 3. Perşembe 3. Oluyor Buda Ona Yetiyor ki Katkı İstemiyor .
Cumartesi Pazar 4-5 Reyting Alıyor Bence Eziklemen Gerekmiyor Pis Yedili de Bence Gayet İyi Bir Dizi .

En iddialı yapımlar bile ilk 30 dakikada 7 reytingi geçemiyor ona oha dedim :D

Çünkü o yapımlar, ilk dakikalarında yeterli heyecan veya aksiyon göstermiyor. Recep İvedik'te filmin başlangıcı bile seyircisi tarafından oldukça beğeniliyor, Recep İvedik'in ilk serisinde belkide en komik yerleri başlarıydı, 2. filmde bu paralelde diyebiliriz. :)