bu receptende sonra tekra kemal sunal fırtınası esebilir tvlerde ))) şimdiden geçmiş olsun
kemal sunal bu recep serisinden bin kez daha iyi recebe tahammül etmek imkansız )
bu receptende sonra tekra kemal sunal fırtınası esebilir tvlerde ))) şimdiden geçmiş olsun
şaka maka deme bu mal recep geçen haftada birinci olmuştu millet olarak uçmuşuz ))
20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 15.87 , 2) KANALD: 2.66 , 3) FOX: 2.31 , 4) STAR: 2.10 , 5) ATV: 2.02
Şaka Şaka
ben yuzuklerın efendısını altyazılı ızlıcem .. Recep ne ya kral ama sevmem bn
oha diyorum başka bişi demiyorum bu milletin kafasını...........
Şeytan ayrıntıda gizli RevaN şakasında bile Kanal Dyi 2. yapıyor
t2'de Çok Güzel Hareketler Bunları izliyorum.Tüplüde pek keyfi yok ama yine de güzel
Hiçbir şeyi değiştirmedim ki. Geçen dakikanın reytinglerinin rakanlarını değiştirdimŞeytan ayrıntıda gizli RevaN şakasında bile Kanal Dyi 2. yapıyor
t2'de Çok Güzel Hareketler Bunları izliyorum.Tüplüde pek keyfi yok ama yine de güzel
aha recep ezildi20:45 - 21:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.81 , 2) SHOW: 6.5 , 3) FOX: 3.32 , 4) STV: 2.48 , 5) ATV: 2.18
Gelsin gelsin, bekliyorum programı zirvede olacağı kesinHayatimin Rolü artik son haftalar Pazartesi için, çünkü O Ses Türkiye geliyor
onuda izleye izleye ezberledik bende gördüm ama her sahneyi ezberlemişim gazı kaçtı onunda)
Hayatimin Rolü artik son haftalar Pazartesi için, çünkü O Ses Türkiye geliyor
Hiçbir şeyi değiştirmedim ki. Geçen dakikanın reytinglerinin rakanlarını değiştirdim
O reytingi görünce şok oldum o rakamı bi vadi geçmişti recep rekora yaklaştı sandım