Vadi'nin Ab'si Kanal D'nin tüm dizilerini geçiyor ama ağır Total dizisi ilginçmiş.
Vadi'nin Ab'si Kanal D'nin tüm dizilerini geçiyor ama ağır Total dizisi ilginçmiş.
Aynen bende 2 senedir arkadşlarımın İntikam'ı konuştuğunu duymadım bizde de Vadi konuşulur hatta bugun konuştuk.bizim üninin internet merkezinin yarısı vadi izliyo cuma günleri sınıfın %95 i vadi izliyo çoğuyla konuşuyorum vadi üniversite gençliğinin 1 numarası özellikle erkeklerde
obaaa abdülhey-cahit karşı karşıya 13.50 kesin bu anlıkta
Aga ne dediğini bilmiyo kimse boşver.
üni ile lise farklıAynen bende 2 senedir arkadşlarımın İntikam'ı konuştuğunu duymadım bizde de Vadi konuşulur hatta bugun konuştuk.@xemrexxx
bilmediğim diziler hakkında yorum yapacak kadar ağır totalci değilimPis 7'lide mi izliyorsun offf off@mrt-06
Ben artık liseli sayılmam x emre.üni ile lise farklıkardeşimin lisesine git hep py güneşi beklerken
yaşla olmuyor o iş pompy de 21 yaşında işi gücü sihirli annemBen artık liseli sayılmam x emre.
Vadiyide şişiriyor bence, en fazla 6 alıyodur ama tns şişiriyo bayazintikam izlenmeme rekorları kırıyo zaten bu forumdaki 1-2 kişi dışında izleyene rastlamadım nasıl 4 reyting alıyor anlayamıyorum tns şişiriyo bence 4 fazla
Kanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!tns anlık açıklamaya mı başladı intikam nasıl listeye girmiş 😱
bir de gersek olursaİntikam yükselmiş. Düğün'de daha da uçması lazım. Ab 8'e vurur.
kanal d ya para kazanamyı takmıypr ya reytingi ben çözemedim zatenKanal d'nin bu gerçekdışı reklam stra ile tns de bile giremez listeye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?