legolas9900
Favori Üye
ilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımhayatında görüp görebileceğin en müthiş dizi 11 sene geçmesine rağmen
hayatının hatasını yapmışsın kardeş türkiye nin en çok izlenen efsanevi dizisi hemen aç izleilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımşimdiyse burda bu yorumları gördükçe merak ediyorum yeniden
Zaten Nurhan'ın yapmadığını tahmin etmiştim.Teşekkürler.
Ben bilgisayardan Vadi'yi izliyorum aşağıdan Zengin Kız'ı duyuyorum aynen.Ne zaman yapti ki zaten
Bu bölümde Nurhan küsmüs gecen bölümde sucladilar diye.
2 TVnin faydalari
yeniden ısınmak zorhayatının hatasını yapmışsın kardeş türkiye nin en çok izlenen efsanevi dizisi hemen aç izlebu bölümü netten izle
İntikam reklamdı Emre ben inanıyorum bir daha ki sefere anlığa girecek !vışşh intikamda oalylar türkleşti reytingler fransızlaştısbt de gör de inanma
Oha eski Vadi'yi 3.sezon izlemedin mi en güzel bölümleri kaçırmışsın izle bence geneilk 2 sezonunu izledim ama sora bıraktımşimdiyse burda bu yorumları gördükçe merak ediyorum yeniden
ı believe ı can fly fıllaayyyyyyyyyy.)İntikam reklamdı Emre ben inanıyorum bir daha ki sefere anlığa girecek !
Reklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !zuhaha görünüşe göre intikam tns de 5. sbt de 50. olacak
Şu ki'yi ayrı yazma.Reklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?