24 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet bu ağır lafını sükse yapan benim.

Ama herkes ağır demeye devam etsin formülü bende.

9.5 reyting alan başka dizi var mı Kanal D'de.
O yüzden gönderme yaptım.
Diziye laf atıyorlar sürekli.

Ben tanıtıma tv'de bir çok kez rastladım
doğan medya gurubuna ait gazetelerde de her hafta gerekli tanıtım yapılıyor zaten daha ne olsun eee reyting garantili isim Beren Saat'de var dizide billdoardlarda asılırsa Beren'e hakaret olur

Reyting garantili isim zaten Dream. Öyle olmasaydı 11 reytingle başlamazdı dizi. Şu an A/B`de aldığı 5-6 reytingin sahipi Beren Saattir.

tv izlemediğim için ne kadar tv de görülmüş bilmem
tanıtımdan kastın tam sayfa ilan falan mı yoksa köşede bir haber mi onu da bilmem
ama tanıtım nasıl abartılır fatih,medcezir ve kayıp ta gördük
intikam ve galip gibi diziler sessiz sedasız başladı

bu arada kanal d tanıtıma daha da özenmeli abc nin tanıtımları gel beni izle diyor kanal d hep donuk
@EveN @sokak sanati @Bully @Forumdash
9.5 reyting alan başka dizi var mı Kanal D'de.
O yüzden gönderme yaptım.
Diziye laf atıyorlar sürekli.
kanal d ne alaka
kanallarda diyecektin galiba içindeki eline yansıdı öyle yazdın

ben laf atmıyorum ağır totalleri izlemiyorum
ağır total-ağır ab ikisi de senaryo oalrak halktan kopuk senaryolardır
(kvp de polatın yaşadıkları ya da my de hürremin yaşadıklarını kim yaşar gerçekte ihtimali sıfırın altında)

Bu arada bu konu hakkında bir şey demek istiyorum.

Medcezirin de tanıtımı sürekli İnstagramda falan Kıvançın 100.000`i aşan sayfalarında paylaşılıyor.

Tabii benim ve sizin görmediğiniz daha ne tanıtımlar var.

Kanal D şu an en çok Güneşi Beklerkenin reklam aralarından yararlanabilir ama Pazar günü ne İntikamın ne Yalan Dünyanın ftagmanı çıkmıyor..

Reyting garantili isim zaten Dream. Öyle olmasaydı 11 reytingle başlamazdı dizi. Şu an A/B`de aldığı 5-6 reytingin sahipi Beren Saattir.
Beren Saat'in çok daha yüksek reytinge sahip olduğu ve asla 5 reytinge düşmeyeceği yazılıyordu geçen sene

Bihter gibi oynamayı diye hiç bişey oynamıyor. Polat ile yağmurun ağlaması ortada ikisini izle hangisi daha iyi ağlamış sen karar ver. Ufak yağmur daha iyi uzulmustu)))) ayrıca Bihteri oynamak kolay dişi bir rol ve cok iyi yazılmışti

Benim Dünyam da copya oyunculuk var ilk oynayan beni duygulandırdı ama Berenin çakma oyunculuğu bana inandirici gelmedi Ha orjinalini izlemeseydim bende eksik olsa da iyi derdim ama ortada orjinali varken çıkmasına iyi demek de haksızlık değil mi))))

Beren Saat'in çok daha yüksek reytinge sahip olduğu ve asla 5 reytinge düşmeyeceği yazılıyordu geçen sene
Zaten 5 dusmediki
3 é düştü))))

beren saat,tuba büyüküstün,hazal kaya isimleri ile beren saat dizisi,tuba büyüküstün dizisi,hazal kaya dizisi gibi kavramalrı karıştırmayalım

Dizi kötü çekildikten sonra düşmesi normal. Bence sen o diyene söyle bunları. Genelleme yapmak hoş olmuyor.

Ben de 20 Dakika için genelleme yapardım ama Tubayı ben de severim o yüzden içim el vermiyor.

hala yağmur dan duygulu sahneler bekleniyor kız böyle biri değil
kız kardeşinin hayatını mahveden-mahvedecek gerçeği intikam planı için açığa çıkardı
20 yıldır görmediği anılarında bile zor hatırladığı annesi geldi diye niye üzülsün,duygusallığını dışa vursun
duygusal intikam hikayesi izlemek isteyen ezelin tekrarlarına başlasın .X

Emily zaten öyle bir rol. Hatta ağlaması bile mucize.

Sen daha bilgiliydin bu konularda ama galiba yanılmışım. Uyarlama ile Çakma lafını ayırt edemeyecek olman üzücü...

Sen daha bilgiliydin bu konularda ama galiba yanılmışım. Uyarlama ile Çakma lafını ayırt edemeyecek olman üzücü...
berenin güzelliği,üstün yeteneği ve ünü karşısında bu tarz yanlışlıklar olabilir üstüde durmamak lazım

İntikam gerçekten hakettiği reytingleri alamıyor..

Uyarlama demek argoda çakma demek. Berenin sorunu bu copyalamak orjinali öyle oynayayim gitsin))) gecenin kanatlarıda babasını intikamını alıyordu orda da hiç oynayamiyordu burda da))) kolayına geliyor sanırsam

Vadi'ye ağır Total diyenler Kanal D fanı o yüzden öyle dedim.

Hürrem zaten çirkeflikte Pembe'yi bile geçti öyle bir kadın asla olamaz haklısın.

Vadi'ye ağır Total diyenler Kanal D fanı o yüzden öyle dedim.

Hürrem zaten çirkeflikte Pembe'yi bile geçti öyle bir kadın asla olamaz haklısın.
hürrem ve pempe ikisini de sevmeyen ölsün gitsin
bunun fanlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum izlediği diziyi tabi savunacak adamlar
ben şu arkadaşımla iyi anlaşıyorum ama öğretmen kızarsa savunmam mı diyon sen?

İşte Pembe'yi severim ama Hürrem kadar ağır kötü bir insan yoktur herhalde ekranlarda kadında gizli aşk var çirkeflik desen var zaten musubette bir surat birde katildi o da oldu kadın ayaklı iğrençlik.

Sen öyle sanmaya devam et o zaman.

ağır kötü nedir yav .F

intikam yine düşmüş total 3.69 reyting ile 8.sırada ab 5.26 reytinge düşmüş😱
aramızda kalsın total 4.15 ab 4.35 reytingle gayet iyi oranlar almış
zkfo total 3.86 reyting ab 4.57 alarak iyi gitmiş
kurtlar vadisi total 12.86'ya ab 9.35'e yükselmiş tebrikler
galip total 2.43 reyting ile 22.sırada ab 4.11 reyting ile 6.sırada😱