Canlı yayında çok normal bence böyle olması. Ne yapsın yani düelloları yetiştirmek zor canlı yayında. Bu kadar da Acun'u kötülemene gerek yok.Acun 8 DK daha sabretse yeni günde bitecekti. 😱 Adam yorulmuyor arkadaş ya. 😱
Kötülemedim ki yorulmuyor dedim, nesi kötüleme anlamadım?Canlı yayında çok normal bence böyle olması. Ne yapsın yani düelloları yetiştirmek zor canlı yayında. Bu kadar da Acun'u kötülemene gerek yok.
Tamam bende anlıklar.@Bully şimdiki anlıklar sana ait olsun mu ? Benim uyumam lazım artık yarın erkenciyim.
Ne bilim yine bir iğneleme sezdim Acun'a karşı Yorulmaz o merak etme sen. Ayrıca özeti kısa tutarsa reytinglerin düşeceğini biliyor. Adam akıllı.Kötülemedim ki yorulmuyor dedim, nesi kötüleme anlamadım?
Özeti kısa tutabilirdi mesela.
Bende onu diyorum ne iğnelemesi açık ve net 8 DK daha sıksa yeni güne girecez. Madem zorlanıyor dediğin gibi canlı yayında o zaman özeti kısa tutsun ben mi söylüycem bunları yani.Ne bilim yine bir iğneleme sezdim Acun'a karşı Yorulmaz o merak etme sen. Ayrıca özeti kısa tutarsa reytinglerin düşeceğini biliyor. Adam akıllı.
Diğer bazı yapımlar da 00:00'da bitiyor. Acun'un eksiği ne ki o da yapar. Ayrıca o zorlansa da reyting için üstesinden gelir bir şekilde.Bende onu diyorum ne iğnelemesi açık ve net 8 DK daha sıksa yeni güne girecez. Madem zorlanıyor dediğin gibi Canlı yayında o zaman özeti kısa tutsun ben mi söylüycem bunları yani.
Twitter ana sayfam Benim için üzülme izleyenlerle dolubenim için üzülme yine güzel bir bölümdü.. çalıkuşunu izleyemedim yine