Diziden 2 kişi ayrılmıştı. Fanlar nediyor şu işe he.Twitter ana sayfam Benim için üzülme izleyenlerle dolu
Yahu Ebru Gündeş 4 DK durup gitmedi ya programdan. ) Ya tüm program yorum yaptı konuştu.O ses türkiye açık ara fark atmış. bu arada 4 dk lık ebru gündeş açıklaması, 2 saatlik programı nasıl uçuruyor anlamış değilim.
Kaçak totelde iyi ab de fena sayılmaz. Çok emin konuşuluyodu 1. Olur diye ama olamamış.
Çalıkuşu ne hikmetse 5 de takılı kaldı. Hiç mi sükse yapmaz bi dizi. Rakipleri bir an 6'ya 7 lere çıkıp sonra 4 lere iniyor ama çalıkuşu öylee yerinde sayıyor ilginçmiş.
Biü ab de vasat.
Seksenler ab de başarılı ilginç bi şekilde..
valla ne diyeceğimi bilemiyorum sana ben o sesin yükselmesini de ebruya bağlıyosun ya pes.Ebru ilk başında bi açıklama yaptı ve sonra zaten ufak tefek yorumlar yaptı ama o sesin yükselişi bundan değil.O ses artık canlı yayınlara geçti ve sms oylamaları başladı sonra sonuçların açıklanması yani büyük heycan geldi her canlı yayınlarda olduğu gibi yükselmesi normal.Yahu Ebru Gündeş 4 DK durup gitmedi ya programdan. ) Ya tüm program yorum yaptı konuştu.
Bana öyle geldi yahu programın yükseliş etkeni olarak Ebru Gündeş'in durumu. Eğer haftaya da aynı standartlarda oranlar alırsa o zaman anlarız gerçeği.valla ne diyeceğimi bilemiyorum sana ben o sesin yükselmesini de ebruya bağlıyosun ya pes.Ebru ilk başında bi açıklama yaptı ve sonra zaten ufak tefek yorumlar yaptı ama o sesin yükselişi bundan değil.O ses artık canlı yayınlara geçti ve sms oylamaları başladı sonra sonuçların açıklanması yani büyük heycan geldi her canlı yayınlarda olduğu gibi yükselmesi normal.
o ses oranları ço iyi bi şekilde yükselterek total 10a kadar çıkmış abde 11.8 reytinge çıkmış artık çok heycanlı oldu o ses zirveyi bırakmaz pazarteside alır ozaman hem 1-2 reyting daha yüksek çıkıyo salıdan
Öyle gelmiş olabilir ama durum öyle değil.Bana öyle geldi yahu programın yükseliş etkeni olarak Ebru Gündeş'in durumu. Eğer haftaya da aynı standartlarda oranlar alırsa o zaman anlarız gerçeği.
Karadayı var.20.00'da başlayıp 00.00'da biten yapım var mı cidden. 😱 Bilemiycem.