24 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 14 48.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 10 34.5%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 20.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 24.1%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Ben diziyi izlemedim biliyon dramalar bana gore pek degil :))))) alinti yaptigim arkadas oyle dedi.. bende ufak oynamalar haraketler nornal dedim. ama nefes aliyorsa bu buyuk hata olmus dizide

drama dizilerini izlememeni anlıyorum hakda veriyorum yalnız uçurumu beğendin ya orda kendinle ters düştün:) uçurumu beğeniyorsan diğer drama dizilerine laf söylemeye hakkın yok sanırım..

drama dizilerini izlememeni anlıyorum hakda veriyorum yalnız uçurumu beğendin ya orda kendinle ters düştün:) uçurumu beğeniyorsan diğer drama dizilerine laf söylemeye hakkın yok sanırım..

yooo celiski yokk.. ben tum iddiali (digerlerinede bakabildigim kadar ilk bolumlerini izlerim)dizlerin bir kac bolumune bakarim. ama sonra takip etmem. fatmagul hde afk obzg muhtesem ... hep ilk bolumunu izlemisimdir. genelde senaryonun nereye gidecegi belli, supriz yoksa yani senaryo zekasi yoksa hic ugrasmam :))))) .. ama ucuruma biraz bakacagim senaristi kerem deren ezelin ilk bolumlerin hatri var :))))

kisacasi dramalara on yargim yok sadece senaryolar yesilcam yada yabanci filimlerden cakma olunca ben uzuyorum.. mesela cemberimde gul oya ve ikinci bahari sonuna kadar severek takip ettim (tekrarlarinindan ) cunku senaryolari hatasiz cok iyiydi. zaten mesajimda dikkat edersen dramalarla PEK aram yok dedim.

Ha altan turkcell yazisi cikmis ha turkcell dukanina girilmis.bunun pek getirisi yok. cocuklar duymasindan acik acik firmanin urunleri ovuluyor ama o da saate en az iki kes kesiliyor.12 dakikalik reklamin izlenmesiyle 4dakikalik reklamin izlenmesi ayni degil. kanal burda zarar ediyor . dizi birinci olsun diye

sahsen ben dızı arası reklamlara bakmam ve ınsanlarında 5-10 dklık reklamları ızleyıp urun aldıgını sanmıyorum. Bu yontem cok daha akıllıca bence

10 share almayi basarmis Uçurum:
[/B][TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]28[/TD]
[TD]UÇURUM (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:18:36[/TD]
[TD]25:06:24[/TD]
[TD]01:37:27[/TD]
[TD]2,71[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Hayat Devam Ediyor 6 haftalık aranın ardından tekrar zirvede... Umarım oranlarını daha da arttırarak zirvede kalıcı olur...

Haklısın takas, artık reytingleri akşamdan öğrenebileceğimizi anlamıştık olduk. Eğer dizifilm haber yaparsa Feriha en azından bir grupta zirvededir, eğer haber yapılmamışsa Total'de Hayat Devam Ediyor, A/B'de Yalan Dünya zirvede olacak demektir. :)
aynen :D

sahsen ben dızı arası reklamlara bakmam ve ınsanlarında 5-10 dklık reklamları ızleyıp urun aldıgını sanmıyorum. Bu yontem cok daha akıllıca bence

iyide o reklamlarda urun tanitilmiyor.. ha hic bilinmeyen bir marka olur markanin duyulmasi lazim okey... ara vermeme olayi seyirci icin ama kanal icin fedakarlik .. yalan dunyanin bir numara yapilmasi icin en ideali diger turlu dizi birincilik icin zorlanir

iyide o reklamlarda urun tanitilmiyor.. ha hic bilinmeyen bir marka olur markanin duyulmasi lazim okey... ara vermeme olayi seyirci icin ama kanal icin fedakarlik .. yalan dunyanin bir numara yapilmasi icin en ideali diger turlu dizi birincilik icin zorlanir

Toplamda reklamların çok az olduğunu düşünmüyorum, sadece doğru taktik uyguladığı için bize reklamlar azmış gibi geliyor, aslında 20:00-21:00 ve 22:00-23:00 arası reklamlar tam süre ile veriliyor gibi, azaltılıyorsa 21:00-22:00 arası yani dizinin ilk yarısında var.

21:00-22:00 arası kuşak reklamı yerine gizli reklamlara ağırlık veriliyor ama gizli reklamların kötü yerleştirildiğini veya amacına ulaşmadığını düşünmüyorum. Gülse Birsel diziye ara verir gibi reklam koymayacak kadar işinde başarılı biri, diğer dizilerin de gözümüze sokmadan adabınca reklam yapmalarını temenni ediyorum.

Toplamda reklamların çok az olduğunu düşünmüyorum, sadece doğru taktik uyguladığı için bize reklamlar azmış gibi geliyor, aslında 20:00-21:00 ve 22:00-23:00 arası reklamlar tam süre ile veriliyor gibi, azaltılıyorsa 21:00-22:00 arası yani dizinin ilk yarısında var.

21:00-22:00 arası kuşak reklamı yerine gizli reklamlara ağırlık veriliyor ama gizli reklamların kötü yerleştirildiğini veya amacına ulaşmadığını düşünmüyorum. Gülse Birsel diziye ara verir gibi reklam koymayacak kadar işinde başarılı biri, diğer dizilerin de gözümüze sokmadan adabınca reklam yapmalarını temenni ediyorum.

Az reklam verdigini.soylemedim. herkes kadar veriyor ama dizi sadece ortasinda bolunuyor.. diger diziler gibi 3-4kez bolunmuyor .. buda dizinin korumasi icin yapilan bir taktik oldugu acik.