24 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 14 48.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 10 34.5%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 20.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 24.1%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya'yı izledim şimdi de Beyaz Show'u izliyorum :smile:

Adını Feriha Koydum izledim. Yine her zamanki gibi güzel bir bölümdü. Bu bölümde artık normal okul yaşamına dönmüş Feriha gördük. Bu reytingleri arttırır mı azaltırmı bilemem ama ben artmasını istiyorum. Zira geçen hafta şimdiye kadar aldığı en yüksek oranlardan birini alıp 13 reytinge yaklaşmıştı

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]31[/TD]
[TD] SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 24:15:48[/TD]
[TD] 25:06:41[/TD]
[TD] 00:43:07[/TD]
[TD] 1,99[/TD]
[TD] 9,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

muhteşem arkasinda kimse olmamasina ragmen

Hayat devam ediyor gecen haftaki hatasini yapmadi. bu kez feriha ile hemen hemen ayni saate girdi. ayrica bu bolum ciddi ciddi heycanli bir bolumdu. ben bile ilk dakikalarina takili kaldim :))))))) birinciligi haketti

yalan dunya yine cok sayida senaryo hatasi vardi. mesela orcun denizin kardesinin doktor olmadigini hipokratti stetoskopu biliyor (ilk bolumde bunlarin hepsini o da biliuordu bu bolum unutmus :)))))) ) bunlari bilen orcun cumhuriyetin kurulusunu bilmiyor... neyse gulse birsel klasigi iste... Dizinin ismini degistirip Guldurmeden devam ediyor yapmalilar:)))))))).. dizide en sacmasi bir gitarla tum ilcenin trafosu patlamasi :))))))) gunumuzde trafolar bu kadar buyuk alana bakmadigini herkes biliyor. sokak sokak teafolar var artik..

ayrica yalan dunya iki kez reklama girerek buyuk basari elde etti :))))) kanal d neden bu kadar korkuyor. reklamla diziyi blmuyor bilemiyorum :)))))

Ferihanin dusmeside ilginc tek dusen feriha olmus ab ancak 3 olabilmis... sbt deneklerini degistiriyor yada tns ye gore ayarlama var. haftaya cok dizinin reytingi duser herhalde :)))))

ucurumun tekrarida fena gitmemis hani... atv ucurumu pazartesine alsaydi daha hayirli olurdu

Adını Feriha Koydum bu hafta birinciliği az farkla HDE`a kaptırmış. Anlaşılan o ki totalde zirvenin sahibi sık-sık değişecek ama AB`de rakipsiz olarak zirvede Yalan Dünya kalacak.
Adını Feriha Koydum Feriha`nın eve dönmesi ile düşüş yaşadı. Ama genel olarak heyecanlı bir bölümdü. Dizi eskiden daha heyecanlı fragman hazırları. Bu bölümde bir çok heyecanlı olay oldu ama hiç biri fragmanda gösterilmedi.
Yalan Dünya iyi bir bölümle AB`de zirvede yerleşti. Dizi`nin AB`de özeti bile diğer dizilerin yeni bölümünü geçmiş
Bir Çocuk Sevdim daha da düşmüş
Spartaküs süper gitmiş
Babam İçin AB`de yükselmiş

Hayat Devam Ediyor bu hafta zirveyi ele geçirmiş.

AFK Totalde 2. sıraya düşerken, A/B'de de 3. sıraya düşerek Yalan Dünya ile arasındaki reyting farkı artmış.

Yalan Dünya A/B'de fark atarak 1. olmayı başarmış. Dizi Totalde de 3. olmayı başarmış. Ayrıca özeti bile A/B'de 2. olmayı başarmış.

Beyaz Show A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.

Bir Çocuk Sevdim kötü gitmiş. Dizinin yakın zaman içinde PT-2'ye alınması olabilir

Aslında gelecek haftalarda Yalan Dünya Totalde de zirvede olabilir. 8 reyting almış resmen

3 diziyi de izledim, 3'ü de güzeldi fakat Hayat Devam Ediyor'a elestirim var; Dizide bir ölüm sahnesi vardi, Aleko dede ölüyordu fakat kaslari hareket ediyordu ve gözleriyle kipirdiyordu. Benim gibi birçok izleyici bu hatayi pas geçemez.. Ölüm sahneleri çekmek tabi ki zor ama biraz daha dikkatli ve disiplinli çekebilirdiler.

Aslında gelecek haftalarda Yalan Dünya Totalde de zirvede olabilir. 8 reyting almış resmen

Yalan dunyanin reytingleride yalan.. diziye bir reklam arasi veriyorlar. uyaniklik yapip once jenerik girip reklam veriyorlar. sonra 40dakika dizi sonra uzun bir reklam arasi sonra hic bolmeden dizinin sonunda reklam boylece diziyi tek reklamla bolunuyor. boyle az reklam arasi verilen baska dizi yok. kanal d resmen dizinin reytingleri dusmesin diye yirtiniyor. ama dizide cok hatalar var dusmemesi icin daha cok ugrasak gibi

3 diziyi de izledim, 3'ü de güzeldi fakat Hayat Devam Ediyor'a elestirim var; Dizide bir ölüm sahnesi vardi, Aleko dede ölüyordu fakat kaslari hareket ediyordu ve gözleriyle kipirdiyordu. Benim gibi birçok izleyici bu hatayi pas geçemez.. Ölüm sahneleri çekmek tabi ki zor ama biraz daha dikkatli ve disiplinli çekebilirdiler.

Olunce kaslar hareket eder. damarlarda hala kan vardir. aradan zaman gecince kan vucutta donunca (pihtilasinca) insan kas kati kesilir.

Yalan dunyanin reytingleride yalan.. diziye bir reklam arasi veriyorlar. uyaniklik yapip once jenerik girip reklam veriyorlar. sonra 40dakika dizi sonra uzun bir reklam arasi sonra hic bolmeden dizinin sonunda reklam boylece diziyi tek reklamla bolunuyor. boyle az reklam arasi verilen baska dizi yok. kanal d resmen dizinin reytingleri dusmesin diye yirtiniyor. ama dizide cok hatalar var dusmemesi icin daha cok ugrasak gibi

Dizinin özeti bile A/B'de rakiplerini geçiyorsa dizinin reytinglerinin tartışılacak bir tarafı yok.

Reklam konusunda akıllı bir strateji izliyor. Olması gereken bu. Ayrıca diğer diziler gibi sürekli reklam vereceğine dizinin içinde sanal reklam uygulaması çok sık kullanılıyor. Dizi en yakın rakibine 3 küsür reyting fark atıyorken reyting başarısını reklamlara bağlamak saçma.

Yalan Dünya'yı biraz, Beyaz Show'u biraz izledim ve bence her ikiside çok iyiydi. :)

evet işte bu hayat devam ediyor muhteşem bölümleriyle zirveyi tekrar aldı oranlarını biraz daha arttırıp zirveyi sağlama aldımı tmm dır sonuna kadar hakediyor.admin dün endgame soruyodu ya dizifilm kehanette bulunmadı niye diye tam da tahmin ettiğimiz gibi oldu bundan sonra adını feriha koydumun zirvede olup olmayacağını dizifilmin reklamlarından anlayabiliriz :D

Dizinin özeti bile A/B'de rakiplerini geçiyorsa dizinin reytinglerinin tartışılacak bir tarafı yok.

Reklam konusunda akıllı bir strateji izliyor. Olması gereken bu. Ayrıca diğer diziler gibi sürekli reklam vereceğine dizinin içinde sanal reklam uygulaması çok sık kullanılıyor. Dizi en yakın rakibine 3 küsür reyting fark atıyorken reyting başarısını reklamlara bağlamak saçma.

tabiki reklam politikasina baglanacak.. kanald biliyorki normal reklam duzenine gecilse o reytinglerden bayagi bir dusme olacak.. ama bosuna caba bu senaryo yapisiyla dizi dusecek bunlar gecici cozumler

Hayat Devam Ediyor izledim, eski gunlerine dondu dizi ayrica izleyiciside oturmus gozukuyor, Ferihanin bukadar reytinginin oynamasi bana cok garip geliyor, her hafta 2 reyting dusuyor yada yukseliyor... Yalan Dunya guzel oranlar aliyor ama tabi reklam stratejisinin de onemi buyuk... Bir cocuk sevdim daha oncede soyledigim gibi yanlis gunde, cuma zor o dizi icin...