24 Şubat 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 14 48.3%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 10 34.5%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 20.7%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 7 24.1%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 6.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.7%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Kim ne derse desin Yalan Dünya fevkalade bir yapım. Diğer dramatik ağlak dizilere gayet güzel direniyor. Sanal reklam uygulaması da mükemmel bir olay. Zırt pırt reklam girse daha mı iyi sanki? Üstelik bir komedi dizisi için bu reytingler tartışılmaz derece güzel. Gülse Birsel böyle bir kadroyu birarada barındırdığı sürece sırtı yere değmez.

hayat devam ediyor totel zirvesini basmış,ele geçirip oturmuş :) bu dizi 1.liği sonuna kadar hakediyodu. yalan dünya totelde de oranları yükseltmiş , ab ye diyicek bişeyim yok özeti bile diğerlerini geçmiş :)

hayat devam ediyor supriz bir atakla zirveye oturmus.
kanalturkte taksi 2 iyi izlenmis. yani kanalturke gore ust safalarda. bende 3-5 dk baktım reklam aralarında.
ben yalan dunya, 1E1K ve birazda beyaz show a baktım.
yalan dunya yine guzeldi, güldürdü.
1E1K diger bolumlere oranla cok iyiydi. sonlara dogru gülmekten öldüm diyebilirim.
beyaz show yine eglenceliydi. ozellikle zeynep camcı nın sohbetleri cok hostu. twitterde ergen esprisi güzeldi.
son olarak eve gidince de hayat devam ediyor u izlicem.

HDE Total de yükselerek zirvede yer almis ama bunda AFK nin ciddi düsüsünün büyük payi var Dizi 3 reyting birden düsmüs. AB de ise atv ortalamasinin üstünde devam ediyor.

AFK iki grubtada baya düsmüs bence izleyici artik feriha nin basina gelenlerden sIkIlmaya basladi bakalim haftaya ne olacak.

Yalan Dünya total de farki azaltti AB de hem fark atti hemdenilk ikiyi kapatmis helal olsun, ondan sonra yayinlanan Beyaz Show da cok basarili olmus yine.

Fox TV de ki babam icin iki grubtada vasat bir sekilde ilerlemis.

Star TV deki bir cocuk sevdim cok kötü bir sekilde devam ediyor hatta Fox TV de yayinlanan babam icin in bile arkasinda kalmis.

bence hde nin biricinliği çok güzel oldu. b yalan dünya bu reklamla politikası lmasa daha aşaglarda olurdu reytimgi

Olunce kaslar hareket eder. damarlarda hala kan vardir. aradan zaman gecince kan vucutta donunca (pihtilasinca) insan kas kati kesilir.

tabiii beyazsoy bu yorumunu beğendim:) ölünce insanlar halay çeker, şaha kalkar bu gibi davranışlar refleks sayılıyor kan pıhtılaşmadığı için öldükten sonra nara atan insanlarada rastlanıyormuş:) ama ben rastlamadım...:)

haftaya ben ferihadan atak bekliyorum ab de 3.lige düşmeleri ilginç.. birden bire bukadar düşülmez

hayat devam ediyor geçen haftaki reytinglerini korumuş , feriha düştüğü için birinci sıraya geçmiş,
SBT nin sallamasyon sonuçlarına göre feriha 3 puan birden kaybetmiş sebep yok..sbt haricinde bu kadar oynak sonuçlar vermeyi kimse başaramaz ..
yalan dünya ab de çok iyi herzamanki gibi..

hayat devam ediyor geçen haftaki reytinglerini korumuş , feriha düştüğü için birinci sıraya geçmiş,
SBT nin sallamasyon sonuçlarına göre feriha 3 puan birden kaybetmiş sebep yok..sbt haricinde bu kadar oynak sonuçlar vermeyi kimse başaramaz ..
yalan dünya ab de çok iyi herzamanki gibi..
bence haklısın ne oldu birde ferihayı millet izlememk istememiş. bu sbt çok kafa karıştırıyor

evet işte bu hayat devam ediyor muhteşem bölümleriyle zirveyi tekrar aldı oranlarını biraz daha arttırıp zirveyi sağlama aldımı tmm dır sonuna kadar hakediyor.admin dün endgame soruyodu ya dizifilm kehanette bulunmadı niye diye tam da tahmin ettiğimiz gibi oldu bundan sonra adını feriha koydumun zirvede olup olmayacağını dizifilmin reklamlarından anlayabiliriz :D

Haklısın takas, artık reytingleri akşamdan öğrenebileceğimizi anlamıştık olduk. Eğer dizifilm haber yaparsa Feriha en azından bir grupta zirvededir, eğer haber yapılmamışsa Total'de Hayat Devam Ediyor, A/B'de Yalan Dünya zirvede olacak demektir. :)

yalan dunyayı bıraz ızledım

dızıde reklam gırmıyor ama ıcınde bolca reklam var. Ve bu cok daha ıyı oluyor emın olun.

böyle bi diziyi nasıl show tv kaybeder anlamıyorum...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]16[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] SHOW TV[/TD]
[TD] 17:26:55[/TD]
[TD] 18:41:20[/TD]
[TD] 00:54:28[/TD]
[TD] 3,86[/TD]
[TD] 12,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayat Devam Ediyor zirveyi kapmis insallah 15 reytingli gunlerine geri donur cok guzel bir dizi .

tabiii beyazsoy bu yorumunu beğendim:) ölünce insanlar halay çeker, şaha kalkar bu gibi davranışlar refleks sayılıyor kan pıhtılaşmadığı için öldükten sonra nara atan insanlarada rastlanıyormuş:) ama ben rastlamadım...:)

nasil raslamadin yahuu :))) yoksa uzman katilmisin de raslamadin :))) reflex degil destere.... malum kaslarimizin cogu istemsiz hareket eder..insan oldugu zaman kandaki maddeleri kulanmaya devam eder. olen insanda kas segirmesi gorulmesi buyuk ihtimal kandaki minarelere gore kisa bir sure bu gozlenebilir . ayrica olen cogu insan goz kapaklari kapali olmaz sonradan kapatilir.

nasil raslamadin yahuu :))) yoksa uzman katilmisin de raslamadin :))) reflex degil destere.... malum kaslarimizin cogu istemsiz hareket eder..insan oldugu zaman kandaki maddeleri kulanmaya devam eder. olen insanda kas segirmesi gorulmesi buyuk ihtimal kandaki minarelere gore kisa bir sure bu gozlenebilir . ayrica olen cogu insan goz kapaklari kapali olmaz sonradan kapatilir.

benim akrabalardan ikisi yanımda vefat etti ve ne yazıkki iki saat sadece ben yanında kalmıştım cenazenin, ama kalkıp refleks diye halay çekene rastlamadım beyazsoy:) bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok...

Haklısın takas, artık reytingleri akşamdan öğrenebileceğimizi anlamıştık olduk. Eğer dizifilm haber yaparsa Feriha en azından bir grupta zirvededir, eğer haber yapılmamışsa Total'de Hayat Devam Ediyor, A/B'de Yalan Dünya zirvede olacak demektir. :)

Zaten sbt anlik reytingleri veriyor. dizi yapimcilari bunu ogrenip internetten duyuruyor. yani bunun kehanetle alakasi yok :)))))))

hdenin yapimCisi dizi biter bitmez twitterdan hde yuksek cikarken bu sonuclari paylasiyordu zaten

benim akrabalardan ikisi yanımda vefat etti ve ne yazıkki iki saat sadece ben yanında kalmıştım cenazenin, ama kalkıp refleks diye halay çekene rastlamadım beyazsoy:) bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok...

ilk basta basin sag olsun
Dikkat et sikayet eden arkadas bacak oynamasi goz kapagi kimildamasindan bahsetti. bende bunlarin normal olumlerde (kisiden kisiye degisir) olabilecegini soyledim

ilk basta basin sag olsun
Dikkat et sikayet eden arkadas bacak oynamasi goz kapagi kimildamasindan bahsetti. bende bunlarin normal olumlerde (kisiden kisiye degisir) olabilecegini soyledim

dostlar sağolsun, yanlış anlamışsın bacak oynaması değildi benim gördüğüm adam soluk alıp veriyordu ve yutkunuyodu:)

yalan dunyayı bıraz ızledım

dızıde reklam gırmıyor ama ıcınde bolca reklam var. Ve bu cok daha ıyı oluyor emın olun.

Ha altan turkcell yazisi cikmis ha turkcell dukanina girilmis.bunun pek getirisi yok. cocuklar duymasindan acik acik firmanin urunleri ovuluyor ama o da saate en az iki kes kesiliyor.12 dakikalik reklamin izlenmesiyle 4dakikalik reklamin izlenmesi ayni degil. kanal burda zarar ediyor . dizi birinci olsun diye

dostlar sağolsun, yanlış anlamışsın bacak oynaması değildi benim gördüğüm adam soluk alıp veriyordu ve yutkunuyodu:)

Ben diziyi izlemedim biliyon dramalar bana gore pek degil :))))) alinti yaptigim arkadas oyle dedi.. bende ufak oynamalar haraketler nornal dedim. ama nefes aliyorsa bu buyuk hata olmus dizide