23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

esra sadece foxu kötülemen sinirime gidiyo fox daha 5.yılında müthiş işler başardı haberde her zaman en iyi haber ödülünü aldı günlük dizilerde edata coştu ve diğer kanallarda günlük dizilere yöneldi hep fox sayesinde fox bence birçok kanaldan daha iyi bence

Neee :D
Show Kulüp Saba Tümer Bugün ne giysem bence hepside başarılı dizilere gelince acun 3 günü zirvede götürüyodu zaten bide feriha 4 gün piis 7 lide 2. oluyodu suskunlarda ortalamaydı perşembeye göre kanal D kadar olmasın Show tv de iyi bi kanal bence

FOX batıyor diyenlere söyledim ben FOX, Show TV mi de en iddialı dizisinin yapımcısı Medyapım olsun :d

esra sadece foxu kötülemen sinirime gidiyo fox daha 5.yılında müthiş işler başardı haberde her zaman en iyi haber ödülünü aldı günlük dizilerde edata coştu ve diğer kanallarda günlük dizilere yöneldi hep fox sayesinde fox bence birçok kanaldan daha iyi bence
Lale Devri Sağolsun 😉

Daha ne halde olsun magazin programları , hayata gülümse ile geçiniyorlar hepsi iç yapım

Hadi Show TV onlarla geciniyor diyelim. FOX ne yapiyor arkada nal toplamaktan baska. Frikik ustune frikik gosteren magazin.mi? Yoksa hic izlenmeyen yarisma programlari mi? Hangisi? :d

FOX basarisini TGRT'ye borclu. Onun frekansiyla girmese coktan batmisti ki su anki durumununda pek parlak oldugunu soyleyemem. :d Ayrica kotulemeyi baslatan ilk sendin. Ben degil.

Lale Devri Show da iken gördük halini
Emina yüzünden di o başrol ün sesi dublaj aman aallahım rezaletti tamam ama toprak girince yükseldi hem toprak girdiğinde show da olsa çok daha iyi işler yapardı Ya allah aşkına fox show tv den iyi mi diyosunuz ya Show un yaşı kadar bile dizisi olmadı fox'un bence saçmalama :D

Emina yüzünden di o başrol ün sesi dublaj aman aallahım rezaletti tamam ama toprak girince yükseldi hem toprak girdiğinde show da olsa çok daha iyi işler yapardı Ya allah aşkına fox show tv den iyi mi diyosunuz ya Show un yaşı kadar bile dizisi olmadı fox'un bence saçmalama :D

Marifet sürede değil 5 yılda neler başardı TNT ilk sezon iflas etti

showda 5 alırdı fox hafta sonuna koydu 9 a kadar çıktı fox sayesinde şimdi showda olsa 2.sezon bitmişti...

Show da iken sürünen ama FOX ve yaratıcılığı sayesinde zirveye ulaşan Lale Devri ile geçiniyor

Sen bana yazin ne yaptigini soyle kanalin. Show'dan telifleri satin aldigi Melekler Korusun'u ve Hayat Bilgisi'ni yayinliyorlar. Birde Bez Bebegin cakmasi olan Dedemin Dolabi ve tekrarlar... Belki buradaki kimse bilmiyor bunu ama Show ve Fox kardes kanal. Dikkat ederseniz kardes diyorum. Cunku iki kanalda birbirine hep zor zamanlarda yardim etti.

- - - Ekleme - - -

Bak kanal d hayrani olmana ragmen objektifsin Hilal. Bu konuda tebrik ederim.

Sen bana yazin ne yaptigini soyle kanalin. Show'dan telifleri satin aldigi Melekler Korusun'u ve Hayat Bilgisi'ni yayinliyorlar. Birde Bez Bebegin cakmasi olan Dedemin Dolabi ve tekrarlar... Belki buradaki kimse bilmiyor bunu ama Show ve Fox kardes kanal. Dikkat ederseniz kardes diyorum. Cunku iki kanalda birbirine hep zor zamanlarda yardim etti.
yemin ederim ki bnde senin gbi düşünüyordum hep ama sölemedim aşalarsınız diyee yemin ederim ki bak.

örnek verir misin?

- - - Ekleme - - -

Bak kanal d hayrani olmana ragmen objektifsin Hilal. Bu konuda tebrik ederim.

Aaa bak bu söylediklerin doğru olabilir esra.

Teşekkür ederim :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21