evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u10 rating mi? Guldurme Allah askina.Ayrica sen sevmedigini soylemiyor muydun gecenlerde Yer Gok Ask'i?
evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u10 rating mi? Guldurme Allah askina.Ayrica sen sevmedigini soylemiyor muydun gecenlerde Yer Gok Ask'i?
Haha Lale Devrime kurban olsun o dizi 😛evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u)
Bekliyelim bakalımFATİH dizisine kotu yorum yapanlar bir, bir bucuk ay daha beklesinler.
Öyleyse FATİH i nasıl aldı Show u övmeyi sevmem ama sorun çektiğini sanmıyorumShow gibi yıllardır para sorunu yok tanıtım filmi bile çekemiyor sadece iç yapımlar çalışıyor tüm dizilerini kaptırdı parasızlıktan![]()
evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u)
Öyleyse FATİH i nasıl aldı Show u övmeyi sevmem ama sorun çektiğini sanmıyorum
:eagerness:beklıozmuhtesem varken ılk 100 gırerse sanslı
Sıkıntı çektiği halde böyleyse iyiki sıkıntı çekiyorMedyapım'ın hali ortada en çok kazananlarda sonlarda nerdeyse Show ve Medyapım bir birlerini idare etmek zorunda
Show'un para sıkıntısı yıllardır biliniyor
Fox'uda Focus Ve Avşar yönetiyoooshowun dizileri ne bak pis yedili lale ve yga yı geçemiyo suskunlar da geçemiyo show acun olmasa foxun altında bi kanal)
Sıkıntı çektiği halde böyleyse iyiki sıkıntı çekiyor![]()
![]()
Bekliyelim bakalım
- - - Ekleme - - -
Öyleyse FATİH i nasıl aldı Show u övmeyi sevmem ama sorun çektiğini sanmıyorum
sallama avşar da focus da base de harikalarFox'uda Focus Ve Avşar yönetiyoooEn iyisi KANAL D 😉
showun dizileri ne bak pis yedili lale ve yga yı geçemiyo suskunlar da geçemiyo show acun olmasa foxun altında bi kanal)
showun dizileri ne bak pis yedili lale ve yga yı geçemiyo suskunlar da geçemiyo show acun olmasa foxun altında bi kanal)
NeeeDaha ne halde olsun magazin programları , hayata gülümse ile geçiniyorlar hepsi iç yapım
Show'un ekonomik krizi kalmadi artik. Ama Acun'un gitme nedeni farkli ama ben yinede gidecegini sanmiyorum ve ins. te gitmez. Acun parasinin odenmedigini iddia ediyor fakat parayi Ekimde topluca almisti. Eger oyle olsa Survivorda ki odullerede gonderemezdi veya uc gunde bir Seflerin Duellosunda 25.000 vermezdi. Showun parasi olmasa bunlar olur muydu? Tabiikide hayir. O zaman susalim artik.
pazartesi fox 2.kanal salı 4.kanal çarşamba 5.kanal perşembe 3. kanal cumartesi 1.kanal sen daha ne konsuuyon günlük diziler desen coşuyolarGerçekten İnanıyor musunuz Fox un Show dan Daha İyi Kanal Olduğuna Fox 5.Kanal Bunu Kabullenin Artık Atv,Star,Show,Kanal D Foxtan Daha İyi Kanal Bana Kalırsa Trt 1 Bile Foxtan Daha İyi😉
base miisallama avşar da focus da base de harikalar![]()