23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

10 rating mi? Guldurme Allah askina. :d Ayrica sen sevmedigini soylemiyor muydun gecenlerde Yer Gok Ask'i?
evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u :))

Show gibi yıllardır para sorunu yok tanıtım filmi bile çekemiyor sadece iç yapımlar çalışıyor tüm dizilerini kaptırdı parasızlıktan :d

evet sevmiyorum ama bu dizinin güçlü olduğunu değiştirmez hem 9 reyting almıs ama 10 a yakın oran almıs biraz daha zorlasa alıyomus 10 u :))

Yer Gok Ask'in ort. ratingi hesaplasak 6 cikar. O 9 ratingide bosluklarda aliyor. Dolu gunlerde 3-4 aliyor hep nedense.

showun dizileri ne bak pis yedili lale ve yga yı geçemiyo suskunlar da geçemiyo show acun olmasa foxun altında bi kanal :))

Bekliyelim bakalım

- - - Ekleme - - -

Öyleyse FATİH i nasıl aldı Show u övmeyi sevmem ama sorun çektiğini sanmıyorum

Show'un ekonomik krizi kalmadi artik. Ama Acun'un gitme nedeni farkli ama ben yinede gidecegini sanmiyorum ve ins. te gitmez. Acun parasinin odenmedigini iddia ediyor fakat parayi Ekimde topluca almisti. Eger oyle olsa Survivorda ki odullerede gonderemezdi veya uc gunde bir Seflerin Duellosunda 25.000 vermezdi. Showun parasi olmasa bunlar olur muydu? Tabiikide hayir. O zaman susalim artik.

showun dizileri ne bak pis yedili lale ve yga yı geçemiyo suskunlar da geçemiyo show acun olmasa foxun altında bi kanal :))

Gerçekten İnanıyor musunuz Fox un Show dan Daha İyi Kanal Olduğuna Fox 5.Kanal Bunu Kabullenin Artık Atv,Star,Show,Kanal D Foxtan Daha İyi Kanal Bana Kalırsa Trt 1 Bile Foxtan Daha İyi😉

Daha ne halde olsun magazin programları , hayata gülümse ile geçiniyorlar hepsi iç yapım
Neee :D
Show Kulüp Saba Tümer Bugün ne giysem bence hepside başarılı dizilere gelince acun 3 günü zirvede götürüyodu zaten bide feriha 4 gün piis 7 lide 2. oluyodu suskunlarda ortalamaydı perşembeye göre kanal D kadar olmasın Show tv de iyi bi kanal bence

Show'un ekonomik krizi kalmadi artik. Ama Acun'un gitme nedeni farkli ama ben yinede gidecegini sanmiyorum ve ins. te gitmez. Acun parasinin odenmedigini iddia ediyor fakat parayi Ekimde topluca almisti. Eger oyle olsa Survivorda ki odullerede gonderemezdi veya uc gunde bir Seflerin Duellosunda 25.000 vermezdi. Showun parasi olmasa bunlar olur muydu? Tabiikide hayir. O zaman susalim artik.

Yemekteyiz den parasını alamayanlar vardı eminim bin yıl sonra verirler Şeflerin Düellosu ödülünüde heee Şeflerin Düellosuda iç yapım bu arada

Gerçekten İnanıyor musunuz Fox un Show dan Daha İyi Kanal Olduğuna Fox 5.Kanal Bunu Kabullenin Artık Atv,Star,Show,Kanal D Foxtan Daha İyi Kanal Bana Kalırsa Trt 1 Bile Foxtan Daha İyi😉
pazartesi fox 2.kanal salı 4.kanal çarşamba 5.kanal perşembe 3. kanal cumartesi 1.kanal sen daha ne konsuuyon günlük diziler desen coşuyolar