23 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu gün hayatımın rolü vardı buradan öğrendim yuh nasıl unutmuşum tekrarına bakıcam artık

cidden unuttun mu ? ilginç :D

- - - Ekleme - - -

Bak yabanci konusunda katiliyorum cunku bunu bir yerde okumustu. İsrail'in FOX uzerindeki egemenligi giderek artiyor. Ama hisseler konusunda Amerikanin daha onde oldugunu soylemek gerek. Turkiye'de ise sadece Turkiyedeki kanalin hissesi var ve su an FOX uzerinde en az hisseye sahip olan ulke biziz malesef.

Evet malesef :( Umarım değişir bu denge ya

cidden unuttun mu ? ilginç :D

- - - Ekleme - - -

Evet malesef :( Umarım değişir bu denge ya
Yabanci devletler Turkiye'de ki FOX'u pek onemsemiyor. Sadece para yonunden ortaklar. Turkiye'deki FOX'a bile tamamen egemen degiliz ki. :d Turkiyedeki FOX'un bile sadece %50'si Turklere ait. Eger FOX'da en basindan TNT gibi transferler yapsaydi su an en buyuk rakip olabilirdi fakat yayin hayatina vir kanalin frekansindan girdigi icin bu cok maliyetli oldu ve bununda tum masraflarini odemek sadece Turkiyedeki sahibine dusuyor.

Yabanci devletler Turkiye'de ki FOX'u pek onemsemiyor. Sadece para yonunden ortaklar. Turkiye'deki FOX'a bile tamamen egemen degiliz ki. :d Turkiyedeki FOX'un bile sadece %50'si Turklere ait. Eger FOX'da en basindan TNT gibi transferler yapsaydi su an en buyuk rakip olabilirdi fakat yayin hayatina vir kanalin frekansindan girdigi icin bu cok maliyetli oldu ve bununda tum masraflarini odemek sadece Turkiyedeki sahibine dusuyor.

Valla aynen katlyom sana canım yarn devam ederiz iyi sahurlar :) :)

- - - Ekleme - - -

sahur vakti geldi arkadaslar yarın görüşürüz inşallah.

Görüşürüz 😉)

hilal senin yerinde olsam unutma beni ve deniz yıldızının setine gider bi resim çekilirdim :)))

hayatımın rolü

ab

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]HAYATIMIN ROLÜ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:58:40[/TD]
[TD]22:53:18[/TD]
[TD]01:26:03[/TD]
[TD]4,76[/TD]
[TD]16,02
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
total grubu tüm kisiler
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]0[/TD]
[TD]HAYATIMIN ROLÜ[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:58:40[/TD]
[TD]22:53:18[/TD]
[TD]01:26:03[/TD]
[TD]3,23[/TD]
[TD]11,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayatımın Rolü'nün reytingi iki grupta da hafif düşmüş.

Dediğim gibi kutsal yolculuk programı yerine özet yayınlasalardı belki de total'de 4, a/b'de 5 reytingi geçebilirdi...

Wille Wonka!! :D İyi gitmiş diyebiliriz...

Ben Bilmem Eşim Bilir ortalığı yıkıyor! :)

Büyük Risk a/b'de mükemmel gitmiş. Zaten tahmin ediyordum, dün Tayanç'ın son yarışmasıydı ve son soruda kaybetti. Çok sevindim ya hiç sevmiyordum o çocuğu, çok hırslı ve havalıydı. :D

Ramazan'daki yemek programı olmuyor! Atv'de Özgür Lezzetler ve Star'da Soframız ilk 100'de yok...

Hayatımın Rolü'nün reytingi iki grupta da hafif düşmüş.

Dediğim gibi kutsal yolculuk programı yerine özet yayınlasalardı belki de total'de 4, a/b'de 5 reytingi geçebilirdi...

Wille Wonka!! :D İyi gitmiş diyebiliriz...

Ben Bilmem Eşim Bilir ortalığı yıkıyor! :)

Büyük Risk a/b'de mükemmel gitmiş. Zaten tahmin ediyordum, dün Tayanç'ın son yarışmasıydı ve son soruda kaybetti. Çok sevindim ya hiç sevmiyordum o çocuğu, çok hırslı ve havalıydı. :D

Ramazan'daki yemek programı olmuyor! Atv'de Özgür Lezzetler ve Star'da Soframız ilk 100'de yok...

zultan da ab de düsmüs dizifilm saatlik bölünmemis reytinglerde h.rolü 4.90 almıs :)

Dizifilm'e niye bakıyım yahu orası tüm programların reytinglerini yüksek gösteriyor... Ayrıca güvenmiyorum oraya.

Sultan bir az düşse bile harika gidiyor. Yazın en çok izlenen dizisi
Hayatımın Rolü Totalde normal, AB`de harika. Umarım gelecek hafta özetle başlar da AB`de 5 reytingi geçer
Ben Bilmem Eşim Bilir mükemmel. Kanal D`yi hafta içi her gün zirveye taşıyabilir
Kanal D Haber müthiş gitmiş
Doktorlar uçmuş. Helal olsun. Hakediyor
Arka Sokaklar, Aşkı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Akasya Durağı çok iyi gitmiş
Büyük Risk AB`de çok iyi gitmiş
Trt1 habere ne olmuşsa coşmuş
Ayşe ile Alişan Çökmüş

Total de hayatımın Rolü nü gören varmı :d :d

- - - Ekleme - - -

Sultan bir az düşse bile harika gidiyor. Yazın en çok izlenen dizisi
Hayatımın Rolü Totalde normal, AB`de harika. Umarım gelecek hafta özetle başlar da AB`de 5 reytingi geçer
Ben Bilmem Eşim Bilir mükemmel. Kanal D`yi hafta içi her gün zirveye taşıyabilir
Kanal D Haber müthiş gitmiş
Doktorlar uçmuş. Helal olsun. Hakediyor
Arka Sokaklar, Aşkı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Akasya Durağı çok iyi gitmiş
Büyük Risk AB`de çok iyi gitmiş
Trt1 habere ne olmuşsa coşmuş
Ayşe ile Alişan Çökmüş
Ne 5 i geçmesi inşallah çöker de Sultan iki grupta zirvede yer alır :) 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557