millet kendini tatmin ediyor başka bişey olduğu yokBen anlamıyorum TOTAL olunca ne oluyor ki?
Maç dizileri etkilemiş..
admin totali en çok etkileyen grup c1 bu belli oldu zaten çok olduklarını biliyorduk 3 günlük sonuçlardan da bunu görüyoruzMuhteşem Yüzyıl tam bir C1 dizisi olmuş.
Olsun neticede izledin, bu kadar acımasız olma.Konudan sapmayalım arkadaşım Cuma günü gelince uğraşırsın.
My'yi Hürrem ölecek diye izledim zaten elem kederimin biteceğini de nerden çıkardın?
Kpa ve Dikmen my'yi baya korkutmuş. 80 dk reklamsız gittiler ama nafile. Ab kitlesi doğal olarak kaçmış Hürrem teyzeden.@Bully yok artık bir de 80 dk reklamsız mı gitti my ? birde karadayı gibi 23.40 civarlarında bitiyor. rakipler geldi my'nin huyu suyu değişti
Elimde değil.Olsun neticede izledin, bu kadar acımasız olma.
hayal kurma panpa kime kaybedecek dikmene mi kpa ya mıTüm elem kederimle ağır totoş yaptım diziyi. Haftalardır ettiğim beddualar sonunda işe yaradı. Yakında ab'yi kaybedecek inşallah.
bişi olmaz nasılsa hala en çok reklam alan diziM.y ab grubunda ne olmuş öyle 😱 Ağır total olmuş dizi @xemrexxx K.a geçme hayalerinde suya düşmüş M.y'ın
Dikmen ya da kpa 80 dk reklamsız gitsin alırlar zirveyi. My haftaya 90 dk falan reklamsız gider kesin.hayal kurma panpa kime kaybedecek dikmene mi kpa ya mı
bişi olmaz nasılsa hala en çok reklam alan dizi
Geç olsun güç olmasın.Yılmaz Şahin boş boş heyecan yaratıp seloyla beyazıtı ikinci kez dövüştürdü mihrimah pedroyla saçma bir yakınlaşmaya girdi ab halkı kaçar tabii maç da vardı. @Bully senin beddualar birkaç hafta gecikmeyle kabul edilmeye başladı galiba
MY üç grupta da zirvede bir haftalık bir düşüş yaşamış AB'de haftaya toparlanacaktır.