Yüksek olanı söylemişsin. Ab'de de 2.52 almış.Sevdaluk bu bölüme 2,55 almışsa daha da bir şey diyemiyorum artık.
Ha 2,55 ha 2,52 farkeden bir şey yok. 3 bile olsa bu bölüm bu oranları kesinlikle haketmiyor akıl alır gibi değil.Yüksek olanı söylemişsin. Ab'de de 2.52 almış.
Bölümü bilmiyorum ama dizi bu oranlarla diğer sezonu göremez gibi. Show iyi şans verdi yine şükret.Ha 2,55 ha 2,52 farkeden bir şey yok. 3 bile olsa bu bölüm bu oranları kesinlikle haketmiyor akıl alır gibi değil.
Yaz geliyor izleyici kitlesi kopuyor artık ekran başından. Gerçekten bir tek bu nedene bağlayabilirim. Şuana kadar yayınlanan en komik bölümdü bu bölüm bile 4'e ulaşamadıysa dizi bitirilsin. Gerçekten şahane bir bölümdü son bölüm tekrarına fırsat verip bakarsan hak vereceksin bana. Tüm ekibin emeğine sağlık ama hakettikleri reytingi izleyici esirgiyor diziden.Bölümü bilmiyorum ama dizi bu oranlarla diğer sezonu göremez gibi. Show iyi şans verdi yine şükret.
Deniz ile uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa Sevdaluk ile bir derdim yok yükselmesini ben de isterim ama zor gibi.@Bully sen niye şimdi antilik yapıyorsun?
Biliyorum uğraşmak için çırpındığını sen de haklısın Medcezir iki grupta da geçilince çareyi Sevdaluk da arıyorsun.Deniz ile uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa Sevdaluk ile bir derdim yok yükselmesini ben de isterim ama zor gibi.
O değil Muhteşem'i diyorum.Deniz ile uğraşmak hoşuma gidiyor yoksa Sevdaluk ile bir derdim yok yükselmesini ben de isterim ama zor gibi.
Konudan sapmayalım arkadaşım Cuma günü gelince uğraşırsın.Biliyorum uğraşmak için çırpındığını sen de haklısın Medcezir iki grupta da geçilince çareyi Sevdaluk da arıyorsun.
My'yi Hürrem ölecek diye izledim zaten elem kederimin biteceğini de nerden çıkardın?O değil Muhteşem'i diyorum.