23 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben anlamıyorum TOTAL olunca ne oluyor ki? :)

Maç dizileri etkilemiş..

My ab'de çok sert bir düşüş yaşamış. Devamı gelir umarım. :A

Dikmen totalde yükselse de ab'de düşmüş.

Kpa ab'de iyi gitmiş. Ama artık gözle görülür bir çıkış yapmalı..

Sevdaluk ve Kızılelma kötü gitmişler..

Not Defteri totalde iyi gidiyor bence de ab'de yükselmeli..

Takip ab'de gayet iyi gitmiş. :)

Ha şunu da ekleyeyim my 80 dk reklamsız gitmişti ona rağmen dip yapmış. :kiki:

kara para aşk totelde yine beklediğini bulamasa bile abde bir çıkış söz konusu muhteşem yüzyıl bitmeden önce 2.sırayı sağlamlaştırıp ankaranın dikmenini geçmemiz lazım muhteşem yüzyıldan sonra zirve tahtına biz oturmalıyız gelecekten ümitliyim ben my'den sonra zirvede kpa
yer alıcaktır bence :Z:Z:Z

Bölümü bilmiyorum ama dizi bu oranlarla diğer sezonu göremez gibi. :) Show iyi şans verdi yine şükret. :D
Yaz geliyor izleyici kitlesi kopuyor artık ekran başından. Gerçekten bir tek bu nedene bağlayabilirim. Şuana kadar yayınlanan en komik bölümdü bu bölüm bile 4'e ulaşamadıysa dizi bitirilsin. Gerçekten şahane bir bölümdü son bölüm tekrarına fırsat verip bakarsan hak vereceksin bana. Tüm ekibin emeğine sağlık ama hakettikleri reytingi izleyici esirgiyor diziden.

Kara Para Aşk yükselmiş, reklam düzenini biraz da rakiplere göre ayarlarsa kanal o zaman daha da yükselebiliriz. 30-45 dk.'da bir reklam girdi dün akşam. Haftaya Nilüfer bulunacak daha da bomba bir bölüm bizi bekliyor inşallah daha da yükseliriz. :)

@Bully yok artık bir de 80 dk reklamsız mı gitti my ? :kiki: birde karadayı gibi 23.40 civarlarında bitiyor. :kiki: rakipler geldi my'nin huyu suyu değişti :A

Kara Para Aşk AB grubunda Muhteşem'le arasındaki farkı iyice azaltmış. Önümüzdeki sezonun AB grubu 1.si olarak gider dizi.