23 Mart 2014 Pazar Ygs Sohbet-Yorum Konusu

@emreemreu sayısalcısın sen keşke felsefeye o kadar zaman yerine fen ve matematiğe ayırsaydın.

ben girmedim. soruyuda bilmiyorumda dışarda beklerken, sınavdan çıkanlar tartışıyordu kendi aralarında :F

İşte Felsefe hiç çözemedim ki. Bomboş kaldı. :) Fen'de tek sıkıntım Biyoloji, diğerleri iyi geçti. :)

İşte Felsefe hiç çözemedim ki. Bomboş kaldı. :) Fen'de tek sıkıntım Biyoloji, diğerleri iyi geçti. :)
kimyayı yaptıysan tebrik ederim tekrardan, tek beceremediğim ders o. Biyoloji sözele dayalı, tam çalışmamışsındır. Mitoz mayoz, kertenkele ve kırlangıç sorularını yaptın mı ?

kimyayı yaptıysan tebrik ederim tekrardan, tek beceremediğim ders o. Biyoloji sözele dayalı, tam çalışmamışsındır. Mitoz mayoz, kertenkele ve kırlangıç sorularını yaptın mı ?
En sevdiğim ders Kimya'dır. :)

Biyoloji'den 13 sorunun 3'ünü yaptım, hatırlamıyorum hangilerini yaptığımı. :D

En sevdiğim ders Kimya'dır. :)

Biyoloji'den 13 sorunun 3'ünü yaptım, hatırlamıyorum hangilerini yaptığımı. :D
Sanırım biyolojiye de zaman kalmamış. LYS de tamamlarsın eksiğini birşey olmaz. Zaten bunun etki yüzdesi 30 lara kadar düşer :D

Kırlangıç sorusu çok kolaydı. Ama ne yaptığımı hatırlamıyorum :D
Kertenkele sorusu ösym'ye eklenmiş :D Kolaymış kertenkele sorusu, sen ne yaptın ?

Matematik gerçekten zordu önceki mesajda da dedim çok vakit harcadım boş bıraktım 3 soru 2 soruyu da hızlı çözdüm, ayrıca sorduğum herkes de Matematik zor dedi. :( @hayret bi şey