Bize ne gelinden... biz gelin olmayan kızlara bakalım....gelin ata binmiş ya nasip demiş
Bize ne gelinden... biz gelin olmayan kızlara bakalım....gelin ata binmiş ya nasip demiş
Maalefef Uğraştığıma değmedi. Çözemedim
Dün o tarz sorulara çalıştım, kısa yoldan yaptım.
Sağlık olsun, süre bakımından nerede sıkıntı çektin ?
yellendim derken rüzgar alma manasında mı ?
Felsefe iyi çözüyordum, ona süre yetmedi. Matematik baya zaman yedi.
tek tek denedim 30 çıkıyor gibiydi ama 25 ile arasında kaldım 30 yaptım gitti....Amin
Bu arada ebob ekok sorusunu ne yaptınız. Ben 30 yaptımda çok emin değilim. a 10 ve 20 olur dedim.
komik ama kötü bir badire atlamışsın. İlk kez mi giriyorsun ?
Ben 10 ve 20 olur diye buldum. Toplayınca 30 çıkıyor. İnşallah doğrudur.tek tek denedim 30 çıkıyor gibiydi ama 25 ile arasında kaldım 30 yaptım gitti....
45 te vardı değil mi şıklarda ?Amin
Bu arada ebob ekok sorusunu ne yaptınız. Ben 30 yaptımda çok emin değilim. a 10 ve 20 olur dedim.
Vardı sanırım. 45 miydi?45 te vardı değil mi şıklarda ?
ben girmedim. soruyuda bilmiyorumda dışarda beklerken, sınavdan çıkanlar tartışıyordu kendi aralarında45 te vardı değil mi şıklarda ?
@emreemreu sayısalcısın sen keşke felsefeye o kadar zaman yerine fen ve matematiğe ayırsaydın.
ben girmedim. soruyuda bilmiyorumda dışarda beklerken, sınavdan çıkanlar tartışıyordu kendi aralarında
kimyayı yaptıysan tebrik ederim tekrardan, tek beceremediğim ders o. Biyoloji sözele dayalı, tam çalışmamışsındır. Mitoz mayoz, kertenkele ve kırlangıç sorularını yaptın mı ?İşte Felsefe hiç çözemedim ki. Bomboş kaldı. Fen'de tek sıkıntım Biyoloji, diğerleri iyi geçti.
En sevdiğim ders Kimya'dır.kimyayı yaptıysan tebrik ederim tekrardan, tek beceremediğim ders o. Biyoloji sözele dayalı, tam çalışmamışsındır. Mitoz mayoz, kertenkele ve kırlangıç sorularını yaptın mı ?
Evetkomik ama kötü bir badire atlamışsın. İlk kez mi giriyorsun ?
Kırlangıç sorusu çok kolaydı. Ama ne yaptığımı hatırlamıyorumkimyayı yaptıysan tebrik ederim tekrardan, tek beceremediğim ders o. Biyoloji sözele dayalı, tam çalışmamışsındır. Mitoz mayoz, kertenkele ve kırlangıç sorularını yaptın mı ?
Sanırım biyolojiye de zaman kalmamış. LYS de tamamlarsın eksiğini birşey olmaz. Zaten bunun etki yüzdesi 30 lara kadar düşerEn sevdiğim ders Kimya'dır.
Biyoloji'den 13 sorunun 3'ünü yaptım, hatırlamıyorum hangilerini yaptığımı.
Kertenkele sorusu ösym'ye eklenmiş Kolaymış kertenkele sorusu, sen ne yaptın ?Kırlangıç sorusu çok kolaydı. Ama ne yaptığımı hatırlamıyorum
O sorya bakmadım.Sanırım biyolojiye de zaman kalmamış. LYS de tamamlarsın eksiğini birşey olmaz. Zaten bunun etki yüzdesi 30 lara kadar düşer
Kertenkele sorusu ösym'ye eklenmiş Kolaymış kertenkele sorusu, sen ne yaptın ?
İnşallah yaptıklarımız doğru çıkarMatematik gerçekten zordu önceki mesajda da dedim çok vakit harcadım boş bıraktım 3 soru 2 soruyu da hızlı çözdüm, ayrıca sorduğum herkes de Matematik zor dedi. @hayret bi şey
bende anlayamadım herneyse baştan alalım sanada banada eğlence çıktı ygs ile.... türkçesi bu o dil nereden karıştı bilmiyorum....ne yazdığını anlamaya çalışıyorum