sınavdan çıkanlarla sınav muhabbeti iyi sarıyor, eğleniyoruz tabikidebende anlayamadım herneyse baştan alalım sanada banada eğlence çıktı ygs ile.... türkçesi bu o dil nereden karıştı bilmiyorum....
Iyidi ya bi matematik zorladı. Tam yorumumu yapmışım önceki sayfalara işte.nasıl geçti lo total
Beklediğimden daha iyi geçti, aslında kendimden beklentim yüksekti beklentim doğrultusunda geçti, iyi geçti yani. InşAllah güzel bi şeyler alıcaz.
Yorumlara baktım katılıyorum, en çok Matematik zorladı baya üzerinde durdum zamanı ayarlamak için 3 boş bırakmak zorunda kaldım net olarak fena gelmez gibi. Geometri çok iyidi ya, formülleri bilmek yetti.
Fen bölümü kolaydı özellikle Türkçe'de uzun soru bekliyordum ama çok uzun kasıntı sorular yoktu.. Feni daha iyi yaptım gibi.. InşAllah iyi birşeyler alıcam emekler boşa çıkmayacak.
1 soruyu tam olarak ne cevapladığımı hatırlamıyorum. 10 doğru 6 yanlış var. Pek iç açıcı bir başlangıç olmadı ama diğerleri gelince tam sonuçları göreceğiz.Evet
32 soru açıklanmış arkadaşlar.
http://www.osym.gov.tr/belge/1-20673/yuksekogretime-gecis-sinavi-temel-soru-kitapcigi--20.html
Benim 15 doğru 1 yanlış çıktı sizin nasıl?
Biraz geç kaldım ama...
Geçmiş olsun hepinize. Matematik zormuş herhalde ama zorsa herkese zor pek takmayın. Sonuç ne olursa olsun durmak yok, LYS'ye çalışmaya devam.
YGS yarısı bile değil yolun.
Aynen öyle.Önümüzde koca örnek sen varsın.
YGS'den aldığın puan LYS'ye göre epey düşüktü diye biliyorum.