23 Mart 2014 Pazar Ygs Sohbet-Yorum Konusu

Sınavım genel olarak iyi geçti sayılır.En rahat soruları çözdüğüm ders Türkçe oldu ama beni çok zorlayan ders ise matematik oldu :(

nasıl geçti lo total :)
Iyidi ya bi matematik zorladı. :) Tam yorumumu yapmışım önceki sayfalara işte. :D

Beklediğimden daha iyi geçti, aslında kendimden beklentim yüksekti beklentim doğrultusunda geçti, iyi geçti yani. :D InşAllah güzel bi şeyler alıcaz. :)

Yorumlara baktım katılıyorum, en çok Matematik zorladı baya üzerinde durdum zamanı ayarlamak için 3 boş bırakmak zorunda kaldım net olarak fena gelmez gibi. Geometri çok iyidi ya, formülleri bilmek yetti. :D

Fen bölümü kolaydı özellikle Türkçe'de uzun soru bekliyordum ama çok uzun kasıntı sorular yoktu.. Feni daha iyi yaptım gibi.. InşAllah iyi birşeyler alıcam emekler boşa çıkmayacak. :)

Sınava giren herkese geçmiş olsun. Umarım sınavınız iyi geçmiştir arkadaşlar.. İyi geçmese de önemli değil lys'de toparlarsınız. Ayrıca sınav zorsa herkese zor yani sırf size değil. 2 sene önce benim de pek iyi geçmemişti ygs ama lys'de edebiyatı iyi yaparak toparlamıştım. Önünüzde koskocoman bir 2 ay var. Çalışmaya devam. :D

Biraz geç kaldım ama... :D

Geçmiş olsun hepinize. Matematik zormuş herhalde ama zorsa herkese zor pek takmayın. Sonuç ne olursa olsun durmak yok, LYS'ye çalışmaya devam. :)

YGS yarısı bile değil yolun. :)

Biraz geç kaldım ama... :D

Geçmiş olsun hepinize. Matematik zormuş herhalde ama zorsa herkese zor pek takmayın. Sonuç ne olursa olsun durmak yok, LYS'ye çalışmaya devam. :)

YGS yarısı bile değil yolun. :)

Önümüzde koca örnek sen varsın. :D

YGS'den aldığın puan LYS'ye göre epey düşüktü diye biliyorum. :)