23 Mart 2014 Pazar Ygs Sohbet-Yorum Konusu

Beklediğimden daha iyi geçti, aslında kendimden beklentim yüksekti beklentim doğrultusunda geçti, iyi geçti yani. :D InşAllah güzel bi şeyler alıcaz. :)

Yorumlara baktım katılıyorum, en çok Matematik zorladı baya üzerinde durdum zamanı ayarlamak için 3 boş bırakmak zorunda kaldım net olarak fena gelmez gibi. Geometri çok iyidi ya, formülleri bilmek yetti. :D

Fen bölümü kolaydı özellikle Türkçe'de uzun soru bekliyordum ama çok uzun kasıntı sorular yoktu.. Feni daha iyi yaptım gibi.. InşAllah iyi birşeyler alıcam emekler boşa çıkmayacak. :)

O soru Halkçılık'tı. Nasıl Laiklik? :D
Öylemi ben herkes dinini rahatça yaşamasını bahsedince laiklik yaptım. :D

bence de ya halkçılık yada dveletçilik ama devletçilikde olabilir...​
Devletçilik olması imkansız.

Hangi sınav türüne göre ağırlık verdiniz?
Nasıl ?

Sınava girenler umarım gönlünün istediği şekilde geçmiştir. İlk defa girenler şanssız bence ilk yılın heyecanı her zaman vardır.

Sosyaldeki Atatürk İlkeleriyle ilgili olan soruyu yaptıysanız benim gözümde başarılısınız :D Matematik kolaydı sanırım, genelinin yüzü güldü türkçe ve matematikte :)
İlkeli bir soru vardı o da laikle ilgiliydi‚matematik hiç kolay değildi. :D
yani belli bir meslek için hedefin var mıydı ygs-1 ygs-2 falan :)

Devletçilik ekonomiyle ilgili o yüzden o değildi. Parçada eşitlik vurgusu yapılıyordu o da Halkçılık oluyor. :D
Ama dinlerin özgürce yaşanmasından bahsediyor. :D

Beklediğimden daha iyi geçti, aslında kendimden beklentim yüksekti beklentim doğrultusunda geçti, iyi geçti yani. :D InşAllah güzel bi şeyler alıcaz. :)

Yorumlara baktım katılıyorum, en çok Matematik zorladı baya üzerinde durdum zamanı ayarlamak için 3 boş bırakmak zorunda kaldım net olarak fena gelmez gibi. Geometri çok iyidi ya, formülleri bilmek yetti. :D

Fen bölümü kolaydı özellikle Türkçe'de uzun soru bekliyordum ama çok uzun kasıntı sorular yoktu.. Feni daha iyi yaptım gibi.. InşAllah iyi birşeyler alıcam emekler boşa çıkmayacak. :)
İyi iyi çok güzel ben mattan boş bıraktım sırf oturdum etrafı seyrettim matı 20 geoyu full yaptım...

Hangi sınav türüne göre ağırlık verdiniz?
Nasıl ?

Sınava girenler umarım gönlünün istediği şekilde geçmiştir. İlk defa girenler şanssız bence ilk yılın heyecanı her zaman vardır.

Sosyaldeki Atatürk İlkeleriyle ilgili olan soruyu yaptıysanız benim gözümde başarılısınız :D Matematik kolaydı sanırım, genelinin yüzü güldü türkçe ve matematikte :)
İlkeli bir soru vardı o da laikle ilgiliydi‚matematik hiç kolay değildi. :D
Ben girmedim kuzenimi götürdüm o gelene kadar kafamı şişirdi sınav hakkında konuştu :) Milletle ilgili konuşmuş falan işte. O halkçılık yaptım diyordu.

sınavı boşverde sınava gelen kızlar arasında manken gibileri vardı, kitap gibi :F

Geometri kolaydı ya bi şeyi yoktu benim de full gelir büyük ihtimal. Ama Mat zorladı işte sen niye öyle yaptın? :D
ben zaten ünideyim daha napcam üniyi birde açıktan başka bölüm seçerim o kadar :D :D keyilfiydi hoca geldi sen niye gülüyorsun dedi ben zıpkın gibi çalışıp gelmiştim bitti benim dedim herkes tip tip baktı ahahah :D :F:F

sınavı boşverde sınava gelen kızlar arasında manken gibileri vardı, kitap gibi :F
Açıp okuyası geliyor insanın demi:F:F:F

ben zaten ünideyim daha napcam üniyi birde açıktan başka bölüm seçerim o kadar :D :D keyiliydi hoca geldi sne niye gülüyorsun dedi ben zıpkın gibi çalışıp gelmiştim bitti enim dedim herkes tip tip baktı ahahah :D :F:F

Açıp okuyası geliyor insanın demi:F:F:F
Sınava bir başkasını getirip kapıda giren çıkanları izlemek daha zevkli bence. LYS'de deneyebilirsin :D

Sınava bir başkasını getirip kapıda giren çıkanları izlemek daha zevkli bence. LYS'de deneyebilirsin :D
Valla ben içerdim izledim onları o sıkılmışlık ifadeleri sorulara kızgınca bakışları daha fenaydı...hayır onu bunu geçtim başyan 10 dakika arkama yaslandım dinlendim..sonradan da son 12 dakika milleti izledim güldüm....:F:F:F

Valla ben içerdim izledim onları o sıkılmışlık ifadeleri sorulara kızgınca bakışları daha fenaydı...hayır onu bunu geçtim başyan 10 dakika arkama yaslandım dinlendim..sonradan da son 12 dakika milleti izledim güldüm....:F:F:F
Sınavda yapanını da ilk kez gördüm, sende biraz dikizcilik var gibi :F

:) Aklın fikrin o işlerde. :D
Ben üniliyim, sonuç olarak çok normal :D

Kitap okuyasım geldi. :D
Reyiz yazma böyle yanlış anlarlar şimdi :F