23 Mart 2014 Pazar Ygs Sohbet-Yorum Konusu

Beklediğimden daha iyi geçti, aslında kendimden beklentim yüksekti beklentim doğrultusunda geçti, iyi geçti yani.
InşAllah güzel bi şeyler alıcaz.

Yorumlara baktım katılıyorum, en çok Matematik zorladı baya üzerinde durdum zamanı ayarlamak için 3 boş bırakmak zorunda kaldım net olarak fena gelmez gibi. Geometri çok iyidi ya, formülleri bilmek yetti.

Fen bölümü kolaydı özellikle Türkçe'de uzun soru bekliyordum ama çok uzun kasıntı sorular yoktu.. Feni daha iyi yaptım gibi.. InşAllah iyi birşeyler alıcam emekler boşa çıkmayacak.

O soru Halkçılık'tı. Nasıl Laiklik?
Öylemi ben herkes dinini rahatça yaşamasını bahsedince laiklik yaptım.

bence de ya halkçılık yada dveletçilik ama devletçilikde olabilir...​
Devletçilik olması imkansız.

yani belli bir meslek için hedefin var mıydı ygs-1 ygs-2 falan

Osmanlı Laik miydi sence?

Devletçilik ekonomiyle ilgili o yüzden o değildi. Parçada eşitlik vurgusu yapılıyordu o da Halkçılık oluyor.
Ama dinlerin özgürce yaşanmasından bahsediyor.

İyi iyi çok güzel ben mattan boş bıraktım sırf oturdum etrafı seyrettim matı 20 geoyu full yaptım...

Devletçilik ekonomiyle ilgili o yüzden o değildi. Parçada eşitlik vurgusu yapılıyordu o da Halkçılık oluyor.

Ama dinlerin özgürce yaşanmasından bahsediyor.
Ama dikkat ettiysen parçada Osmanlı'dan bahsediyordu. Osmanlı'da Laiklik olması imkansız.

Ben girmedim kuzenimi götürdüm o gelene kadar kafamı şişirdi sınav hakkında konuştu
Milletle ilgili konuşmuş falan işte. O halkçılık yaptım diyordu.

İyi iyi çok güzel ben mattan boş bıraktım sırf oturdum etrafı seyrettim matı 20 geoyu full yaptım...
Geometri kolaydı ya bi şeyi yoktu benim de full gelir büyük ihtimal. Ama Mat zorladı işte sen niye öyle yaptın?

sınavı boşverde sınava gelen kızlar arasında manken gibileri vardı, kitap gibi

Geometri kolaydı ya bi şeyi yoktu benim de full gelir büyük ihtimal. Ama Mat zorladı işte sen niye öyle yaptın?
ben zaten ünideyim daha napcam üniyi birde açıktan başka bölüm seçerim o kadar
keyilfiydi hoca geldi sen niye gülüyorsun dedi ben zıpkın gibi çalışıp gelmiştim bitti benim dedim herkes tip tip baktı ahahah

sınavı boşverde sınava gelen kızlar arasında manken gibileri vardı, kitap gibi
Açıp okuyası geliyor insanın demi

Sınava bir başkasını getirip kapıda giren çıkanları izlemek daha zevkli bence. LYS'de deneyebilirsin

Sınava bir başkasını getirip kapıda giren çıkanları izlemek daha zevkli bence. LYS'de deneyebilirsin
Valla ben içerdim izledim onları o sıkılmışlık ifadeleri sorulara kızgınca bakışları daha fenaydı...hayır onu bunu geçtim başyan 10 dakika arkama yaslandım dinlendim..sonradan da son 12 dakika milleti izledim güldüm....

Süper bir gündü böyle eğlenmemiştim hiçç her sene giricem sırf inadına

Sınavda yapanını da ilk kez gördüm, sende biraz dikizcilik var gibi

Aklın fikrin o işlerde.
Ben üniliyim, sonuç olarak çok normal

Kitap okuyasım geldi.
Reyiz yazma böyle yanlış anlarlar şimdi