KKayıp Şehir'in rakipli ortamda düştüğünü gören Kanal D kesin yine eski saati 22.30'a alacak diziyi, boşlukta istediği gibi at koştursun diye.
Kayıp Şehir ve Beyaz Show haftaya yükselebilirler kanımca..
K
anal D bu hafta mecbur kaldı aslında, Yalan Dünya tekrar olunca ister istemez erken bitti, yoksa benim dahi bildiğim bir gerçeği Kanal D de biliyordur: Kayıp Şehir 23 sonrası açılan bir dizi...
Haftaya Arka Sokaklar özetsiz yayınlanabilir, yani Kayıp Şehir yine erken olabilir, sonraki hafta düzelir durum...
- - - Ekleme - - -
Saatleri eski haline dönünce yükselebilirler hatta bence yükselirler Total'de, A/B belli olmaz...
İlk kez düşüyor, sürmesi için bir önceki hafta da düşmüş olması gerekirdi.
- - - Ekleme - - -
Yorumlarının çok büyük bir kısmına hiç katılmıyorum ama çok güzel biryazı olmuş.
Tesekkur ederim hep sizleri takip ediyordum bende anca anca nasladim yorumlara sizin kadar usta tahminler olmazama burda fanatik kanal tutanlar var objektif olunsa tahminlerde daha heyecanli daha guzel olur 😉
yakup yoksa biz varız gardaşyakup banmı yemisöbgz fragmananı izledim berbatti iyice çöker kayip sehir düsüsü sürer
yakup banmı yemisöbgz fragmananı izledim berbatti iyice çöker kayip sehir düsüsü sürer
yakup yoksa biz varız gardaşöbgz fark atıyor stardaki dizlere tepikliyor
muhtesem öbgz yerle yeksan eder
kalan dizilerin naptın starın hepsini topla bi öbgz etmez
objektif olmayı herkes isterde ortam objektifliğe izin vermiyor)
ben koçandan nefret ettiğim halde diladan daha çok izleniyor diyecek kadar kafayı yemedim)
o açıdan benim objektifliğim benim dizim birincilikten düştüğü an kaybolur) ondan sonra subjektifliğin gideri var
Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misalibende boyle konusuyorum ama acaba ben objektimiyim bilemem
Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misalibende boyle konusuyorum ama acaba ben objektimiyim bilemem
objektifsin hiç şüphem yok ..
benim tarzımda bu lafı ortaya koyarım alan alır almayan çekip gider ..)
olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim
yani birinin konuşması lazımdı tesadüfe bak ben konuştum)
- - - Ekleme - - -
objektifsin hiç şüphem yok ..
benim tarzımda bu lafı ortaya koyarım alan alır almayan çekip gider ..)
olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim
yani birinin konuşması lazımdı tesadüfe bak ben konuştum)
Olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?