23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Kayıp Şehir'in rakipli ortamda düştüğünü gören Kanal D kesin yine eski saati 22.30'a alacak diziyi, boşlukta istediği gibi at koştursun diye.
K
anal D bu hafta mecbur kaldı aslında, Yalan Dünya tekrar olunca ister istemez erken bitti, yoksa benim dahi bildiğim bir gerçeği Kanal D de biliyordur: Kayıp Şehir 23 sonrası açılan bir dizi...

Haftaya Arka Sokaklar özetsiz yayınlanabilir, yani Kayıp Şehir yine erken olabilir, sonraki hafta düzelir durum...

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir ve Beyaz Show haftaya yükselebilirler kanımca..

Saatleri eski haline dönünce yükselebilirler hatta bence yükselirler Total'de, A/B belli olmaz...

arka sokaklardan nefret eden kesim cuma günü kanalD yi açmaz hiç bu durumda kayıp şehir yine kayıplara karışır
)

Tesekkur ederim hep sizleri takip ediyordum bende anca anca nasladim yorumlara sizin kadar usta tahminler olmaz
ama burda fanatik kanal tutanlar var objektif olunsa tahminlerde daha heyecanli daha guzel olur 😉

Kayıp Şehir Oranlarına Geri Dönecek Haftaya Arka Sokaklar Özetle Yayınlanackk Kayıp Şehir Eski Saatiyle Yine Muhteşem Oranlar Alacak
)

Tesekkur ederim hep sizleri takip ediyordum bende anca anca nasladim yorumlara sizin kadar usta tahminler olmaz
ama burda fanatik kanal tutanlar var objektif olunsa tahminlerde daha heyecanli daha guzel olur 😉

objektif olmayı herkes isterde ortam objektifliğe izin vermiyor
)

ben koçandan nefret ettiğim halde diladan daha çok izleniyor diyecek kadar kafayı yemedim
)

o açıdan benim objektifliğim benim dizim birincilikten düştüğü an kaybolur
) ondan sonra subjektifliğin gideri var

yakup banmı yemis
öbgz fragmananı izledim berbatti iyice çöker kayip sehir düsüsü sürer

Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misali
bende boyle konusuyorum ama acaba ben objektimiyim bilemem

Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misali

objektifsin hiç şüphem yok ..

benim tarzımda bu lafı ortaya koyarım alan alır almayan çekip gider ..
)

olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim

yani birinin konuşması lazımdı tesadüfe bak ben konuştum
)

- - - Ekleme - - -

objektifsin hiç şüphem yok ..

benim tarzımda bu lafı ortaya koyarım alan alır almayan çekip gider ..
)

olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim

yani birinin konuşması lazımdı tesadüfe bak ben konuştum
)

Üstüne alınmayışına sevindim