23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.46 , 2) KANALD: 4.01 , 3) STAR: 2.75

dilayla ilgili her sözümü takip ediyorsan dilada birçok şeyin eksik olduğunuda söyledim yan roller yok gibi dilayla rızanın bakışma ve kovalamaca sahneleri sıkıyor , arada türkülerde olmasa çekilmeyecek o sahneler

dilada iki ağa var maraba yok

sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa durumları mevcut dedim

hanımın çiftliğinde asıl reytingi teneke mahallesi aldı dedim

dilada böyle bir mahalle yok dedim bunların hepsini ben söylemiştim

ama sen bunları görmedin sadece hatçeye aşık olduğum kısmı gördün :))

bakış açısıyla ilgili sanırım :))

- - - Ekleme - - -

şu anda yemek muhabbeti var :))

konferans sahnesi geçti :))

ben bi diziyib bu kadar eleştirsem bidaha yüzüne bakmam sen yine iyi dayanıyorsun :))))))

Beyaz Show AB'de 8.50
rating üstünde bu
inanılmaz bir rakam.
@DemetAkalin Rıdvan
Dilmenli bölüm rekor
kırıyor.
Bu saatte oha bu rakamlara

melih arkadaşımız takip ediyor birde yorum yapsa ne güzel olurdu hem tanışmış olurduk sanırım vadici bir arkadaş hemen anlaşılıyor:))

Ohhh Beyaz'da çok güzel ayar verdi saat konusunda:F:F Hemde sarkmaya neden olan dizinin başrol oyuncusunun yanında :F:F

Sen bunu yazdıktan sonra forumu kapatmış adam. :D

tam tersi foruma yeni kaydolan arkadaşların çoğu sırf bana gıcık oldukları için foruma alışıyorlar :))

etki tepki olayı uzaktan izlerken arkadaşlar çatlıyor üye olalımda şunu mosmosr edelim diyorlardır :))

dilo iyi oranlar almış hatta coşmuş tebrikler diloya. Emiri anlatmaya gerek yok anlatmaya kelimeler yetmez yine döktürdü Zeynep Çamcı bu bölüm şahaneydi anlatılamaz...

aşk diye ben buna derim :)))) bir kız için nelere katlanıyorsunuz :))))))

hayat başka türlü çekilirmi bir kız için deyip niye küçümsüyorsunki aslına bakarsan olayın başlangıcçları ve bitişleri hep bir kız içindir:)

ikinci düya savaşının başlangıcı bile bir kız için hitlerin sevgilisi demiş ki hitlere hadi koçum sen bu dünyanın içine edersin sende bu potansiyeli görüyorum demiş adam sağa sola saldırmış:)

birinci dünya savaşında prens yaralılar arasında dolaşırken sırp oğlanın sevgilisine küfretmiş sırp oğlan kalkıp avusturya prensini öldürmüş al sana birinci dünya savaşı hep bu kızlar yüzünden o sebeple bir kız için deyip üçümseme önemli bir olay hayat hatçeyle güzel :))

00:45 - 01:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 3.95 , 2) ATV:
2.34 , 3) STAR: 1.26