Kayip napmis ole
behzat kaldı tek rakibi ondandır behzatıda herkes izleyemiyor mecburen istikamet atlantis ))
Kayip napmis ole
rbaktılar diz çökme reyting getirmiyor olmadı sere serpe yerede sererler koskoca adamı )))
behzat kaldı tek rakibi ondandır behzatıda herkes izleyemiyor mecburen istikamet atlantis ))
olayın dini kısmından pek bişey yok dizide farklı bişey yok .. alev alev izlerkenki ruh halimle koçan izlerkenki ruh halim aynı ikiside yokluktan izlenecek diziler inandırıcılık sıfır )
olayın beyazsoyun dediği gibi derin dini tahlillerlede alakası yok .. yokluktan takılıyor millet şöyle adam gibi bir dizi gelse cumaya hepsini silkeleyip atar bakalım 20 dakika geliyor ondan bir umudum var ..
şu anda cuma için tek alternatif pt1 de dila pt2 de behzat benim için dğerlerinin hepsine göz attım hiçbiri sarmadı beni .. yalan dünyada bir kaçış dizisi aslında seyirci için dramla komedi yarışamaz komedi hep geriden takip eder dramı ..
O skeçte bişey yok ama senide güldürmüştür en azından skeci övmedim hem kimse izleyememiş dedimo skeçte bişey yok amatörler bile youtubda daha iyisini yapıyor. beyaz ilk başta skeç yapacagına oyunculugu ögrensin ondan sonra skeç yapsın ))))))
destere senden bekelemezdim huzur sokagının yokluktan izlendiğini söylemeni . ne yani dila hanımı diziden saymıyormusun yani )))))))))))))
dizide zati aşırı bir dindarlık dindarlık bir iki rekat namaz cami çıkışlarında görürüyoruz okadaana ama insalar bunları görünce mutlu oluyor zaar )))
çok güldüm gülmeden geberdim de )) skeçe değil beyazın oyunculuk yapacagım diye çırpınmamasına )))))23:31 Behzat Ç.Reklam dönüşü
- - - Ekleme - - -
O skeçte bişey yok ama senide güldürmüştür en azından skeci övmedim hem kimse izleyememiş dedim
Kayıp Şehir'u tutabilene
aşk olsun. Şu an AB'de 10
ratinge yürüyor.En yakınh
rakibini üçe katladı.
Totalde de Kayıp Şehir
8.30'la birinci
Kayip sehir bosluktan olsaydi o zaman kotu yol niye alamiyodu?? Kayip tuttu kim ne derse desin.
- - - Ekleme - - -
Kayip sehir bosluktan olsaydi o zaman kotu yol niye alamiyodu?? Kayip tuttu kim ne derse desin.
bende senden bu kadar ayrıntıdan bi haber yorum belemezdim benim hangi diziyi neden izlediğim çok açık ve net bazı dizileri gerçekten çok sevdiğim için izlerim mesela berenin tüm dizileri
karadayı ve ezel dizileri
behzat Ç. gibi dizler
mahsunun dizileri
öbgz gibi diziler ..
bazı dizileride yokluktan izlerim bunlarda
dila hanım
alev alev
hayat devam ediyor vesaire mecbur olmasam izlemem )
ayrıca seyirci dindar kesimi görmek için dizilere bu kadar sarıls stv nin tüm dizileri tavan yapar burda asıl işin dikkat çeken yönü koçanın eski türk filmlerini andırnması başka bir fok yok dizide )
kımse tutmadı demedıkı
Hakkını yeme adamın Handan Hanım'ı çok güzel yapmiştiçok güldüm gülmeden geberdim de )) skeçe değil beyazın oyunculuk yapacagım diye çırpınmamasına )))))
ne bileyim dila dila diyiyp diyip forumda dolanınca bende sandır çok seviyor meger dila boş bir diziymiş )))
@destere şu an neyin konferansı var Behzat Ç.'de? Bişey tartişiyor ama ne? Yakişiklilik dan girdiler Savcı Hanım'dan çıktılar.Şimdi sarhoşluğua girdiler? Böyle uzun mu sahneler?