23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dila hanım zirvede olmasi mühim deil mühim olan kendini idare edmesi arka sokaklar en çok huzura vuracak bence dila hanım seyircisi sabit huzur sokaginin düsüsü dilaya yarayabilir

ab de kayip sehir zirvede yer alabilir yarin ama totalde imkansız . dila hanım geçemez

polat bereni geçecegi kesin

beren saat hüsran ugricak :d :d bu arada vadiye laf atnaa bak vadinin özeti 6 öbgz 6 reyting :d :d :d

vadinin karsisinda rakip mi var, gecen sene 5 aliyodu vadi :d bu arada sen niye vadiyi izlemedigin halde koruyo numarasi cekiyon, vadicileremi yaranmak istiyon :d :d :d :d :d seni aralarina almazlar mi yoksa :d :d

dila hanım zirvede olmasi mühim deil mühim olan kendini idare edmesi arka sokaklar en çok huzura vuracak bence dila hanım seyircisi sabit huzur sokaginin düsüsü dilaya yarayabilir

ab de kayip sehir zirvede yer alabilir yarin ama totalde imkansız . dila hanım geçemez

ab grubunda dilanın yarın ne alacağını çok merak ediyorum gerçi koçanın absinin yüksek çıkmasından sonra ab grubundan kıl kapmaya başladım :)) ama forumdash bile izliyorsa diziyi dizide birşeyler var da ben göremiyorum :))

kayıp şehir erkene alınmakla kayıpları oynayacak. rahata rahat diğer diziler reklama girinci voleyi vuruyordu :))))) şimdi vurgun yiyecek :))) tekrar eski saatine alıncaktır
O saatte yayınlanıp Beyaz'ı oyuncak ettiler ellerinde...Kayp geçn haftaki reytingine kanıp az biraz erken başladı.Bence dizi cumartesi olsun yada başka güne alsınlar.Perşembe PT2'ye...

Vadinin karşısında durabilicek bir yapım yok yakupta bunu biliyor ama kendini eğlendiriyor işte. :D

kanal d ci olurda insan bu kadar olmaz be kardeşim :))) sen öbzgcilikten ne ara kanal dciliğe geçtin.. haftaya dila düşebilir çünkü senaryonun en en önemli kısmını harcadılarda bu arka sokakla alakası yok. arka sokaklar sadece pazartesinden daha iyi sonuçlar alır okadar

Kanal cilik oyununun iki temsilcisi vardi biri haluk birisi kemall :d

Kayip Sehir gayet iyi gidiyor bence, haftaya da yükselebilir.

Artik dizilerde genel olarak reytinglerde artis görüldü bu hafta..

ab grubunda dilanın yarın ne alacağını çok merak ediyorum gerçi koçanın absinin yüksek çıkmasından sonra ab grubundan kıl kapmaya başladım :)) ama forumdash bile izliyorsa diziyi dizide birşeyler var da ben göremiyorum :))
Dizi ilk bölümler iyiydi...Cıvıttı Bilal & Feyza aşkı neyseki bu bölüm ayrıldılar dedğim bölümler Şükran Bilal evliliğe gelirse daha iyi olur.

Evet senin olup bittigin kisinda kayip dilayi tokatliycak :d :d

O saatte yayınlanıp Beyaz'ı oyuncak ettiler ellerinde...Kayp geçn haftaki reytingine kanıp az biraz erken başladı.Bence dizi cumartesi olsun yada başka güne alsınlar.Perşembe PT2'ye...

beyaz için aldılarda beyazda boyunun ölçüsünü alır yarım saat erken başlayınca sanki reytingleri artacak :))))))

Evet yakıştı ama biraz değiştirdi lafı bi milyon sebep dedi :D
O kadın başka bi dizide oynasa izlerdim..Aslında onlar karadenizden göçtüler..Şöyle bi senaryo olsa...Kız hayat kadını olsun...Futbolcu oğlan ölsün :X Anne BİÜ'ye transfer olsun...Küçük oğlu dede ve uslu başlı oğlan köye taşinsa...:F