Kanal cilik oyununun iki temsilcisi vardi biri haluk birisi kemall
iyide neden dilanın düşeceğini söylüyonki )) bak diladan diz çökmüş af diliyormuş kesin haftayada reytinglerini az buz korurç
Kanal cilik oyununun iki temsilcisi vardi biri haluk birisi kemall
yakup okadar emin olma sadece okadar diyorum ayrica tokatlasin benimi tokatlio aralarında 1 reyting bile yoktu gecen hafta göre 3 reyting yükselmis dila hanım kayip sehir ise düsüs yasadi
Beyaz izlettiriyor kendi aslında.En azından milletimizde show özlemi var...Ben Beyaz'la buyumuş biri olarak o saate alınmasına sinirliyim.Geçen hafta izlemedim.Ama skeç yapmişlar gecenin kaçinda yayınlamişlar bi çok insan izleyememiş o bölümü ki youtubede bile rekor kırmış.Beyaz iyidir...beyaz için aldılarda beyazda boyunun ölçüsünü alır yarım saat erken başlayınca sanki reytingleri artacak )))))
iyide neden dilanın düşeceğini söylüyonki )) bak diladan diz çökmüş af diliyormuş kesin haftayada reytinglerini az buz korurç
O kadın başka bi dizide oynasa izlerdim..Aslında onlar karadenizden göçtüler..Şöyle bi senaryo olsa...Kız hayat kadını olsun...Futbolcu oğlan ölsün Anne BİÜ'ye transfer olsun...Küçük oğlu dede ve uslu başlı oğlan köye taşinsa...
kayıp şehre bakıyorum orda da vıcık vıcık aşlar çogalmış aşkı okadar kutsuyorlarki görende bu senaristler hiç aşık olmadı diyecek )))))))
Ben Duygu ve Aysel için izliyorum
Beyaz izlettiriyor kendi aslında.En azından milletimizde show özlemi var...Ben Beyaz'la buyumuş biri olarak o saate alınmasına sinirliyim.Geçen hafta izlemedim.Ama skeç yapmişlar gecenin kaçinda yayınlamişlar bi çok insan izleyememiş o bölümü ki youtubede bile rekor kırmış.Beyaz iyidir...
Duygu gitmisti degil mi, yani bir ölüm nedeniyle.. Yoksa geri mi döndü?
Diz cokmesi yetmez, tamamen yere serilsin
Dizi ilk bölümler iyiydi...Cıvıttı Bilal & Feyza aşkı neyseki bu bölüm ayrıldılar dedğim bölümler Şükran Bilal evliliğe gelirse daha iyi olur.
Döndü çok şükür hemde süper sahneyle Aysel ile ağda yaptılar
Dizide Gökçe Bahadir'in oyunculugunu nasil buluyorsun Yaprak Dökümü'nden sonra?