23 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ispanya-Fransa maci gayet iyi giderek iki grubtada ilk ikiyi kapatmis.

Pis Yedili sezon finali ile iki grubtada günün en fazla dizisi olarak basarili olmus ama Sali günü aldigi oranlardan düsük.

Akasya Duragi Total de Kanal D yi idare ediyor, AB de ise sadece 2 reyting de kalmis. Bence Kanal D bu Dizi yi devam ettirecek cünkü hem maliyeti düsük Hemde total de fena degil.

Yeni bir Hayat in finali gec saatte yayinlanmasina ragmen gayet iyi gitmis.

TNT film kanali olarak cok daha basarili gidiyor.

Kreys geçen gün Akasya Durağının Starsa Salı akşamı aldığı reytinglere göz attım da 5-6 reyting alınca hemen övmüşsün Akasya Durağını aslanım benim falan demişsin. Kanala göre dizilere nuamele yapıyorsun galiba. İffeti bile izledigine gore Fatmagul Starda olsaydı onu da överdin

Adamın dibisin RevaN. :D Onun öyle olduğunu hepimiz biliyorduk zaten ama yine de senin ayrıca belirtmen güzel olmuş. :)

Akasya Durağı bu hafta totalde 4,25 reyting almış. Geçen hafta totalde 2,49 reyting almıştı. %1,76 reytingi artmış. Geçen hafta 15. bu hafta 5. olmuş. AB Grubunda ise bu hafta 2,28 reyting almış. Geçen hafta AB Grubunda 1,14 reyting almıştı. Reytingi %1,14 artmış. Geçen hafta AB'de 67. bu hafta ise 10. olmuş. AB'de 57 basamak birden yükselmiş.

Yorum:
Reyting oranları yükselmiş her iki grupta da. Bu da demek oluyor ki yazın Akasya Durağı Cumartesileri Kanal D'yi sevindirir. Çünkü büyük bir ihtimalle yazın devam edecek. Ama yeni sezonu görebilir mi orası muamma.

Adamın dibisin RevaN. :D Onun öyle olduğunu hepimiz biliyorduk zaten ama yine de senin ayrıca belirtmen güzel olmuş. :)
akasya duragi kalkmaz bence reytingleri süper :)
akasya aslanim benim :)
evet hocam akasya duragi güldürüyor 22 de baslamasina ragmen oranlarini artirdi :) bence bu dizi yayindan kalkmamali lokomatif Bir Seyircisi Var
osman aga :D kudurma sahnesi 10 15 defaya bedel zaten seksenleri totelde geçmis :)

Bu Yorumları kreys yapmadı mı? Şimdi Cumartesi reytinglerine bakın Kanal D`de hep kötülüyor. Bu kadar kalitesiz, gereksiz ve az güldüren dizi yok diyor. Pes!

kreysın boyle oldugunu herkes bılıyor zaten. Gecende altın kelebegı kotuluyordu hurrem odul alınca kral yaptı

- - - Ekleme - - -

kreysın boyle oldugunu herkes bılıyor zaten. Gecende altın kelebegı kotuluyordu hurrem odul alınca kral yaptı