23 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yeni Bir Hayat'ın finali totalde 6. abde 4. olarak saatine göre başarılı bir performansı göstermiş ,Pis Yedili sezon finaliyle iki grupta da 3. olarak kanalını sevindirmiş,Şefkat Tepe biraz düşmüş yazın etkisiyle,Akasya Durağı'nın birden böyle yükselmesi beni şaşırttı,sezon finali tekrarlarında total grubunda Lale Devri öndeyken ab grubunda İffet ön plana çıkmış ,maçları zaten söylemeye gerek yok :)

Buz Devri ve Sahte Cennet filmleri her iki gruptada ilk 10'a girerek süper bir iş yapmışlar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Pis Yedili izledim , dedigim gibi Sefkat Tepe'yi gecmis her 2.grupta'da , ben 5.5 beklerdim ama yinede 4.9 almis , eger maclar olmasaydi her 2.gruptaa rahat zirvede olacakti.

"Star Haber" bence final yapmalı. İlk 100'e zor giriyor. :D

Star'ın ilk 50'de kaç programı var yahu. :D Sbt Star Tv'ye bir el atsın bu böyle olmayacak, diğer kanalların arasında üvey evlat gibi. :d

"Yeni Bir Hayat" finaliyle güzel oranlar almış.

"Akasya Durağı" bu hafta toparlanmış.

Kanal D'de yayınlanan "Sahte Cennet" 2503983540230 kere yayınlanmasına ve yayınlandığı saate rağmen iki grupta da ilk 10'da yer almış. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]22:06:15[/TD]
[TD]24:05:39[/TD]
[TD]01:31:46[/TD]
[TD]4,25[/TD]
[TD]15,48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

uçmuş

aşkı memnu iyi gidiyor

pis yedili yanlış karar salı olmalıydı sezon finali

Akasya Durağı nın Total Reytingi
[TD]5[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]4,25[/TD]
[TD]15,48[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akasya Durağının A/B Reytingi
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]8,75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

25.olacak Diyen ler Görsün😉

"Star Haber" bence final yapmalı. İlk 100'e zor giriyor. :D

Star'ın ilk 50'de kaç programı var yahu. :D Sbt Star Tv'ye bir el atsın bu böyle olmayacak, diğer kanalların arasında üvey evlat gibi. :d

"Yeni Bir Hayat" finaliyle güzel oranlar almış.

"Akasya Durağı" bu hafta toparlanmış.

Kanal D'de yayınlanan "Sahte Cennet" 2503983540230 kere yayınlanmasına ve yayınlandığı saate rağmen iki grupta da ilk 10'da yer almış. :)

ne salliyon sen star tv ilk 20 5 6 yapim sokuo hafta için hemen salla :) ab de ise daha iyi ilk 10a yapımlari sokuyor isin gücün sallamak

star ana haber hafta içi show haberi falan solluyor

salla nede olsa kimse görmüyor reytingleri kendini kandırırsın

akasya 5 gecmis artik sbt guven 0

Kreys geçen gün Akasya Durağının Starsa Salı akşamı aldığı reytinglere göz attım da 5-6 reyting alınca hemen övmüşsün Akasya Durağını aslanım benim falan demişsin. Kanala göre dizilere nuamele yapıyorsun galiba. İffeti bile izledigine gore Fatmagul Starda olsaydı onu da överdin

Sahte Cennet ve Yeni Bir Hayat Beklediğim gibi yukarılarda :) Yazın gelmesiyle filmlerin daha yukarılarda olduğunu da görüyoruz :)

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD] YENİ BİR HAYAT - FINAL[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:07:33[/TD]
[TD] 25:00:00[/TD]
[TD] 01:42:34[/TD]
[TD] 3,34[/TD]
[TD] 14,32[/TD]
[/TR]
[TD] 7[/TD]
[TD] SAHTE CENNET[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 24:07:01[/TD]
[TD] 25:36:36[/TD]
[TD] 01:20:49[/TD]
[TD] 2,65[/TD]
[TD] 14,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kreys geçen gün Akasya Durağının Starsa Salı akşamı aldığı reytinglere göz attım da 5-6 reyting alınca hemen övmüşsün Akasya Durağını aslanım benim falan demişsin. Kanala göre dizilere nuamele yapıyorsun galiba. İffeti bile izledigine gore Fatmagul Starda olsaydı onu da överdin

Yeni mi anladın :D