23 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

hiç gülecegim yoktu :d :d :d maç fark atar

starda iffet var tkr show pis yedili stv şevkat tepe

bunlarin hepsine maç fark atar

Wipeout 4 Temmuz Carsamba 21.30'da Show Tv'de basliyor , reklam aralarinda gosterdiler , simdi reklam cikti.

Buz Devri acaba 21.00 - 22.00 arasında kaç reyting aldı? az sonra..

21:00 - 22:00 ortalama ‪#sbt‬ ‪#reyting‬ 'leri; 1) SHOW: 4.45 , 2) STV: 3.92 , 3) ATV: 2.6 , 4) TRT1: 2.39 , 5) KANALD: 2.29

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili'ye bak be Sali gunune gore yukselmis , bence 6 reytingi gecer , Sefkat Tepe'yi de cok rahat gecer.

- - - Ekleme - - -

yav hayal mi görüyonuz maç açık ara farkla iki grupta da çok rahat 1.olacak 2.yarısı 1. 1.yarısı 2. olur şefkat tepe 3.olur pis yedili en fazla 4 reyting alır üstü çok zor
Takas anilklarda bile 4.45 aldi hani en fazla 4 alirdi , 6 reytinge yaklasir.

21:00 - 22:00 ortalama ‪#sbt‬ ‪#reyting‬ 'leri; 1) SHOW: 4.45 , 2) STV: 3.92 , 3) ATV: 2.6 , 4) TRT1: 2.39 , 5) KANALD: 2.29

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili'ye bak be Sali gunune gore yukselmis , bence 6 reytingi gecer , Sefkat Tepe'yi de cok rahat gecer.

- - - Ekleme - - -

Takas anilklarda bile 4.45 aldi hani en fazla 4 alirdi , 6 reytinge yaklasir.

bu anlık reyting değil ortalama reyting bne anlığı :D ayrıca maç yeni başladı 1.olacağı kesin ispanya-fransa hemde fark atar :D

- - - Ekleme - - -

Pis Yedili zirvede yer alacak.

maçı mı geçecek :d

bu anlık reyting değil ortalama reyting bne anlığı :D ayrıca maç yeni başladı 1.olacağı kesin ispanya-fransa hemde fark atar :D

- - - Ekleme - - -

maçı mı geçecek :d
Yanlislamisim ortalama diyecektim , ama ben maci gececek demedim ki , sen demistin 4 anca alir ama 4 bucuk bile aldi yani demem 5-6 arasi alacak.

maç beni şoka uğrattı neden bu kadar az geldi anlamadım 1.olacağı kesin ama daha yüksek beklerdim

maç berbattı fransa kof çıktı ispanyolların oyunuda sıkıcıydı buna rağmen ispanya 2-0 tur atladı umarım portekiz bunları dağıtır ..