bu veriler sbtnin verileri arkadaşlar... ben şunu görüyorumki hiçbir öğretici özelliği olmayan bir yarışma 10 reyting almış acaba sbt bu şekilde biz taraf tutmuyoruzmu demek istedi acaba...
Yarışmalar sadece öğretmek için mi? Bütün günü zaten çalışmaktan, dersten fazla insanların kafası kazan gibi oluyor. Bir de akşam mı öğrenecekler?bu veriler sbtnin verileri arkadaşlar... ben şunu görüyorumki hiçbir öğretici özelliği olmayan bir yarışma 10 reyting almış acaba sbt bu şekilde biz taraf tutmuyoruzmu demek istedi acaba...
Yarışmalar sadece öğretmek için mi? Bütün günü zaten çalışmaktan, dersten fazla insanların kafası kazan gibi oluyor. Bir de akşam mı öğrenecekler?bu veriler sbtnin verileri arkadaşlar... ben şunu görüyorumki hiçbir öğretici özelliği olmayan bir yarışma 10 reyting almış acaba sbt bu şekilde biz taraf tutmuyoruzmu demek istedi acaba...
Fox'un kurnazlığına bak hala Merhaba Hayat'ın üstünde yeni dizi yazısı var.
BBEB'i hayatta geçemez TRT. Maç başlayınca da en az 5 alır BBEBBeklediğim gibi BBEB gittikçe düşüyor...
Bir dahaki verilerde TRT geçer BBEB'i...
SBT'de Seksenler ile baş etmek zor...
Maçtan itibaren BBEB 3 olur, TRT 6-7 olur...
BBEB'i hayatta geçemez TRT. Maç başlayınca da en az 5 alır BBEB
bu veriler sbtnin verileri arkadaşlar... ben şunu görüyorumki hiçbir öğretici özelliği olmayan bir yarışma 10 reyting almış acaba sbt bu şekilde biz taraf tutmuyoruzmu demek istedi acaba...
İlker acaba hangisini seyrediyor? BBEB mi Seksenler mi? Malum ikisi de yarışıyor. İkisinde de İlker var
Beklediğim gibi BBEB gittikçe düşüyor...
Bir dahaki verilerde TRT geçer BBEB'i...
SBT'de Seksenler ile baş etmek zor...
Maçtan itibaren BBEB 3 olur, TRT 6-7 olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?