f.reytingci
Üye
Söyle söyle çok merak ettim. Pompiş falan bize ters aga biz biz biZ. Neyse neyse
Soyle soyle merak ettim. Pimpiszmboşver
boşver
Soyle soyle merak ettim. Pimpiszmboşver
boşver
o reytingleri alabilmek için ağır total olabilmeli bak o reytingleri alabilen dizilere: kvp-karagül-gbAh Sbt ah Karagüle 14 veriyo anlıklarda Pazartesi Karadayıya gelince 10-11 arasından yukarı vermemek için yemin etmiş sanki
bu arada acun petek dinçöze survivor için 60 bin tl teklif etmişyanlış yapmış beyazshowu wvlwnmwk için seçenlerin sonu pek parlak olmuyor )))
Abartı olduğunuda söylüyo bide Allah'ım yaÇok anlamışsın sen bu reyting konusundan harika yorumlar yapıyosun , böyle devam et
AO adamlar şike soruşturmasına gönderme yapmış star ve doğuş grubu gol yemiş aman tanrımneyi anlatması uzun
savcı güya dilayı tehtit ediyor sen benimle evlenmesen ben rızayı içerde tutacağım diyor dilada mecburen savcının bu tehdidini kabul edip evlenmeyi kabul ediyor..
konuyu anlatırken bile sıkılıyorum bunda karışık bişey yokki basit yeşilçam diyalogları
1970 lerin filmlerinde normal karşılıyoruzda bunu şimdi zor yutmak?
dizide iki savcı var tek işleri rıza ile dila arasında tur atmak başka bir işle uğraştıkları yok tüm savcılar böyleyse türkiye hapı yutmuş demektir
rıza canı istiyor dışarı çıkıp azeri tehdit ediyor geri gidip cezaevine giriyor falanda filan neyini anlatayımki..
AO adamlar şike soruşturmasına gönderme yapmış star ve doğuş grubu gol yemiş aman tanrım
bak pompy reyiz okur okumaz anladı sen 2 senedir izliyon anlayamadındilada mı olmuş bu olay?
İyi ki açık söylüyosun bide gizlice söylesen neler olur orasını Allah bilirBiz söyledikmi açık açık söyleriz. Bizim açık gizli şeyimiz yok
AO adamlar şike soruşturmasına gönderme yapmış star ve doğuş grubu gol yemiş aman tanrım
Evet sen savcı tehdit etti dedinde dila hanımda Yani şu şike davasında savcı ibrahim akını tehdit etmiş ve bütün futbolcuları şike var deyin yoksa ailelerini göremezsiniz diye tehdit etmiş senaryomdaki göndermeden ilham almışlar bende bu göndermeyi yapmıştımdilada mı olmuş bu olay?
Sanmam ama mantikliEvet sen sav dit etti dedinde dila hanımda Yani şu şike davasında savcı ibrahim akını tehdit etmiş ve bütün futbolcuları şike var deyin yoksa ailelerini göremezsiniz diye tehdit etmiş senaryomdaki göndermeden ilham almışlar bende bu göndermeyi yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?