22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül Bitti ! fragman yine bomba ..

Bu Karagül nasil izleniyor anlamadim. Bence pekte izlenilecek dizi değil :)

Iste izleseydin demezdin bunu. Cunki ne oldugunu bilmiyonki anlarmasi uzun. Sen bu bolumu izle anlican ne kadar dogru bir senaryo yapilmis.yapilacak en iyi senaryoyu yaptilar orda. Dila nin yapacak baska bir seyi yoktu.

neyi anlatması uzun

savcı güya dilayı tehtit ediyor sen benimle evlenmesen ben rızayı içerde tutacağım diyor dilada mecburen savcının bu tehdidini kabul edip evlenmeyi kabul ediyor..
konuyu anlatırken bile sıkılıyorum bunda karışık bişey yokki basit yeşilçam diyalogları

1970 lerin filmlerinde normal karşılıyoruzda bunu şimdi zor yutmak?

dizide iki savcı var tek işleri rıza ile dila arasında tur atmak başka bir işle uğraştıkları yok tüm savcılar böyleyse türkiye hapı yutmuş demektir

rıza canı istiyor dışarı çıkıp azeri tehdit ediyor geri gidip cezaevine giriyor falanda filan neyini anlatayımki..

Bu arada sizlere bir tüyo. Kvp Karagül ün bu reytingleri ni görünce Coşturmaya başlayaca. O zaman ggörürüm ben Karagül u. Onun hakkından gelse gelse kvp. Digerleri yalan. Kvp coşacak coşacak tarayacak hepsini. Dizileri rezilnedecek. Siz dizimisiniz diye. Onları dizi olmalarından utandiracak :) :D
Ne kadar saçma bir yorum .. Karagül'ün reytinglerinde KVP ne alaka ? hem nekadar kışkırtıcı bir yorum bu cezanlandırılmalı... Reziledecek felan siz dizi misiniz ? He dizi değil Karagül ondan 14 aldı demi ?

neyi anlatması uzun

savcı güya dilayı tehtit ediyor sen benimle evlenmesen ben rızayı içerde tutacağım diyor dilada mecburen savcının bu tehdidini kabul edip evlenmeyi kabul ediyor..
konuyu anlatırken bile sıkılıyorum bunda karışık bişey yokki basit yeşilçam diyalogları

1970 lerin filmlerinde normal karşılıyoruzda bunu şimdi zor yutmak?

dizide iki savcı var tek işleri rıza ile dila arasında tur atmak başka bir işle uğraştıkları yok tüm savcılar böyleyse türkiye hapı yutmuş demektir

rıza canı istiyor dışarı çıkıp azeri tehdit ediyor geri gidip cezaevine giriyor falanda filan neyini anlatayımki..
Riza cezaevinden nasilmi cikti. Cunki cezaevi muduru ile eski bir hesabi vardi. Mudur borcunu odemis oldu. Diger konuya gelirsek her dizi ayni hicbirinin birbieinden farki yok :)

Beyaz iyi gidiyor. :) Ama tns'de totali daha düşük çıkıyor..

Bu arada sizlere bir tüyo. Kvp Karagül ün bu reytingleri ni görünce Coşturmaya başlayacak. O zaman ggörürüm ben Karagül u. Onun hakkından gelse gelse kvp. Digerleri yalan. Kvp coşacak coşacak tarayacak hepsini. Dizileri rezil edecek. Siz dizimisiniz diye. Onları dizi olmalarından utandiracak :) :D
pompişizm yayılıyor :(

Ah Sbt ah Karagüle 14 veriyo anlıklarda Pazartesi Karadayıya gelince 10-11 arasından yukarı vermemek için yemin etmiş sanki :bağır: