22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Dila hanım totalde iyi gitmiş ama Ab'de kötü almış Ab'dekiler kıymetini bilmiyor Dila Hanım'ın @destere:F

Karagül iki grupta da çok iyi gitmiş. Totalde ilk defa 10 reyting almayı başarmış.

Medcezir totalde hafif düşüş yaşayıp, ab'de hafif yükselmiş. Sezon boyunca bu oranlarda devam eder bence. Durumu gayet iyi tebrikler. :)

Yalan Dünya'nin acilen günün değişmesi gerekiyor. Totali çok kötü, ab'si kendi seviyesine göre iyi değil.

Beyaz "Show" yapmış. :) Ab'de müthiş gitmiş tebrikler. Zamanla 6'yı görecektir bence ab'de. :)

Dila'nın totali iyi, ab'si çok kötü. Show bakalım boşluğunu nasıl dolduracak?

Huzur Sokağı iki grupta da çok kötü gitmiş. ATV nasıl sabrediyor hala anlamıyorum..

TAN SERİ KATİL ÇIKTI LANNNNNNNNNN.. AMA YİNEDE REYTİNGLERE ETKİ ETMEMİŞ.AMA TAN SERİ KATİL ÇIKTI KORKTUM LAYYYYYYYYYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karagül sonunda TOTAL'de 10 Reyting'i geçmiş tebrikler. :) Güzel dizi gerçekten. 😉

Dila Hanım her hafta TOTAL'de yükseliyor ancak AB'de iyi değil 2 hafta içinde AB'de de toparlarsa bitirilmez. Tebrikler ama o kadar rakibe rağmen çok iyi gitmiş. :)

Yalan Dünya TOTAL'de ve AB'de düşdükçe düşüyor sonu hayırlı olsun. SBT'de de 6.35 almış. :) :)

Beyaz Show'da çok iyi gitmiş tebrikler. :)

Karagül sonunda +10 reyting almış ! Ab'de oranları da harika .. Cuma'yı silip süpürmüş.. Tebrikler :)

abooocvvv karagül 10 reytingi geçmiş 😱
yd ağır ab lik özelliğini yitiriyi yeni karakterler şart
medcezir iyi gitmiş ama kerem çatay yine memnun olmamıştır :A
dila show için çok iyi oranlar alıyor
rıza baba yine farkını konuştumuş :F
müge anlı ve esra erol çok iyi gitmişler atv kafasını taşlara vuruyordur esra yı kaybettiği için :)

Yine Karagül'ün reytinglerini konuşacağız.Çok iyi yükseliyor dizi.2. Sezonuyla baya aştı kendini.Ab'side iyi gitmiş 6+ almış süper.:)
Medcezir standart oranlar almış.Diziden bir atak bekliyorum artık çok yerinde sayıyor.
Yalan Dünya çok kötü gidiyor.3. sezonunda eski gününe dönsede düşük.Gün değişikliği şart.Çarşamba'ya Sevdaluk geliyor Ab'de şansı azalacak iyice @EveN başka gün olmalı.:)

Dila totalde yerini koruyor ama absi kötü.Bitip yerine daha iddialısı gelecek olması bu zor günü alevlendirmeye devam eder.
Huzur sokağı bitme noktasında devam ediyor.Geçen hafta abde atak yapsada bu hafta yine vasat çizgisine dönmüş.Bitti bitecek görünümünde dizi.
Beyazıt eski formuna dönmüş sayılır.1. olamaz artık ama iyi gitmeye devam eder.
Böyle Bitmesin'e Birce katılmıştı 14. olmuş dizi.:)Kanalı idare etmiş.:)
Görüş günü kadınları bitmiş.Kötüde bir bitiş yaşamış diziye üzüldüm.:(

Öncelikle Karagülü tebrik ederim. Güzel oranlar almis.

Medcezir dün yorum konusunda yazdigim gibi pek tad alamadim. Oranlar yinede fena degil. Yapimci Total oranindan memnun degildir.

YD orta gitmis. Gecen hafta bekledigim sürpriz gerceklesmedi.

Dila doludizgin ilerliyor. Show büyük hata yapiyor final ile.

SBT yine ters köse yapmis bilmem kacinci Lale Devri vakasi oldu artik @xemrexxx :D

Medcezir dün yorum konusunda yazdigim gibi pek tad alamadim. Oranlar yinede fena degil. Yapimci Total oranindan memnun degildir.

SBT yine ters köse yapmis bilmem kacinci Lale Devri vakasi oldu artik @xemrexxx :D
:D artık tns de pek doğru gelmediği için isteyen istediğini yapsın :F
eğer show dilayı bitirmekten vazgeçerse tns de yine düşer aynı bugünün saraylısı çarşambadan cumartesine atılana ka doksanların yükselmesi gibi :F

"Medcezir" AB'de 9.5'in altında almaması gereken bir yapım, Total'de de 8.5. Umarım haftaya oranlarını arttırır dizim. :T:

Karagül" Total'de 10'u geçmiş ve AB'de de oldukça başarılı bir çizgide ilerleyerek 2. olmuş. :)

dila dolu dizgin gidiyor evet :) tutabilene aşkolsun:)

:D artık tns de pek doğru gelmediği için isteyen istediğini yapsın :F
eğer show dilayı bitirmekten vazgeçerse tns de yine düşer aynı bugünün saraylısı çarşambadan cumartesine atılana ka doksanların yükselmesi gibi :F
TNS BOşuna ben yandaş demiyorum Belkide robot ryükseltmiştr yada özge ulusoy yada Agaoğlu araya girmiş olMA İHtimali yüksek sizin reyting sistemi inşaatımı engelliyor para alamadığım için ve reklamda vermiyorlar beyazı yükseltin yoksa ben inşaat felan yapamam AKp de gücünü kaybeder bana bağlısınız güç konusunda diyen ALİ Agaoğlu Feodal toplum grubu yaşasın oldu bu gidiş BBG Yani AKP nin desteklediği şuç örgütü MHP nin dizisi Arka sokaklar Halkın polisi olduğu için Halk seyrediyor ama Geziye teşebbüsten puan kırıyor Pazartesi tekrarının bölümü rıfat hızaoğlunun olduğu bölüm olacak yani 166 bölümün tekrarı

Dila hanım totalde iyi gitmiş ama Ab'de kötü almış Ab'dekiler kıymetini bilmiyor Dila Hanım'ın @destere:F

dizinin AB si bayağı kuvvetli ama belli olmuyor ilk bakışta:)

diladaki totoş zaten kimsede yok tabiki güçlü olacak totoşu:)

dün okan bayülgenin show daki yarışmasını izledim o kaçıncı olmuş acaba listede bulamadım bişey ismini unutmuşum:)

Vuhuuuu Karagül ortalığı toz duman etmiş. :gangnam:

Medcezir düşüşte, AB oranı yinede iyi..😵

Dila Hanım bu oranlarla bitmemeli! 😕

Esra Erol, Unutma Beni, Deniz Yıldızı peş peşe dizilmiş, harika gitmişler..:A

Yalan Dünya kötü, gün değişimi şart..😎

Huzur Sokağ bu oranlarla bakalım ne zamana kadar devam edecek.. 🙄

Görüş Günü Kadınları final bölümüyle düşmüş. Kanalın en kaliteli dizisiydi, ne yazık ki yanlış yayın akışına kurban gitti! :T

Ben Onu Çok Sevdim yeni gününde AB de artmış ama fazla sürmez yinede.. Cumaya Cesur Hemşire gelir inşAllah.. :D