artık tns de pek doğru gelmediği için isteyen istediğini yapsınÖncelikle Karagülü tebrik ederim. Güzel oranlar almis.
Medcezir dün yorum konusunda yazdigim gibi pek tad alamadim. Oranlar yinede fena degil. Yapimci Total oranindan memnun degildir.
YD orta gitmis. Gecen hafta bekledigim sürpriz gerceklesmedi.
Dila doludizgin ilerliyor. Show büyük hata yapiyor final ile.
SBT yine ters köse yapmis bilmem kacinci Lale Devri vakasi oldu artik @xemrexxx
artık tns de pek doğru gelmediği için isteyen istediğini yapsın
eğer show dilayı bitirmekten vazgeçerse tns de yine düşer aynı bugünün saraylısı çarşambadan cumartesine atılana ka doksanların yükselmesi gibi
Öncelikle Karagülü tebrik ederim. Güzel oranlar almis.
Medcezir dün yorum konusunda yazdigim gibi pek tad alamadim. Oranlar yinede fena degil. Yapimci Total oranindan memnun degildir.
YD orta gitmis. Gecen hafta bekledigim sürpriz gerceklesmedi.
Dila doludizgin ilerliyor. Show büyük hata yapiyor final ile.
SBT yine ters köse yapmis bilmem kacinci Lale Devri vakasi oldu artik @xemrexxx
TNS BOşuna ben yandaş demiyorum Belkide robot ryükseltmiştr yada özge ulusoy yada Agaoğlu araya girmiş olMA İHtimali yüksek sizin reyting sistemi inşaatımı engelliyor para alamadığım için ve reklamda vermiyorlar beyazı yükseltin yoksa ben inşaat felan yapamam AKp de gücünü kaybeder bana bağlısınız güç konusunda diyen ALİ Agaoğlu Feodal toplum grubu yaşasın oldu bu gidiş BBG Yani AKP nin desteklediği şuç örgütü MHP nin dizisi Arka sokaklar Halkın polisi olduğu için Halk seyrediyor ama Geziye teşebbüsten puan kırıyor Pazartesi tekrarının bölümü rıfat hızaoğlunun olduğu bölüm olacak yani 166 bölümün tekrarıartık tns de pek doğru gelmediği için isteyen istediğini yapsın
eğer show dilayı bitirmekten vazgeçerse tns de yine düşer aynı bugünün saraylısı çarşambadan cumartesine atılana ka doksanların yükselmesi gibi
Dila hanım totalde iyi gitmiş ama Ab'de kötü almış Ab'dekiler kıymetini bilmiyor Dila Hanım'ın @destere