22 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

neyi anlatması uzun

savcı güya dilayı tehtit ediyor sen benimle evlenmesen ben rızayı içerde tutacağım diyor dilada mecburen savcının bu tehdidini kabul edip evlenmeyi kabul ediyor..
konuyu anlatırken bile sıkılıyorum bunda karışık bişey yokki basit yeşilçam diyalogları

1970 lerin filmlerinde normal karşılıyoruzda bunu şimdi zor yutmak?

dizide iki savcı var tek işleri rıza ile dila arasında tur atmak başka bir işle uğraştıkları yok tüm savcılar böyleyse türkiye hapı yutmuş demektir

rıza canı istiyor dışarı çıkıp azeri tehdit ediyor geri gidip cezaevine giriyor falanda filan neyini anlatayımki..
AO adamlar şike soruşturmasına gönderme yapmış star ve doğuş grubu gol yemiş aman tanrım

dilada mı olmuş bu olay?
Evet sen savcı tehdit etti dedinde dila hanımda Yani şu şike davasında savcı ibrahim akını tehdit etmiş ve bütün futbolcuları şike var deyin yoksa ailelerini göremezsiniz diye tehdit etmiş senaryomdaki göndermeden ilham almışlar bende bu göndermeyi yapmıştım

Evet sen sav dit etti dedinde dila hanımda Yani şu şike davasında savcı ibrahim akını tehdit etmiş ve bütün futbolcuları şike var deyin yoksa ailelerini göremezsiniz diye tehdit etmiş senaryomdaki göndermeden ilham almışlar bende bu göndermeyi yapmıştım
Sanmam ama mantikli
Ama alip veremedikleri ne varki. Ben bilmiyorum ne oldgunu sahsen