İntikam'ın tutacağını sanmıyorum ama yine de Ocak'ı iple çekiyorum, reyting alıp almaması önemli değil, derdim perşembe izlenecek bir şey çıkması.Yoksa kimse Vadi'yi indiremez zirveden...
Atlılar gelsin onu izleyelim. Taktım ben Atlılar'a ama hiç ses seda yok o diziden.
atlılar türkiyenin en fantastik dizi geliyor star da olacak star farkıyla izlicez
Reklamı kest.
mahoni gizli reklama geçsene, örtülü olsun biraz, bilinç altımıza işlesin, böyle antipatik oluyor.
Reklamı kest.
mahoni gizli reklama geçsene, örtülü olsun biraz, bilinç altımıza işlesin, böyle antipatik oluyor.
star bakalım maçlar bitince nasıl bi yol izlicek gs nin üst tura kadar maçları bitti artık starda fb nin 1 maçı kaldı
Maçsız Star kuruyup kalacak.
Star 20 Dakika ile köşeyi döner, bir de tv'de ilk filmler...
Yakın vadede A/B prime-time'ı garanti, Total prime-time maçlar bitince ATV'nin...
Tüm günde üç kanal çekişir.
star izliyoruz aga yalan dünya pimi çekildi arka sokaklarin isi bitti
dikkat ettiniz mi atv ab sini yükseltmeye başladı karadayı 2 vadi 1.5 biü 2 reyting birden arttılar ab de totalde süper zaten
- - - Ekleme - - -
bi de bugün huzur sokağı ab de 10 a dayanır kesin
dikkat ettiniz mi atv ab sini yükseltmeye başladı karadayı 2 vadi 1.5 biü 2 reyting birden arttılar ab de totalde süper zaten
- - - Ekleme - - -
bi de bugün huzur sokağı ab de 10 a dayanır kesin
@takas Evet onu ben de farkettim. 3 dizinin de a/b'si gözle görülür derecede yükseldi. Huzur Sokağı, Yalan Dünya'nın yokluğunda a/b'de rakipsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?