22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Maç Vadi bittikten sonra yaklasik 30 dakika devam etti ve bu sayede zirvede yer almış.

Kurtlar Vadisi Pusu yine haftaya damgasını vurdu dizi bu hafta Total de 1 Reyting kaybetsede maça rağmen AB de 1 Reyting yükselerek 12 ye dayanmış. Helal olsun Pana Film, Vadi yine haftalık sıralamada en fazla izlenen dizi oldu, AB de ise 2. Sirada

- - - Ekleme - - -

Maç Vadi bittikten sonra yaklasik 30 dakika devam etti ve bu sayede zirvede yer almış.

Kurtlar Vadisi Pusu yine haftaya damgasını vurdu dizi bu hafta Total de 1 Reyting kaybetsede maça rağmen AB de 1 Reyting yükselerek 12 ye dayanmış. Helal olsun Pana Film, Vadi yine haftalık sıralamada en fazla izlenen dizi oldu, AB de ise 2. Sirada

vadi bence zirvededir maç vadi bittikten sonra adeta uçuyo vadi maçı geçmiştir reklam koyduğu paso ilk yarıyı ezmiş geçmiş atv artık durumu görmeli ve maçla aynı anda başlatmalı neyse sağlık olsun haftaya suriye bölümüyle yeniden coşarız inşallah

Vadi'yi ve maçı konuşacak çoktur, ben kalanı konuşayım. :)

Birincisi Star'ın her yayınladığı film tutuyor, bu güçlü dizilerin arasına film koymak ve başarılı olmak zordur, Star çok para harcıyor ama bu sayede reytingini muhafaza ediyor...

İkincisi Umutsuz az özetle maçın karşısına fazla çıkmadan başarılı olmuş gözüküyor, iki katregoride de umut vaad ediyor, yalnız haftaya prime-time'a yayılacak, vadi'nin tam karşısına geçecek, o zaman ne yapacağı önemli... Bu arada bu hafta fargmanlar iyiydi, onun da etkisi vardır...

Veda final bölümüyle maçın ve Vadi'nin tam karşısında A/B'de 4,77 reyting almış, bence bravo diyebiliriz, zira reyting nedeniyle kaldırılan bir diziden bahsediyoruz, güzel bir final, sanki diziye erken saat yaramış. :)

ATV'nin yeni bombası Güven Bana elinde patladı, Vadi arkasından çok kötü bir reyting almış...

güven bana maçla çakıştı normaldir.maçın vadi bittikten sonra yükseldiğini biz burdan görüyoruz da atv yöneticileri ve pana film göremiyo mu onu anlamadım ben vadi maç bitine kadar sürse maçın vadiyi geçmesine imkan yok bölünmesine alıştık zaten bölünmese vadi yine 1. :D

- - - Ekleme - - -

Maç olunca reytingler biraz daha tuhaf çıkıyor gibi, haftaya yine fark açılabilir...

alakası yok bence

güven bana maçla çakıştı normaldir.maçın vadi bittikten sonra yükseldiğini biz burdan görüyoruz da atv yöneticileri ve pana film göremiyo mu onu anlamadım ben vadi maç bitine kadar sürse maçın vadiyi geçmesine imkan yok bölünmesine alıştık zaten bölünmese vadi yine 1. :D

O zaman Vadi biraz düşerdi, amaç zirvede olmak değil ki, amaç Vadi'yi korumak, dün ATV prime-time'da birinci olmuş Total'de, bu yeterli, Star ikinci, Kanal D üçüncü...

endgame ne düşmesi vadiyle maçın çakıştığı anlara bak vadi 5 dk reklam olduğu anlıklarda bile rahat geçiyo böyle olacağı belliydi vadi bittiğinde maç 60.dk da falandı o anda 13 reyting boşlukta kalıyo en az yarısı maça akıyo maç tavan yapıp geçiyo bu kadar basit :D

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]22.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:59:22[/TD]
[TD="align: center"]23:21:32[/TD]
[TD="align: center"]11,95[/TD]
[TD="align: center"]29,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab grubunda 1.95 Reyting yükselmis maç aslında vadiye yariyor ama atv stratejik hatasi var

bence söyle iki ihtimalle zirvedeydi 1 Özetsiz yeni bölüm yayınlayip dizi bitince aynı bölümün tekrarını vermesi

iki 21:45 e kadar özet yayınlamasi anlıklardan anlasıldıgı gibi dizi her dilimde yükselis yasiyor özeti 7 ortalamayi bulurdu maçla çakıstıgında bariz vadinin önde oldugunu da gördük ama vadi bittikten sonra Maç Sonuçta bu herkez maçı açmıs maçın sharesi oldukca sasırtıcı derecede iyi

- - - Ekleme - - -

ne dedim bi dakka bile değil böldü die

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]MARSILYA-FENERBAHCE (MAC SONU)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]22.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:58:14[/TD]
[TD="align: center"]23:58:58[/TD]
[TD="align: center"]6,13[/TD]
[TD="align: center"]22,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

takas :d hacı

Star her zamanki sahtekarlığına devam etmiş bu arada, maçı bölmek de Star ile ATV'nin buluşu oldu, ey RTÜK, nerelerdesin ? :)

vadinin maçtan çok izlendiğini bilmemiz yeter rahatım yani :D ki şunu da belirtim açık ve net son 30 dk yı falan saymazsak yani polatın suriye gidişine kadar sezonun en durgun bölümüydü haftaya vadi tns yi patlayacak bakın ve görün suriye bölümü geliyor yeni psikopat tilki andrei gibi süppper adam :D of be gel perşembe gel diyorum şimdiden :D

- - - Ekleme - - -

yok artık star türk televizyona tarihine geçti tam 44 saniyeyi bölmüş maç sonu diyo yok artık harbiden :d

1 dk sını değil aga 44 saniyesini bölmüş :d eminim bi gün gol olan dakkayı da bölecek :d

GS maçı da böyleydi takas, o zaman farketmemiş miydin ? :D

Maç önü, maç sonu, 1. devre, 2. devre...

Star görüldüğü gibi sahtekarlıkta zirve yapıyor, Star'ı övmek istyorum ama gözüme gözüme sokmasın bunları, bu durumda nefret ediyorum...

ya naparlarsa yapsınlar :d vadi maçı geçiyo işte star kabul etsin artık :d

kurtlara büyük şok. limasol dandik takımdı biraz dişli rakip fenerin maçını yükseltmiş. gerçi diğer bölüm aşırı haraketliydi. maçın kurtlara katkısı oldugu ab de belli oldu sanırım. maçın için gelenler kurtları ab de yükseltmiş

şok falan yok böyle olacağını tahmin ediyodum vadi bitince maç uçuyo ve o sayede 2.yarısı kıl payı 1.çıkıyo maçın vadiyi geçtiği falan yok eğer bu maç 20.00 da olsaydı vadi fark atardı

sbt verileri ve 2 hafta öncesinin rakamları vadininin maçı geçeceği yönünüdeydi çogu kimse beklemiyordu. sonuçta kurtlarda maç başlamadan önce maçı bekleyenlenlerce uçuça geçti. maç ne kadar kurtlardan yarlandıyda kurtlarda maçı için ekran başına oturan seyirciden yararlandı