22 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam'ın tutacağını sanmıyorum ama yine de Ocak'ı iple çekiyorum, reyting alıp almaması önemli değil, derdim perşembe izlenecek bir şey çıkması. :) Yoksa kimse Vadi'yi indiremez zirveden...

nasıl geçiyo maç bölünmese reytingi 11.81 vadi 12.84

- - - Ekleme - - -

gel berenim gel :D

İntikam'ın tutacağını sanmıyorum ama yine de Ocak'ı iple çekiyorum, reyting alıp almaması önemli değil, derdim perşembe izlenecek bir şey çıkması. :) Yoksa kimse Vadi'yi indiremez zirveden...

Atlılar gelsin onu izleyelim. Taktım ben Atlılar'a ama hiç ses seda yok o diziden. :D

star bakalım maçlar bitince nasıl bi yol izlicek gs nin üst tura kadar maçları bitti artık starda fb nin 1 maçı kaldı :D

Star 20 Dakika ile köşeyi döner, bir de tv'de ilk filmler...

Yakın vadede A/B prime-time'ı garanti, Total prime-time maçlar bitince ATV'nin...

Tüm günde üç kanal çekişir. :)

dikkat ettiniz mi atv ab sini yükseltmeye başladı karadayı 2 vadi 1.5 biü 2 reyting birden arttılar ab de totalde süper zaten

- - - Ekleme - - -

bi de bugün huzur sokağı ab de 10 a dayanır kesin

star izliyoruz aga yalan dünya pimi çekildi arka sokaklarin isi bitti :d

Arka Sokalar coşabilir, cumayı alması büyük ihtimal, o konuda sevinmeye gerek yok. :D

Yalan Dünya için ise öyle oldu maalesef ama bence 2 hafta sonra Yalan Dünya tekrar cuma olur, kayıpsız ilerler. Arka Sokklar her gün iş yapar, onu her yere atabilirler...

dikkat ettiniz mi atv ab sini yükseltmeye başladı karadayı 2 vadi 1.5 biü 2 reyting birden arttılar ab de totalde süper zaten

- - - Ekleme - - -

dila hanım totalde 1 reyting fark var yalan dünya yok bugun iki dizide yükselis bekliyorum

@takas Evet onu ben de farkettim. 3 dizinin de a/b'si gözle görülür derecede yükseldi. Huzur Sokağı, Yalan Dünya'nın yokluğunda a/b'de rakipsiz.

- - - Ekleme - - -

Evet, ATV prime-time'da A/B'de de iyi gitmeye başladı, eğer A/B prime-time'ı alırsa 4 kategoriyi otomatik olarak almış olur.

Ama ben Star'ın 20 dakika'sı tutarsa çok çok çok avantajlı hale geleceğini söyleyeyim, tutmazsa ATV'nin şansı var.

Huzur Sokağı A/B'de 9 üstü, Total'de 7 üstü...