22 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22:45 - 23:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.15 , 2) FOX: 7.06 , 3) STAR: 5.42 , 4) ATV: 4.6 , 5) SHOW: 1.97

- - - Ekleme - - -

Bu aralıkta Kanal D de reklamdaydı 6 dakika. herkes bitince Fox zıplar. :)

Sözlerinde doğruluk payı var, Acun 6+6 reklam düzenine geçse 3.'lüğe geriler, reklamsız devam ettiği için bu kadar iyi gidiyor...

Ama Acun'un sonsuza kadar böyle devam edeceği belli, asıl Karadayı reklam alınca ne olacak, o önemli. Bu arada Karadayı reklam alacak diyordun, biraz beni dinlesen iyi olacak. :D
beklemiyordum bu kadar reklamsız yayınlamasını.. sanırım atv karadayıdan istediği reytingi alamadı için reklam vermiyor. haftaya artık kesin reklamlı yayınlanacak dizinin süresi kısalacakç. am dizinin süresini dogru tahmin ettim 1 saat 45 dakika :))))

Sözlerinde doğruluk payı var, Acun 6+6 reklam düzenine geçse 3.'lüğe geriler, reklamsız devam ettiği için bu kadar iyi gidiyor...

Ama Acun'un sonsuza kadar böyle devam edeceği belli, asıl Karadayı reklam alınca ne olacak, o önemli. Bu arada Karadayı reklam alacak diyordun, biraz beni dinlesen iyi olacak. :D
Aslinda Karadayı'da reklam verdi:X
Dyo ve Migros'u gördüm 70'li yıllarda :X Migros eskiden bi bakkalmiş :F:F:F

beklemiyordum bu kadar reklamsız yayınlamasını.. sanırım atv karadayıdan istediği reytingi alamadı için reklam vermiyor. haftaya artık kesin reklamlı yayınlanacak dizinin süresi kısalacakç. am dizinin süresini dogru tahmin ettim 1 saat 45 dakika :))))

Aslında sanırım ATV tüm dizilerine böyle davranıyor. Huzur Sokağı ile KVP daha geçen hafta tam reklama geçti. :D

Haftaya tam ortadan bir reklam alır belki, bir ümit...

acun blok 2 reklam beyazsoy dedigi gibi 45 dakka reklam verdi adam isi biliyor .

Mahoni sen olayı anladın, değil mi ? Blok reklam bir kaçıştır, iyi bir şey değildir, reyting düşmesin diye yapılır, para falan da kazandırmaz...

Acun şu an sadece kendi oynadığı reklamlardan para kazanıyor...

acun blok 2 reklam beyazsoy dedigi gibi 45 dakka reklam verdi adam isi biliyor .

işi bilmeden değil aklın yolu bir bak bebb de reklamsız yayınlandıkça reytingi sürekli artıyor. acun ondan reklam vermiyor ve 21:45 de de millet reklamdayken en büyük kozunu oynuyor. bu hafta karadayı reklam vermedi verseydiacun daha yükseltirdi.. eger acun reklam verirse programı toplaması imknsız olur karadayı karşında tutunmak acun için imkansız gibi

sallamaadayı reklzmsız reklamlı acun karsısında ezıldı reklamlı olsa acun dahada ezerdı

Aslında sanırım ATV tüm dizilerine böyle davranıyor. Huzur Sokağı ile KVP daha geçen hafta tam reklama geçti. :D

Haftaya tam ortadan bir reklam alır belki, bir ümit...

dogrusu şu 21 kadar özet 21 de diziye başlarken 6 dakika reklam 21:54 bir reklam daha sonra dizi yeni oldugu için 22:45 kadar reklamsız sonra kim milyoneri yayınlarlar

endgame soyledıklerın gercek dısı milletı kandırıon

mahoni hala anlamıyorsun beni, haftalardır söylüyorum, beyazsoy da söylüyor, çok izlenen diziler-programlar asla blok reklam almaz. Örnek : Muhteşem Yüzyıl, ÖBGZ, KVP.

Acun 12 dakikalık reklamı programı bölmemek için alıyor. Çünkü program ne kadar bölünürse o kadar reyting düşer. Acun'un kurnazlığı reyting ile ilgili, para ile ilgili değil.

6 dakikalık reklamda reyting fazla düşmüyor reklam sırasında, dolayısı ile reklamveren o reklamlar için çok para veriyor. 12 dakikalık reklamda ise reklam sırasında reyting çok düşüyor ve fiyat iniyor...

Acun daha fazla kazanmak isterse 6+6 ile çok fazla programı bölmeli. Ama bu durumda da düşen reytinge göğüs gerebilmeli...

Sonuç olarak demek istediğim şu : 15 dakikalık tek reklam almak asla marifet değil, korkaklıktır...

endgame acunun aldıgı reklamı kımse almıo propaganda yapmandan bellı acun hep araba reklamı verıo kımı yıyonuz sız

- - - Ekleme - - -

5 dakkası reklam 23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.17 , 2) FOX: 7.24 , 3) KANALD: 3.25 , 4) ATV: 2.28 , 5) STV: 1.84

endgame acunun aldıgı reklamı kımse almıo propaganda yapmandan bellı acun hep araba reklamı verıo kımı yıyonuz sız

Mahoni sadece anlamak istediğini anlıyorsun, kendi doğruların var, sevmediğin düşünceleri tamamen yok sayıyorsun. Hatta beni propoganda yapmakla itham ediyorsun. Benim sana söyleyecek başka sözüm yok, istediğini düşün, istediğin gibi davran, hayat senin doğrularınla çok daha güzel olur umarım, yolun açık olsun...

Ben düşünmeye açık olanlar için bildiklerimi, görüşlerimi aktarmaya devam edeceğim. :)