22 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
goruslerını dogru bılgıymıs gıbı öonusuon ya gdcen sene tahmınlerının jıcbırı tutmuodu beyazsoy hatıroar hep yanlıs çıkıodu :))))

Sultan yine diplerde, Sultan kalkınca Arka Sokaklar daha da geç saate alınır, ortalık biraz hareketlenir. Ama Arka Sokaklar'ın şu an hiç şansı yok reklamsız yapımlar karşısında... :)

- - - Ekleme - - -

goruslerını dogru bılgıymıs gıbı öonusuon ya gdcen sene tahmınlerının jıcbırı tutmuodu beyazsoy hatıroar hep yanlıs çıkıodu :))))

Reklam konusu doğru bilgi, bir tahmin değil, sanırım bu sitedeki herkes de blok reklamın amacını biliyor. :)

Neyse adamım, ben seni meşgul etmeyeyim, sen bizlerden daha iyi bilirsin bu işleri, ben belki bilemyen vardır diye konuşuyorum. :)

sultan final yapmayacak bence.. yani finale dogru gitmiyor

karadayı muhteşem bir bölümdü ve bitti ..

reytinglerde görünen o ki karadayı açık ara zirvede yarın ..

macun ve sote sokaklar ikincilikte ..

başka ne vardı bugün???:))

söyleyin değerlendireyim :)

acun reklam sampıyonu herzamankı gıbı reklam reytıngı 5:42

- - - Ekleme - - -

karadayı muhteşem bir bölümdü ve bitti ..

reytinglerde görünen o ki karadayı açık ara zirvede yarın ..

macun ve sote sokaklar ikincilikte ..

başka ne vardı bugün???:))

söyleyin değerlendireyim :)

destere omses tıne karadayıyı gecmıs senın olcumlerını durdur bak sen ızledıkce ızledıgın yapımların reytıngı dusuo :d :d :d :d

Yer gök aşk sbt ye göre çok iyi gdiyor bu akşam,bkalm yarın tns snuçları ne göstercek.

evet .. yer gök yumurta kaynıyoru değerlendirmemişim unuttum onu :) bu dizinin totoşu kuvvetli totoşta 4. olur ab grubunda 67. sırada yer alır ..

- - - Ekleme - - -

acun reklam sampıyonu herzamankı gıbı reklam reytıngı 5:42

- - - Ekleme - - -

destere omses tıne karadayıyı gecmıs senın olcumlerını durdur bak sen ızledıkce ızledıgın yapımların reytıngı dusuo :d :d :d :d

kabahat bende değil ölçüm yapanların optiği kopmuş :)

evet .. yer gök yumurta kaynıyoru değerlendirmemişim unuttum onu :) bu dizinin totoşu kuvvetli totoşta 4. olur ab grubunda 67. sırada yer alır ..

- - - Ekleme - - -

kabahat bende değil ölçüm yapanların optiği kopmuş :)

67.sira olamaz.

nerede 23.15 - 23.30 - 23.30 - 23.45 reytingleri paylasında yga şovunu görek :)