22 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acun y.sizsinizde yolunu buldu

: 400,693
Atalay Demirci'nin Stand Up Gösterisi

400 bini geçmis .

Kanal D bu yarışta çok mazlum kalıyor sanki, haline üzüldüm. :D Diğer kanallar reklamsız sürekli yükselirken o ikide bir reklamla 5 reytinge düşmüş...

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.42 , 2) ATV: 7.77 , 3) KANALD: 6.88 , 4) FOX: 5.52 , 5) STV: 1.44

Kanal D yine reklamda. :) Mazlum, garip. :D

- - - Ekleme - - -

Kanal D yine reklamda. :) Mazlum, garip. :D

acun çok iyi biliyor bu isi reklamdan sonra 21:45 en iyi sesi koymus ordan sonra ibre gittikce yukarı çıktı

Kanal D bu yarışta çok mazlum kalıyor sanki, haline üzüldüm. :D Diğer kanallar reklamsız sürekli yükselirken o ikide bir reklamla 5 reytinge düşmüş...

Reklamveren Kanal D'yi tercih ediyor demek ki. :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Diğer kanalları daha çok severler de onlar reklam vermek istemiyor reyting için. :D

Acun böyle devam edecek hep de, Karadayı 5 hafta sonra reklam almaya başlar. :D

acun reklam fiyatlari en pahalı olan

12 dakikalık reklamdan kazanacağın ile 6+6 ile kazanacağın bir olmaz sanki, 12 dakikalık reklamların çok kazandırmadığı ortada. Acun'un kazancı reklam girişlerindeki tanıtıcı reklamlar, Acun'un bizzat boy gösterdikleri...

- - - Ekleme - - -

acun reklam fiyatlari en pahalı olan

Bu arada sanki reklamverensin, nerden bileceksin fiyatları. :D

Karadayi'da bu bölüm emegi geçen herkesin eline saglik

Diğer kanalları daha çok severler de onlar reklam vermek istemiyor reyting için. :D

Acun böyle devam edecek hep de, Karadayı 5 hafta sonra reklam almaya başlar. :D
Karadayı reklam almaya başlamaz.Reklama boğar...Huzur Sokaği'nin atv resmen tabiri caizse içine etti.(reklama boğarak)

O Ses Türkiye'de birisi Bülent Ersoy'un "Kor" sarkisini seslendiriyor..

ne yükseği ya adam bir reklam veriyor 3 reytinge düşüyor. :))))) ondan reklam vermiyor :)))))))))) reklamdan sonra toparlanması zor oluyor

Sözlerinde doğruluk payı var, Acun 6+6 reklam düzenine geçse 3.'lüğe geriler, reklamsız devam ettiği için bu kadar iyi gidiyor...

Ama Acun'un sonsuza kadar böyle devam edeceği belli, asıl Karadayı reklam alınca ne olacak, o önemli. Bu arada Karadayı reklam alacak diyordun, biraz beni dinlesen iyi olacak. :D