22 Aralık 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Haftanın en boş günü. Türkiyenin en popüler oyuncuları bile bu güne yığılmış ama yine en çok haber bülteni izleniyor :A

Kimse kusura bakmasın ,Perşembe günü çıkan dizilerde iş yok . Cesur Ve Güzel

Ben sana diyorum eğer Tims'i n hikâyesi güzel olursa perşembe total grubunda rahat lider olur , şahsen ben atv'nin yeni çıkacak iki diziside şanslı görüyorum .
Ben de sana diyorum ki; Riske girmeye gerek yok. Aşk ve Mavi'yi perşembeye atsınlar. Totali güçlü dizi. Totali atv alır, A ve ABC1'i de kanal d Star paylaşir. AB'de zaten 3 reyting alıyor.ABC1'de 6 reyting alıyor en az 5 reyting alır günü kurtarırlar. Atv'nin bişey kaybedeceği yok. Haa kötü aldi diyelim. Alsın boşver :A

Müge Anlı +0,34 alsaymış zirvede imiş, sabahın 10'unda 5.66 almak ne ya. :D
Cesur Güzel düşmesine şaşırmadım, aşırı sıkıldım. Dün evdekiler izlerken göz atmıştım.
Show Haber tebrikler.

16 asker şehit olup ülke kan ağlarken millet oturup Cesur ve Güzel mi izleyecek? Ben 5 dakika bile bakmadım düşmesi normal yani. Asıl düşmemesi problem olurdu.

Hayret daha önce kimse Cesur Yürek'in reytinglerine yorum yapmazken şimdi reytingler düşünce üşüşmeye başlamışlar. Fragmanda resmen bölümün özeti verildi diye böyle oldu, 2-3 hafta sonra yeni düşmanlar geldiğinde ortalığı duman edeceğiz 5-6 reyting arası bekliyorum o zaman ben.

Ayrıca aralarda Pusu'nun geri dönmesi ile ilgili birkaç yorum gördüm. Dizi özellikle son sezonunda iyice kalitesizleştiği için ve aldığı 3-4 reytingle parasının hakkını vermediği için yayından KALDIRILDI. Ha olur da çok küçük bir ihtimal ama 360 TV ya da Flash TV dengi kanallar ile geri dönerse 1-2 reyting alabilir o da kemik bile değil kemiğin içindeki ilik izleyici kitlesi sayesinde.