22 Aralık 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Sende her diziyi satıyorsun be ciddi ciddi senle konuşmamak lazım ilk zamanlarda hep izlerdin bu diziyi :A @Çiğdem-
Sende satıcısın. :A No 309'u bıraktın. :A

İlk 3-4 bölüm aşırı yavaştı hatta sizde şikayetciydiniz bu konudan ben bırakınca açılmış napalım kısmet. :A

Ayoll bu ertuğruluda bırakmıştı aslında biriken 2 bölümü falan vardı sonra baktı 15 üstüne çıkıyoruz tekrar izleyip yetişti eğer reyting kötü gitseydi daha izlemicekti bu aralar notunu düşüyorum onun :A :A :A
Ertuğrul'u tv'den izlemeyi bırakmıştım dışarda falan oluyodum ama netten devam ediyodum reyinge göre izlemiyorum yani.
:A Zaten 15 e düşse nolcak 15 reyting düşük mü? :A Gerçi Ertuğrul'a göre düşük ama olsun. :A

Sende satıcısın. :A No 309'u bıraktın. :A

İlk 3-4 bölüm aşırı yavaştı hatta sizde şikayetciydiniz bu konudan ben bırakınca açılmış napalım kısmet. :A

Ertuğrul'u tv'den izlemeyi bırakmıştım dışarda falan oluyodum ama netten devam ediyodum reyinge göre izlemiyorum yani.
:A Zaten 15 e düşse nolcak 15 reyting düşük mü? :A Gerçi Ertuğrul'a göre düşük ama olsun. :A
Ama biz sabrettik kardeş senin gibi direk bırakmadık :A Evet o diziyi sattım çünkü Diirliş vardı hangi dizi gelse Dirilişi satmam :A @Çiğdem-

Dirilişe tahammül edemediğin gibi dimi :A :A Ama doğruya doğru ilk bölümlerde şimdiki bölümler gibi müthiş olsaydı reytingde zirveye oynardı :A
İşte Diriliş'e Noyan'sız tahammül edemesemde bırakamıyorum. :A

He tmm pardon ablacım valla o tadı sen almıyosun geçen sezonda çok iyi
dizimiz bu sezonda gayet güzel Noyan çıkınca böyle başladın bence :D
Anlamadan yazma bak @Çiğdem- oklavayı taddırcak en sonunda sana ondan böylesin. :A

İşte Diriliş'e Noyan'sız tahammül edemesemde bırakamıyorum. :A

Anlamadan yazma bak @Çiğdem- oklavayı taddırcak en sonunda sana ondan böylesin. :A

:Fkimse bana dokunamaz ne oklava ne de başka birşeye dokunamaz neymişim:F ben
e haksızmıyım Noyan çıkınca diziden koptun sen:D

Ama doğru Simon gibi düşmanı görünce 2. sezonu çok özlüyorum.Bu kadar kalas ve beceriksiz düşman görmedim :A
Final sezonuna yakışmayan bir karakter oldu. :A

:Fkimse bana dokunamaz ne oklava ne de başka birşeye dokunamaz neymişim:F ben
e haksızmıyım Noyan çıkınca diziden koptun sen:D
Burda @Çiğdem- in borusu öter. :A

Evet koptum, bakalım tekrar bağlayabilcekler mi beni. :A

Vaay o haber gerçek miydi? Bekliyoruz o zaman. :A
Evet bilmiyormuydun Bozdağ söylemişti normalde düşman Çağdaş Onur olacaktı Ertuğrulun ama kolunun sakatlanmasıyla u dönüşüyle başka karakter yaratılıp Lebip Gökhan oynamıştı.Boşuna mı bu kadar erken öldü geleceği net çok yakında :A

Kimse kusura bakmasın ,Perşembe günü çıkan dizilerde iş yok . Cesur Ve Güzel
Total çok zayıf perşembeleri. Düğün Dernek geldiği için yapımlar düşmüş :A Demek ki başka bir yapım gelse işleri zor.

Müge zirveyi alcakmiş, tebrikler:A TNS çok tatava yapılmasın diye reytingi kısmış :A
Ben sana diyorum eğer Tims'i n hikâyesi güzel olursa perşembe total grubunda rahat lider olur , şahsen ben atv'nin yeni çıkacak iki diziside şanslı görüyorum .

Perşembe günü ölene kadar gelme ihtimali yüksek hikâyesi iyi işlendiği takdirde başarı şansı var , atv akıllı davranıp iki diziyide diğer diziler ocak tatili çıktığı an yayına verilse izleyici çeker .