22 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 33.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 6 33.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 5.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
bir çarşamba klasiği yaşanıyor. acun yine çakıldı :))))) bakalım show tv nin acunu kurtarma projesi yetenekdsizi pazara alması acunas yarayacak mı.. bence pazar gününe alınan yeteneksiz cumartesi kadar etkili olmaz sebebi çocuklar pazar günü erken yatıyor :)))))))))))))))))

Spartacus, Eyvah Düşüyorum etkisiyle de olsa gerçekten süper oranlar almış. Star, bu şekilde yabancı diziler yayınlamaya devam eder gece kuşağında. Spartacus 2-3 haftada biter zaten :)

Spartacus, Eyvah Düşüyorum etkisiyle de olsa gerçekten süper oranlar almış. Star, bu şekilde yabancı diziler yayınlamaya devam eder gece kuşağında. Spartacus 2-3 haftada biter zaten :)

hocam sana burdan bir soru

spartacusu

a) Muhtesem Yüzyıl
b) Eyvah Düsüyorum

Hangisi Etkisi Daha Büyük Sence A/B mi ?

A'nın Z'ye olan etkisi fizik aletleri tarafından ölçülemeyecek kadar düşük seviyelerde. :) Henüz teknoloji o kadar gelişmedi. :)

domino taşlarında A nın B yi düşürme şiddetiyle Y nin Z yı düşürme şiddeti eşittir .. yani A nın ilk başta uyguladığı etki Z ye aynı oranda yansır:)

Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl'a rağmen gerçekten çok iyi gidiyor bunu söylemek lazım.

Kuzey Güney, aslında bir A/B dizisi ama totalde daha iyi sonuçlar alıyor. Bunun sebebi ise A/B'de karşısında A/B'si çok güçlü olan Muhteşem Yüzyıl olması. Eğer Muhteşem Yüzyıl olmasaydı Kuzey Güney iki grupta da 10 üstü reytinglerle zirvede olurdu ama Muhteşem Yüzyıl varken alabileceği en iyi sonuç bu.

Eyvah Düşüyorum'un bu hafta iyice yükselmesi dikkat çekti. Bence bunun önemli sebeplerinden biri Beyaz Show. Beyaz Show'da geçen hafta Eser Yenenler çıktı ve program epey tanıtıldı. Beyaz'ın oynadığı Eyvah Düşüyorum skeci bütün hafta internette dolaştı. Bu da reytinglere olumlu yansımış gibi gözüküyor.

adminim söylediklerine kısmen katılıyorum. kısmen çünkü ben kuzey güneyin reytinginin bundan sonraki haftalarda daha da artacağına inanıyorum. çükü senin de dediğin gibi geçen hafta eyvah düşüyorumu AB de geçmiştik. ama bu hafta özellikle beyaz show daki o tanıtımlardan sonra geriye düşmemiz normal. üstelik muht. yuzyıl ın bu haftaki fragmanı çok izlenmiş(iki katı herzamankinin). ve sakarya fırat da gelince biz (kuzey güney) biraz düşüş yaşadık. ha ayrıca mehmet günsür de geldi ama artış ta olmadı muht. yuzyılda. yani demek istediğim bundan sonra muhteşm yuzyıl az da olsa hep düşecek kuzeygüney ise konuların daha da belirginleşmesiyle atağa geçip ipi göğüsleyecek. bunu buraya yazıyorum heskes bu söylediklerimin gerçekleşecğini görecek. o günler çok yakın.
bunu neye dayanarak söylediğimi merak edenlere: çünkü:

kuzey güney dizisi kanal d nin konuları en hızlı gelişen dizisi. bu çok bariz.
her bölümde dizideki herkes saklı gerçekleri öğrenip konu daha da belirginleşiyor.
ileriki bölümlerde simay, zeynep, ve diğer gereksiz yan konular diziden çıkarılacak.
dizide asıl konular şimdiden kendini hisettirdi. işte asıl konular:
1) hatırlarsanız 1. bölümün sonUnda kuzey, gizlice cemrenin evinin önünde akşam güney ve simayı sarmaş dolaş haldeyken gördüğünde belki de dizinin asıl en önemli konusunu özetleyen şu can alıcı cümleyi söylemişti ''HERŞEYİMİ ALDIN ELİMDEN HERŞEYİMİ. SIRA BENDE.'' işte bu hafta güney kuzeyi işsiz bırakıp onu yalnızlığa itti ve kıyametin kopmasına neden olacak suru üfledi. yani demek istediğim asıl konulardan 1. si kuzey ve güney arasındaki duygusal, hırsi, intikamilişkisi ve rekabeti.
2) 2. asıl konu tabiki dövüş olayları. heşeyini kaybeden kuzeyin bunları elde etmek için tüm gücüyle hayatta herşeyle ve herekesle savaşacak olsaması tüyleri diken diken ediyor olacak.
kısacası:

BU DİZİDE HERŞEY VAR. KUZEY GÜNEY

hocam sana burdan bir soru

spartacusu

a) Muhtesem Yüzyıl
b) Eyvah Düsüyorum

Hangisi Etkisi Daha Büyük Sence A/B mi ?

Eyvah Düşüyorum bence. Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'dan gelen yüksek reytingi tutuyor ve Spartacus'te de devam ediyor. Eğer Eyvah Düşüyorum yerine hiç izlenmeyecek bir şey olsaydı bu kadar yüksek oran alamazdı.

Son düzenleme:
adminim söylediklerine kısmen katılıyorum. kısmen çünkü ben kuzey güneyin reytinginin bundan sonraki haftalarda daha da artacağına inanıyorum. çükü senin de dediğin gibi geçen hafta eyvah düşüyorumu AB de geçmiştik. ama bu hafta özellikle beyaz show daki o tanıtımlardan sonra geriye düşmemiz normal. üstelik muht. yuzyıl ın bu haftaki fragmanı çok izlenmiş(iki katı herzamankinin). ve sakarya fırat da gelince biz (kuzey güney) biraz düşüş yaşadık. ha ayrıca mehmet günsür de geldi ama artış ta olmadı muht. yuzyılda. yani demek istediğim bundan sonra muhteşm yuzyıl az da olsa hep düşecek kuzeygüney ise konuların daha da belirginleşmesiyle atağa geçip ipi göğüsleyecek. bunu buraya yazıyorum heskes bu söylediklerimin gerçekleşecğini görecek. o günler çok yakın.
bunu neye dayanarak söylediğimi merak edenlere: çünkü:

kuzey güney dizisi kanal d nin konuları en hızlı gelişen dizisi. bu çok bariz.
her bölümde dizideki herkes saklı gerçekleri öğrenip konu daha da belirginleşiyor.
ileriki bölümlerde simay, zeynep, ve diğer gereksiz yan konular diziden çıkarılacak.
dizide asıl konular şimdiden kendini hisettirdi. işte asıl konular:
1) hatırlarsanız 1. bölümün sonUnda kuzey, gizlice cemrenin evinin önünde akşam güney ve simayı sarmaş dolaş haldeyken gördüğünde belki de dizinin asıl en önemli konusunu özetleyen şu can alıcı cümleyi söylemişti ''HERŞEYİMİ ALDIN ELİMDEN HERŞEYİMİ. SIRA BENDE.'' işte bu hafta güney kuzeyi işsiz bırakıp onu yalnızlığa itti ve kıyametin kopmasına neden olacak suru üfledi. yani demek istediğim asıl konulardan 1. si kuzey ve güney arasındaki duygusal, hırsi, intikamilişkisi ve rekabeti.
2) 2. asıl konu tabiki dövüş olayları. heşeyini kaybeden kuzeyin bunları elde etmek için tüm gücüyle hayatta herşeyle ve herekesle savaşacak olsaması tüyleri diken diken ediyor olacak.
kısacası:

BU DİZİDE HERŞEY VAR. KUZEY GÜNEY

bikere kuzey güney olaylar hızlandiginin farkındayiz reytingler artmıs annem arada bakiyor bu hafta çok güzel bir bölüm dedi bizi dedigimiz

türk halki m.yüzyıl ö.b.g.z vadi fatma gül kalıplasmiş yapımlar daha çok seyrediyor aksiyon entrika oldugunda ikisi bir reytinglere yansio birde medya en çok bu dizileri konusuyor

domino taşlarında A nın B yi düşürme şiddetiyle Y nin Z yı düşürme şiddeti eşittir .. yani A nın ilk başta uyguladığı etki Z ye aynı oranda yansır:)

Domino mantığıyla düşünürsen haklısın. :) Ama bu oyunda birbirini düşüren taşlardan bahsetmiyoruz. :)

Domino mantığıyla düşünürsen haklısın. :) Ama bu oyunda birbirini düşüren taşlardan bahsetmiyoruz. :)

bence a nın gücü c ye etkisi var ama b nin gücünün etkisi daha fazla ama b ye de gücü a veriyor buda StarTv 3-0 Önde Baslatiyor ab grubunda çarsambalari

ucankusfocus23subat1.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün 'Muhteşem Yüzyıl' zirvede yer almış. Geçen hafta saldırıya uğrayan Hürrem'in yanık yüzlü hali dikkat çekmiş... 'Kuzey Güney' ikinci sırada yer almış. Dizide Ali'nin dayak yediği sahne ilgiyle izlenmiş… 'Yetenek Sizsiniz' bu hafta da prime-time'de üçüncü sırada yer almış… Dün, İlker ve Seda çiftinin yaptıkları akrobatik hareketler 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş. TRT 1, Eurovision temsilcisi Can Bonomo'nun yarışmada seslendireceği 'Love Me Back' şarkısı da 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş. Haberlerde 'Fox Haber' önde gitmiş…

Sabah kuşağında 'Saba Tümer'in programına evinden bağlanan usta sunucu Orhan Boran'ın 'Vampir gibi kan bekliyorum' açıklamaları ilgiyle izlenmiş.

TNT 'Magazin Dünyası'nda ünlü kadınların vücut tiplerinin yorumlandığı anlar 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş…

Turkmax'ta ekrana gelen 'Her Şey Tadında' programında Kenan Doğulu'nun menajerinin ünlü şarkıcı ile Beren Saat'in 20 gündür birlikte olduklarını söylediği anlar ilgiyle takip edilmiş.

Öğle kuşağında Ece Erken'in programında, Seda Sayan'a yaptığı 'bornozlu' gönderme 'focus' grubunun dikkatinden kaçmamış…

Gece kuşağında CNN Türk'teki 'Burada Laf Çok'ta Metin Şentürk ve Nuri Alço'nun keyifli sohbeti 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş.

Star'ın 'Merlin'in ardından 'Spartacus'u de yayınlamaya başlaması ve bu tarz kaliteli yabancı dizilere yer vermesi 'focus' grubunun dikkatini çekmiş.

İşte 'ucankusfocus'un twitter hesabına anlık görüşlerini yollayan twitter'daki 'focus'luların yorumları:

@feri1758
@ucankusfocus ben Mavi Kelebekler izliyorum herkesede tavsiye ederim!!!

@VarolOzlem
@ucankusfocus okan bayulgen bugün izlenir

@ayegletin4
@ucankusfocus bu akşam kuzey güney vardı iyiki de vardı heyecanlı aksiyonlu ve tempolu bir bölümdü.izlerken yerimde durmadım ekipe alkış..

@FbSedaa
@Ucankusfocus Eyvah Düşüyorum ! :) bazen çok kolay soruları bilemiyorlar…

@Burcuptk
@ucankusfocus çarkıfelek çok keyifliydi.Çarkıfelekten sonra muhteşem yüzyıl izliyoruz.

@hayri_gunes
@ucankusfocus ya bu hürrem'in yüzüne ne olmuş??

@fatma_cangul
@ucankusfocus can bonomo'nun şarkısını beğendiniz mi? Bence çok güzel…

@erkansumer1
@ucankusfocus nay nanananana nayyy can bonomo süper süper

@cemil1453
@ucankusfocus magazin dünyasında Zeynep tunuslu kadınları vucut ölçülerine göre sınıflandırmış. Komikti izlettirdi kendini.

@bülent_twitt

Son düzenleme:
fox haberlerinin 3. sırada olması uçankuş sonuçlarınıda şaibeli kılıyor..

Kuzey Güney'i izledim,süper bölümdü bu haftada reytingleri güzel,umarım böyle devam eder.

Saba Tümer dün reytinglerde izlenmeme rekoru kırmış Ama uçankuş'da 3. sırada, bence uçankuş'un bir gerçekçiliği yok, artık uçankuşfocus'u yayınlamasak daha iyi olacak.

Saba Tümer dün reytinglerde izlenmeme rekoru kırmış Ama uçankuş'da 3. sırada, bence uçankuş'un bir gerçekçiliği yok, artık uçankuşfocus'u yayınlamasak daha iyi olacak.

uçankuş sanırım sonuçlara siteye üye insanların tercihiyle ulaşıyor..
eğer aynı durumu bizim site yapsaydı, salı günü pis yedili rekor birincilik elde ederdi öbgz sonuncu olurdu, ama gerçek sonuç olmazdı..

EUROVISION SONG CONTEST düşük oranlarla hayal kırıklığı yarattı!
Burcu Esmersoy takviyesiyle yeniden toparlanan Çocuklar Duymasın, özellikle A/B'de iyi giderek ilk 10 içinde yer aldı.
Star Tv'nin en iyi işi MUHTEŞEM YÜZYIL ve EYVAH DÜŞÜYORUM çok çok iyi gittiler!
KUZEY GÜNEY bu zorlu günde çok iyi gidiyor..
ARKA SOKAKLAR (TKR) çok iyi gidiyor..
TRT 1' in en iyi işlerinden SAKARYA FIRAT dizisi çok çok iyi gidiyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye, güçlü rakiplerinin gerisinde kaldı ve totalde 7. sıraya kadar geriledi. Yarışmanın en düşük oranları bunlar!
FOX'un 800 bölümü aşan günlük dizisi UNUTMA BENİ süper gidiyor.
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER iyi gidiyor..
DENİZ YILDIZI güzel gidiyor..
YENİLMEZ 3 filmi güzel gidiyor.
AKASYA DURAĞI (TKR) süper gidiyor. FOX başlat şu diziyi haydi! :)
SPARTACUS: BLOOD AND SAND güsel gidiyoorr :)

EUROVISION SONG CONTEST düşük oranlarla hayal kırıklığı yarattı!

Ben dün yayın başladığında şans eseri gördüm programı, sanırım çoğu kişi de o şekilde gördü. Programın tanıtımı yeterince yapılmamıştı kanımca, bu reytingler tanıtımın eksik olduğunu düşünürsek oldukça iyi TRT için.

Galatasaray medical park in efesi devirdiği maçi izledim.i love you oktay mahmuti

Yok fox haber büyük ihtimal cok izleniyor hem deniz yıldızı efekti hemde haber yerine magazin ağırlıklı soft haberler vermesiyle iyi reyting alıyordur

fox un haberinin az izlendiğini sadece kendimden bilmyorum gittiğim heryerde haber denilince akla kanal d, show , atv , star,CNN, NTV, TRT1,HABERTÜRK gibi kanallar geliyor,
kahvelerde, hastenelerde, pastanelerde git haber saatinde fox u göremezsin.. bu izleyenler hangi bölgenin insanları sanırım istanbul değil:)

fox un haberinin az izlendiğini sadece kendimden bilmyorum gittiğim heryerde haber denilince akla kanal d, show , atv , star,CNN, NTV, TRT1,HABERTÜRK gibi kanallar geliyor,
kahvelerde, hastenelerde, pastanelerde git haber saatinde fox u göremezsin.. bu izleyenler hangi bölgenin insanları sanırım istanbul değil:)

Çok izlenme olasılığı bence var, çünkü her programda kısaca günün önemli gelişmeleri verildikten sonra hastalık-ölüm haberlerine geçiliyor, tam yarım saat felaket haberleriyle uyuşturulduktan sonra finalde de magazinle, kim kimi aldattı ile tokatlanıp kendimize geliyoruz. :)

Fox haber çok reyting kokuyor açıkçası, bence hiç gerçekçiliği, sahiciliği yok.