Domino mantığıyla düşünürsen haklısın.
Ama bu oyunda birbirini düşüren taşlardan bahsetmiyoruz.
bence a nın gücü c ye etkisi var ama b nin gücünün etkisi daha fazla ama b ye de gücü a veriyor buda StarTv 3-0 Önde Baslatiyor ab grubunda çarsambalari
NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün 'Muhteşem Yüzyıl' zirvede yer almış. Geçen hafta saldırıya uğrayan Hürrem'in yanık yüzlü hali dikkat çekmiş... 'Kuzey Güney' ikinci sırada yer almış. Dizide Ali'nin dayak yediği sahne ilgiyle izlenmiş… 'Yetenek Sizsiniz' bu hafta da prime-time'de üçüncü sırada yer almış… Dün, İlker
ve Seda çiftinin yaptıkları akrobatik hareketler 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş. TRT 1, Eurovision temsilcisi Can Bonomo'nun yarışmada seslendireceği 'Love Me Back' şarkısı da 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş. Haberlerde 'Fox Haber' önde gitmiş…
Sabah kuşağında 'Saba Tümer'in programına evinden bağlanan usta sunucu Orhan Boran'ın 'Vampir gibi kan bekliyorum' açıklamaları ilgiyle izlenmiş.
TNT 'Magazin Dünyası'nda ünlü kadınların vücut tiplerinin yorumlandığı anlar 'focus' grubu tarafından dikkatle izlenmiş…
Turkmax'ta ekrana gelen '
Her Şey Tadında' programında Kenan Doğulu'nun menajerinin ünlü şarkıcı ile Beren Saat'in 20 gündür birlikte olduklarını söylediği anlar ilgiyle takip edilmiş.
Öğle kuşağında Ece
Erken'in programında, Seda Sayan'a yaptığı 'bornozlu' gönderme 'focus' grubunun dikkatinden kaçmamış…
Gece kuşağında CNN Türk'teki 'Burada Laf Çok'ta Metin Şentürk ve Nuri Alço'nun keyifli sohbeti 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş.
Star'ın 'Merlin'in ardından 'Spartacus'u de yayınlamaya başlaması ve bu tarz kaliteli yabancı dizilere yer vermesi 'focus' grubunun dikkatini çekmiş.
İşte 'ucankusfocus'un twitter hesabına anlık görüşlerini yollayan twitter'daki 'focus'luların yorumları:
@feri1758
@ucankusfocus ben Mavi Kelebekler izliyorum herkesede tavsiye ederim!!!
@VarolOzlem
@ucankusfocus okan bayulgen bugün izlenir
@ayegletin4
@ucankusfocus bu akşam kuzey güney vardı iyiki de vardı heyecanlı aksiyonlu ve tempolu bir bölümdü.izlerken yerimde durmadım ekipe alkış..
@FbSedaa
@Ucankusfocus Eyvah Düşüyorum !
bazen çok kolay soruları bilemiyorlar…
@Burcuptk
@ucankusfocus çarkıfelek çok keyifliydi.Çarkıfelekten sonra muhteşem yüzyıl izliyoruz.
@hayri_gunes
@ucankusfocus ya bu hürrem'in yüzüne ne olmuş??
@fatma_cangul
@ucankusfocus can bonomo'nun şarkısını beğendiniz mi? Bence çok güzel…
@erkansumer1
@ucankusfocus nay nanananana nayyy can bonomo süper süper
@cemil1453
@ucankusfocus magazin dünyasında Zeynep tunuslu kadınları vucut ölçülerine göre sınıflandırmış. Komikti izlettirdi kendini.
@bülent_twitt