22 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 33.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 6 33.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 11.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 5.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]25[/TD]
[TD] SPARTACUS: BLOOD AND SAND[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 25:02:04[/TD]
[TD] 25:55:22[/TD]
[TD] 00:46:43[/TD]
[TD] 2,78[/TD]
[TD] 25,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eskiden o saatte CSI : NY yayınlanıyordu, o da çok iyi oranlar alıyordu, bu reytingi açıkçası Muhteşem Yüzyıl'a bağlamak doğru olur, başka bir gün bu başarıyı yakalaması çok zor.

Eskiden o saatte CSI : NY yayınlanıyordu, o da çok iyi oranlar alıyordu, bu reytingi açıkçası Muhteşem Yüzyıl'a bağlamak doğru olur, başka bir gün bu başarıyı yakalaması çok zor.

Dizi gece 01.00'de başlamış bence Muhteşem Yüzyıl'la alakası yok Spartacus'un reytinginin :)

kuzey güney totalde 0.6 düsüs yasamıs :) bonemoda etki etti o an sonra hemen kumandalar m.yüzyıla açık ara yani fark olurda a/b de bukadar olmaz totaldede 5 reyting var ö.b.g.z fark atmak m.yüzyıl yakısır

A/B'de 0,68 düşüş yaşamış, totalde de 0,19'luk düşüş var Kuzey-Güney'de.

Muhteşem Yüzyıl'da da totalde 0,19 ; A/B'de 0,08'lik gerileme var.

İkisi de Sakarya-Fırat'ın da etkisiyle çok az gerilemiş, önemsenmeyecek rakamlar. :)

Dizi gece 01.00'de başlamış bence Muhteşem Yüzyıl'la alakası yok Spartacus'un reytinginin :)

Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle Eyvah Düşüyorum yüksek reytingler alıyor. Eyvah Düşüyorum'un etkisiyle de Spartacüs iyi reyting alıyor.

A, B'yi ; B de C'yi etkiliyorsa A , C'yi etkiliyordur.

Tabi ki sadece bir önceki programa bağlanamaz reyting ama özellikle geç saatlerde bir önceki programın etkisi büyük oluyor.

Muhtesem yüzyil yine rakipsiz bir sekilde zirvede ama Total de biraz daha düsmüs.

Kuzey Güney Total de yerini korumus AB de 4. Siraya düsmüs, bu Dizi önümüzdeki sezonda oynayacakmi acaba?

Sakarya Firat müthis bir dönüs yapti dün yazmistim ilk 5 te olacak diye 4. Olarak beni yaniltmadi.

Cocuklar Duymasin bu hafta Sakarya Firat in gelmesine ragmen oranlarini korumus bu zor günde bir komedi dizisi olarak bence gayet basarili.

Yetenek Sizsiniz bu hafta baya düsmüs ama yari final baslayinca yükselecektir.

Eyvah Düsüyorum yine MY nin sayesinde süper gitmis.

Atv de cocuklar Duymasin dan sonra baslayan yenilmez 3 de cok basarili olmus.

Muhtesem yüzyil yine rakipsiz bir sekilde zirvede ama Total de biraz daha düsmüs.

Kuzey Güney Total de yerini korumus AB de 4. Siraya düsmüs, bu Dizi önümüzdeki sezonda oynayacakmi acaba?

Sakarya Firat müthis bir dönüs yapti dün yazmistim ilk 5 te olacak diye 4. Olarak beni yaniltmadi.

Cocuklar Duymasin bu hafta Sakarya Firat in gelmesine ragmen oranlarini korumus bu zor günde bir komedi dizisi olarak bence gayet basarili.

Yetenek Sizsiniz bu hafta baya düsmüs ama yari final baslayinca yükselecektir.

Eyvah Düsüyorum yine MY nin sayesinde süper gitmis.

Atv de cocuklar Duymasin dan sonra baslayan yenilmez 3 de cok basarili olmus.

Kuzey-Güney önümüzdeki sezon da oynayacak, bu reytinglerle oynamaması imkansız zaten ama reytingleri çok düşük iken de devam edeceği söyleniyordu. :)

Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle Eyvah Düşüyorum yüksek reytingler alıyor. Eyvah Düşüyorum'un etkisiyle de Spartacüs iyi reyting alıyor.

A, B'yi ; B de C'yi etkiliyorsa A , C'yi etkiliyordur.

Tabi ki sadece bir önceki programa bağlanamaz reyting ama özellikle geç saatlerde bir önceki programın etkisi büyük oluyor.

dogru dıon ama en cok a b yı etkıler b de en cok c etkıler

Muhtesemı izlemedim ama fragman çok iyiydi
buna rağmen düşmüş. gunsurun gazi gitti beklenenı veremeyince dusme devam ediyor...
kuzey güney fena değildi. ondada son iki bölüm heyecani azalıyor. ama birde eşini çok seven sımalın birden bire eşini aldatması kısa sürdü ve artık kötü kadın rolünde. bakalım bu gaz nereye gider bence yanlış yolda kuzey güney

çocuklar duymasında burcu esmer soyun rolü artinca oyunculuk becerisi ortaya çıktı tabiki kötüydü. Dizideki tüm esprileri fragmanda vermişlerdi. aynı recep ıvedık filmlerin fragmani gibi olmuş

Son düzenleme:
Muhtesemı izlemedim ama fragman çok iyiydi
buna rağmen düşmüş. gunsurun gazi gitti beklenenı veremeyince dusme devam ediyor...
kuzey güney fena değildi. ondada son iki bölüm heyecani azalıyor. ama birde eşini çok seven sımalın birden bire eşini aldatması kısa sürdü ve artık kötü kadın rolünde. bakalım bu gaz nereye gider bence yanlış yolda kuzey güney

çocuklar duymasında burcu esmer soyun rolü artinca oyunculuk becerisi ortaya çıktı tabiki kötüydü
kuzey guney ab çakılmış gerçekten finali yzkın bence

2 3 hafta once 12 46 aliodu m.yüzyıl hertürlü büyük fark attı iste gerçek düsüs dedigin 0 19 o.bir geçe zamanki 1 reyting kaybetti

Son düzenleme:

2 3 hafta once 12 46 aliodu m.yüzyıl hertürlü büyük fark attı iste gerçek düsüs dedigin 0 19 o.bir geçe zamanki 1 reyting kaybetti

İki haftadır düşüyor muhtesemın ama :))))) üstelik bu haftaki fragman çok iyiydi..

kuzey güney daha da dusecek gibi bu senaryo pek bir yere gitmeyecek gibi

kuzry guneye baktım my prk aksıyon olmadıgından. Spartacusu ızleyen varmı sahneler nasıldı ? 3. Sezonuna gectım mukemmel bır dızı

Birazcık düştü diye hemen çakılmış denir mi kreys, eskiye göre durumunun çok iyi olduğu açık, bence insafsız yorumlar yapmayalım.

Muhteşem Yüzyıl'ı da sürekli karlı çıkarmaya çalışmasan daha iyi olacak kreys, herkes her şeyi görüyor, sürekli savunma durumunda kalmana gerek yok.

Birazcık düştü diye hemen çakılmış denir mi kreys, eskiye göre durumunun çok iyi olduğu açık, bence insafsız yorumlar yapmayalım.

Muhteşem Yüzyıl'ı da sürekli karlı çıkarmaya çalışmasan daha iyi olacak kreys, herkes her şeyi görüyor, sürekli savunma durumunda kalmana gerek yok.

yo bende goruom total de 5 ab 3 katı fark herkez özgür eyvah düsüyorum 1 5 reting artmış süper

Kuzey Güney bu bölüm de heyecanlıydı. Reytingleri de gördüğüm kadarıyla iyi.
Muhteşem Yüzyıl genelde bir miktar düşük olsa da abye sıkıca tutunmuş. Eyvah düşüyorum da peşinden iyi gidiyor. Muhteşem yüzyılı izlemesem de eyvah düşüyoruma denk gelirsem bakıyorum..

Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl'a rağmen gerçekten çok iyi gidiyor bunu söylemek lazım.

Kuzey Güney, aslında bir A/B dizisi ama totalde daha iyi sonuçlar alıyor. Bunun sebebi ise A/B'de karşısında A/B'si çok güçlü olan Muhteşem Yüzyıl olması. Eğer Muhteşem Yüzyıl olmasaydı Kuzey Güney iki grupta da 10 üstü reytinglerle zirvede olurdu ama Muhteşem Yüzyıl varken alabileceği en iyi sonuç bu.

Eyvah Düşüyorum'un bu hafta iyice yükselmesi dikkat çekti. Bence bunun önemli sebeplerinden biri Beyaz Show. Beyaz Show'da geçen hafta Eser Yenenler çıktı ve program epey tanıtıldı. Beyaz'ın oynadığı Eyvah Düşüyorum skeci bütün hafta internette dolaştı. Bu da reytinglere olumlu yansımış gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl'a rağmen gerçekten çok iyi gidiyor bunu söylemek lazım.

Kuzey Güney, aslında bir A/B dizisi ama totalde daha iyi sonuçlar alıyor. Bunun sebebi ise A/B'de karşısında A/B'si çok güçlü olan Muhteşem Yüzyıl olması. Eğer Muhteşem Yüzyıl olmasaydı Kuzey Güney iki grupta da 10 üstü reytinglerle zirvede olurdu ama Muhteşem Yüzyıl varken alabileceği en iyi sonuç bu.

Eyvah Düşüyorum'un bu hafta iyice yükselmesi dikkat çekti. Bence bunun önemli sebeplerinden biri Beyaz Show. Beyaz Show'da geçen hafta Eser Yenenler çıktı ve program epey dağıtıldı. Beyaz'ın oynadığı Eyvah Düşüyorum skeci bütün hafta internette dolaştı. Bu da reytinglere olumlu yansımış gibi gözüküyor.

esen beyazamı çıktı ? ozaman iyi tanıtmıstır programı zaten internet sitesi mükemmel olmus eyvahdüsüyorumun mühendisler yapmıstir kesin görmek isteyen..

Eyvah Düşüyorum Resmi Sitesi |  Star TV